Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakowska wrote:Koleżanka 38 lat uzyskała w Gyncentrum 15 zarodków AA za jednym podejściem.
Agulek24, Krakowska lubią tę wiadomość
-
monester wrote:A gdzie teraz jesteś? Ja jak tu jestem na tym forum to wydaje mi się, że jak się jest trudnym przypadkiem to w Polsce w ogóle żaden lekarz nie ogarnie. Zresztą jak widać to ivf to loteria, niezależnie od kliniki. Ja żałuję, że nie wylądowałam w Czechach wcześniej.
Ja po prostu nie wyobrażam sobie wrócić do gyncentrum po tym jak widzę jak jest w Angeliusie. Mam porównanie, i w Angeliusie narazie odpowiada mi wszytsko, w gyncentrum nic mi nie odpowiadało.Agulek24, Agunieszka lubią tę wiadomość
-
Cześć, po 3 latach straconych w innej klinice trafiłam do Gyncentrum. Oczywiście koszty masakryczne ale powodów do narzekań nie mam bo już niedługo przyjdzie na świat mój długo wyczekiwany Bombelek:) byliśmy w programie 2+1
Udało nam się w pierwszej procedurze 6 zarodków wysokiej klasy, pierwszy transfer próbny nieudany, drugi transfer skończony poronieniem, no i teraz najszczęśliwszy 3 transfer i ma być już ok.
Chodziłam do dr Kowalskiej i bardzo dobrze wspominam wizyty. Generalnie nie mam pojęcia w temacie żadnego a wychodząc z gabinetu wszystko miałam rozpisane i wiedziałam co i jak. Właściwie 3 miesiące od pierwszej wizyty byłam w ciąży.monester, Bazylia, Krakowska, wdrodze82 lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny,
pracuję nad pracą badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -