Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
linkaa28 wrote:Sil wiem ze moze sie szyjka skracac dalej ale na pewno lepiej jak jest szew czy krązek niz tego nie miec. Ja mam jeszcze ponad polowe ciązy przed sobą. Szyjka ma 2,05cm więc kiepsko. Leze duzo i mam nadzieję ze bedzie ok. Musi kurcze, nie moze byc inaczej:-) u Ciebie to tez nieźle jak to jest ze kazdy dr widzi i mierzy inaczej.. I komu wierzyc? A co do Bytomskiego szpitala tez mnie kiedys odeslali z powodu braku łózek. To wypoczywaj duzo:-)
No Katowice, stary Leszczyńskiego ma osobny oddział ginekologii onkologicznej. Lekarze są tam świetni. Trzymaj się kochana.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sunshine,a daleko masz do Tychow?
W Orbimedzie przyjmuje dr Repeć.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Sunshine, współczuję takich przeżyć... Ale trzymaj się, musi być dobrze! Najważniejsze to szybka diagnoza i trzeba działać. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Sunshine 3maj się
Zawsze coś...jakby nieszczęść nam bylo mało -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i wskazówki. Posprawdzam sobie wszystko. Mój partner już mi umówił 2 wizyty, najszybciej 27 lutego. Znajomy ma to też mailowo z kimś skonsultować i mam polecenie w poniedziałek wyrobić zieloną kartę, ale nie wiem, czy to nie za wcześnie, skoro na razie to tylko podejrzenie ze wskazówkami do dalszej diagnostyki, chyba jeszcze nie wydadzą... Same stresy.
A poszłam na usg, bo w ankiecie do jednego z lekarzy (w Tychach) było pytanie, kiedy ostatnio byłam - 2 lata, to się od razu wtedy zapisałam...
Zawsze coś...
Już się trochę uspokoiłam, albo raczej oswoiłam, w 2003 już miałam wycinanego guzka, ale wtedy od razu mi mówili, że to nic nie jest. Trzeba było wtedy usunąć wszystko co się rusza dookoła.
Dziewczyny badajcie się, bo po tych dawkach hormonów to co najmniej polipy się robią, a mogą i gorsze rzeczy... Czekam też na ten wynik BRCA1 i BRCA2.
Ehh, idę spać, albo chociaż odpocząć.
-
Sunshine czytam Twoje wiadomości już któryś raz i nadal nie potrafię się z tymi informacjami oswoić... Ciągle coś, jakbyś mało zmartwień miała... Też usuwałam zmianę z piersi, co prawda maleńką, ale jednak... Zawsze bardzo przeżywam moje coroczne kontrole. Trzymam kciuki, żeby była to kolejna łagodna zmiana... :-*
AMH 1,3; 3xiui1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna!Dziękujemy Ci Boże...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, powiedzcie mi czy możecie jakiegoś endokrynologa polecić?
Chodzę do tej dr Cz., na ostatniej wizycie mi pwiedziała że TSH ok. 3 (takie mam) jest w porządku. Jednak poszperałam w publikacjach i widzę że w ciązdy max do 2.5 powinno być a na pewno się zwiększa po zajściu, więc ... muszę porozmawiać z dobrym endokrynologiem -
Marlena24 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi czy możecie jakiegoś endokrynologa polecić?
Chodzę do tej dr Cz., na ostatniej wizycie mi pwiedziała że TSH ok. 3 (takie mam) jest w porządku. Jednak poszperałam w publikacjach i widzę że w ciązdy max do 2.5 powinno być a na pewno się zwiększa po zajściu, więc ... muszę porozmawiać z dobrym endokrynologiem5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
78beti wrote:Sunshine - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze
Dziewczyny korzystałyście z programu 2+1 ? Opłaca się ten program ?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
78beti wrote:Sunshine - trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze
Dziewczyny korzystałyście z programu 2+1 ? Opłaca się ten program ?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Tyszanka81 wrote:Doktor Mercik jest ginekolog-endokrynolog.Mnie zbijal do 1,8 tsh
a Dr Mercik wykonuje usg tarczycy? i czy tylko na podstawie tsh zaleca ewentualne leki, czy rowniez chce zobaczyc wyniki ft4, ft3? Chyba się do niego wybiore.
U mnie tsh juz od jakiegos czasu bylo ponizej 2,0,a ostatni wynik 2,770..i wg dr Cz. rowniez jest w porzadku..
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
eveliin wrote:a Dr Mercik wykonuje usg tarczycy? i czy tylko na podstawie tsh zaleca ewentualne leki, czy rowniez chce zobaczyc wyniki ft4, ft3? Chyba się do niego wybiore.
U mnie tsh juz od jakiegos czasu bylo ponizej 2,0,a ostatni wynik 2,770..i wg dr Cz. rowniez jest w porzadku..
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Marlena24 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi czy możecie jakiegoś endokrynologa polecić?
Chodzę do tej dr Cz., na ostatniej wizycie mi pwiedziała że TSH ok. 3 (takie mam) jest w porządku. Jednak poszperałam w publikacjach i widzę że w ciązdy max do 2.5 powinno być a na pewno się zwiększa po zajściu, więc ... muszę porozmawiać z dobrym endokrynologiem
ja bylam u edno i mowila mi babka ze najlepiej zeby THS bylo 1-1,5 jesli chcesz zajsc w ciaze, nie wiecejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cz. I endo kiedyś mi powiedziały, że do zajścia w ciążę Tsh ma być poniżej 2.
Macie jakieś sprawdzone metody na zgage? Bo mleko, migdały, ocet jabłkowy i rumianek już mi nie pomagają29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤