Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sil wrote:Kochana będą dni że nic nie będziesz czuła. I dni w których będziesz myśleć, że coś jest bardzo nie tak, bo bardzo będzie boleć. W początkowych miesiącach szczególnie często boli rozciągająca się macica. A potem następuje to skokowo. Więc się przyzwyczaj że wiesz, że nic nie wiesz. I, choć trudno w to uwierzyć, większości objawów nie ma się co bać. A jak już zaczniesz się bać to potem będziesz się bała cały czas. Więc nie nastawiaj się na strach tylko na radość ciążą i na to że ona czasem boli a czasem nie. Dużo łatwiej ci przyjdzie przejście przez ten okres, niż bojąc się każdego kolejnego badania. U mnie od "bania" jest mąż. Taką ustaliliśmy zasadę. Ja nie analizuję moich wyników itp. On się tym zajmuje, on się postresuje, poczyta i odstresuje mnie. Dużo łatwiej się nam żyje
Sil lubi tę wiadomość
-
Anies30 wrote:Cześć dziewczyny☺ nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie, pisałam z Wami na kafeterii, później się musiałam od wszystkiego odciąć, ale czytam Was tutaj już od jakiegoś czasu. Wszystkim gratuluje bet, serduszek, i już tez tych małych usmiechow ☺ Sil, Peonia, Sunshine,Linkaa, cieszę się razem z Wami weteranki... No i gratulacje dla Wesolka, Karolci, Anety,Rubi na pewno kogoś pominęłam.
Obiecałam sobie ze napisze jak będzie pozytywnie więc pisze, żeby dac nadzieję tym co jej potrzebują... A więc:
Starania od 13 lat, pcos, tarczyca, enometrioza
Ciąża obumarla w 8tc,7 lat temu
5 inseminacji,
3 transfery (2+1 Gyn, zawsze dużo komorek, zarodki super, beta zawsze zero.)
We wtorek byliśmy na 3 spotkaniu w OA,
W piątek zobaczyłam 2 kreski!!! Naturalnie, bez leków! wcisnelam się na usg do dr Grettki, jest pecherzyk!!!
Beta piatkowa 1850, dziś 5550 -
Dziewczyny - nie pisałam, bo czułam, ze nic z tego nie będzie .... poza bólem brzucha żadnych objawów.
Dzisiaj 7 dpt - przed chwilą zobaczyliśmy wynik - beta 22.81. Wiem, ze nie za wysoka, ale to dla mnie swiatlo nadziei jeszcze sama nie wierzę do końca... Wzięłam wszystko co mogłam -scraching, atosiban , czopki z papaweryny na skurcze przez kilka dni po transferze, AH , embrioglue, leżałam plackiem modląc się o cud ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 19:00
Klee, Yoselyn82, mandy11, eveliin, Kala06, linkaa28, Rubineye, Sunshine_111, Sil, Marlena24, Allessa, Joafer, Wesołek :-), Karolcia885, Anies30, lilou, sandzu, Krakowianka, zizia_a lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Dziewczyny - nie pisałam, bo czułam, ze nic z tego nie będzie .... poza bólem brzucha żadnych objawów.
Dzisiaj 7 dpt - przed chwilą zobaczyliśmy wynik - beta 22.81. Wiem, ze nie za wysoka, ale to dla mnie swiatlo nadziei jeszcze sama nie wierzę do końca... Wzięłam wszystko co mogłam -scraching, atosiban , czopki z papaweryny na skurcze przez kilka dni po transferze, AH , embrioglue, leżałam plackiem modląc się o cud ....
83HOPE lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
83HOPE wrote:Dziewczyny - nie pisałam, bo czułam, ze nic z tego nie będzie .... poza bólem brzucha żadnych objawów.
Dzisiaj 7 dpt - przed chwilą zobaczyliśmy wynik - beta 22.81. Wiem, ze nie za wysoka, ale to dla mnie swiatlo nadziei jeszcze sama nie wierzę do końca... Wzięłam wszystko co mogłam -scraching, atosiban , czopki z papaweryny na skurcze przez kilka dni po transferze, AH , embrioglue, leżałam plackiem modląc się o cud ....
Super! Trzymam kciuki za piękny przyrost!
Anies30 - pięknie! Dajecie dziewczyny nadzieję83HOPE lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Kochana gratuluje
Ja dzis powtarzam bete i beta mi rosnie83HOPE, Sunshine_111, Sil, Klee, lilou, zizia_a lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hope nawet nie wiesz jak się cieszę, żw u Ciebie takie wiadomości! Beta może nie jakaś mega, ale to 7 dpt, więc będzie dobrze! Bardzo Ci kibicuję Kochana!
Anies rewelacyjna wiadomość! Gratulacje! Ach te naturalne cuda83HOPE lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
nick nieaktualny
-
Nie dość że nic nam nie napisałaś, to jeszcze... to chyba jest jakiś cud dziewczyny.
Hope gratuluję. Ściskam. Zajebiście... i już nie wiem co pisać.
Krakowianka może jesteś w ciąży? Idź sprawdź, chyba gdzieś rozdawali dzidzieSunshine_111, Marlena24, 83HOPE lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Anies30 wrote:Dzięki dziolszki, no te cuda na wiosnę to naprawdę coś na rzeczy... Sun, estem pewna ze wszystko będzie dobrze. Hope, może Twoja stopka pomogła, wbilam sobie że będę mamą jak nie z brzucha to z serducha, uwielbiam to zdanie ....
Ja też je sobie ciągle powtarzam Niedawno dostaliśmy z meżem kwalifikacje z OA wprawdzie czekamy teraz na szkolenie i jeszcze duuuzo czasu przed nami, ale zawsze o krok bliżej do rodzicielstwaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 19:46
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Pobiegłam powiedzieć mojemu partnerowi co się tu dzieje, a on ze spokojem stwierdził: No widzisz, a nie wierzyłaś w kosmitów, kosmici mają swój plan... (Jest teraz na etapie oglądania Starożytnych Kosmitów )
Sil, Allessa, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Sil wrote:No przepraszam, że to napiszę, ale KURWA nie wierzę.
Nie dość że nic nam nie napisałaś, to jeszcze... to chyba jest jakiś cud dziewczyny.
Hope gratuluję. Ściskam. Zajebiście... i już nie wiem co pisać.
Krakowianka może jesteś w ciąży? Idź sprawdź, chyba gdzieś rozdawali dzidzie
He he uśmiałam się Sil Przepraszam zawsze pisałam i była dupa, teraz zmieniłam nawet labo i robiłam w Gyn - nawet nie miałam sily wyniku odczytać, bo od kilku dni poplakiwalam sobie ... jak zobaczyłam niepewny uśmiech męża to az wierzyć mi się nie chciało.
Dziewczyny jesteście Kochane - teraz bardzo proszę o kciuki. Brzuch mnie boli, więc lekarz powiedział(napisał) zeby raczej leżeć - postanowilam więc sciemnic w pracy, ze mam jelitowke - bo dopiero co dzisiaj wróciłam po tygodniowym urlopie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 19:58
Joafer, dorciak1805, lilou lubią tę wiadomość
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha