Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyniki mam dobre, przeciwciał do krwinek czerwonych nie wykryto
opu, mandy11, linkaa28, Allessa, Rubineye, Klee, Krakowianka lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualny
-
Tak, juz po Transfer robił dr Gr, podane zostały 2 zarodki z 3 doby 8A. Dodatkowo wzieliśmy AH. I teraz 10 dlugich dni przed nami..Allessa, Sil, lilou, Rubineye, linkaa28 lubią tę wiadomość
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
78beti wrote:Dziewczyny czy klinika jest czynna w niedziele ? Co jeśli transfer 3 dniowca wypada w niedziele ? Poradzicie proszę co zabrać ze sobą na punkcję3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
nick nieaktualny
-
78beti wrote:Sil - dzięki za info. Tak myślałam ze w niedziele jest zamknięte. No cóż jutro się dowiem kiedy punkcją a potem kiedy transfer.
A co zabrać ze sobą na punkcję ? Dają tam jakaś koszule czy można mieć swoją ?
Dostaniesz jednorazowa koszule i kapcie:) ale jak wolisz swoją to mysle ze to tez nie bedzie problemem. Zabierz dowod osobisty i wkładke.
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
nick nieaktualny
-
eveliin wrote:Tak, juz po Transfer robił dr Gr, podane zostały 2 zarodki z 3 doby 8A. Dodatkowo wzieliśmy AH. I teraz 10 dlugich dni przed nami..https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
78beti wrote:Kto decyduje o ilość podanych zarodków ? I kiedy jest ta decyzja ?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wybaczcie ze tak długo mnie tu nie było, troszkę miałam zamieszania w rodzinie, czasem zajrzałam do Was zobaczyć co słychać jednak nieregularnie i sporo mi umknęło. Widze, ze sa juz kolejne maluszki na świecie, bardzo Wam gratuluje nowe mamusie i oczywiście życzę dużo zdrowia i sił !!! Tym które sa w trakcie procedur życzę powodzenia i mocno trzymam za Was kciuki.
U nas wszystko dobrze, ciąża bez problemów przebiega juz na tym eptapie, mały fika, rośnie jak na drożdżach, szyjka trzyma, żadnych boli czy skurczów, wyniki krwi super, czasem boli mnie kręgosłup, ale to przez skoliozę moja, pod koniec miesiaca mam 3 prenatalne.
Kompletujemy wyprawkę, czekamy na meble, jeszcze wózek i fotelik zostały do zamówienia.
Myśle juz o porodzie, na razie mały główkę ma na gorze, mam nadzieje ze sie obróci bo boje sie cesarki.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wybaczcie ze tak długo mnie tu nie było, troszkę miałam zamieszania w rodzinie, czasem zajrzałam do Was zobaczyć co słychać jednak nieregularnie i sporo mi umknęło. Widze, ze sa juz kolejne maluszki na świecie, bardzo Wam gratuluje nowe mamusie i oczywiście życzę dużo zdrowia i sił !!! Tym które sa w trakcie procedur życzę powodzenia i mocno trzymam za Was kciuki.
U nas wszystko dobrze, ciąża bez problemów przebiega juz na tym eptapie, mały fika, rośnie jak na drożdżach, szyjka trzyma, żadnych boli czy skurczów, wyniki krwi super, czasem boli mnie kręgosłup, ale to przez skoliozę moja, pod koniec miesiaca mam 3 prenatalne.
Kompletujemy wyprawkę, czekamy na meble, jeszcze wózek i fotelik zostały do zamówienia.
Myśle juz o porodzie, na razie mały główkę ma na gorze, mam nadzieje ze sie obróci bo boje sie cesarki.
-
Martirybka wrote:Cześć dziewczyny, wybaczcie ze tak długo mnie tu nie było, troszkę miałam zamieszania w rodzinie, czasem zajrzałam do Was zobaczyć co słychać jednak nieregularnie i sporo mi umknęło. Widze, ze sa juz kolejne maluszki na świecie, bardzo Wam gratuluje nowe mamusie i oczywiście życzę dużo zdrowia i sił !!! Tym które sa w trakcie procedur życzę powodzenia i mocno trzymam za Was kciuki.
Nasza malutka póki co trzyma się główką do dołu ale na tym etapie to jeszcze się chyba wiele razy można odwrócić.
Na szkole rodzenia powiedzieli nam, że najłatwiej dziecko zachęcić do zmiany pozycji światłem, które widzi już przez powłoki brzuszne i za którymi teraz jak już oczka ma otwarte zaczyna wodzić. Więc trzeba wziąć np. latarkę i kierować maluszkowi wzrok tam, gdzie chcemy by była główka3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
nick nieaktualnyTak Sil suwaczkiek aktualny, widzisz jak czas leci? W sumie to tylko tydzien różnicy miedzy nami . Tez mi sie wydawało ze jesteś troszkę za mną
Byłam troche zaskoczona ze tak późno mi wyznaczyli te badania, bo to bedzie u mnie 31tc. Pytałam kilka razy czy ten termin jest odpowiedni, zarówno dr Szanecki jak i w rejestracji powiedzieli mi ze miedzy 28 a 32 tc to trzeba zrobic, wiec zaufałam. Z tym ze my mamy bez echa serca wiec może dlatego trochę pózniej.
Dzięki za rade, bede próbować, na razie tylko ćwiczę, unoszę biodra do góry, tak mi położna poleciła, choc twierdzi ze to nie jest gwarancja i moze byc rożnie.
Mam mały brzuch i martwię sie ze ma mało juz miejsca na ten obrót, no nic trzeba wierzyc i próbować pomoc maluszkowi.
Eh ja chyba liczyć nie umiem bo Ty masz 27 tc a ja 30tc wiec to jednak nie tydzień......Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 13:11
-
Martirybka wrote:Tak Sil suwaczkiek aktualny, widzisz jak czas leci? W sumie to tylko tydzien różnicy miedzy nami . Tez mi sie wydawało ze jesteś troszkę za mną
Byłam troche zaskoczona ze tak późno mi wyznaczyli te badania, bo to bedzie u mnie 31tc. Pytałam kilka razy czy ten termin jest odpowiedni, zarówno dr Szanecki jak i w rejestracji powiedzieli mi ze miedzy 28 a 32 tc to trzeba zrobic, wiec zaufałam. Z tym ze my mamy bez echa serca wiec może dlatego trochę pózniej.
Dzięki za rade, bede próbować, na razie tylko ćwiczę, unoszę biodra do góry, tak mi położna poleciła, choc twierdzi ze to nie jest gwarancja i moze byc rożnie.
Mam mały brzuch i martwię sie ze ma mało juz miejsca na ten obrót, no nic trzeba wierzyc i próbować pomoc maluszkowi.
Eh ja chyba liczyć nie umiem bo Ty masz 27 tc a ja 30tc wiec to jednak nie tydzień......3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora