Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
pippi wrote:Rozumiem. To trzymam kciuki za ładne zarodki. Na pewno coś się zamrozi.Nie denerwuj się, bo nie masz na to już wpływu, a u zrelaksowanej mamy dzieciakom lepiej;)
Jasne, lepiej jak towarzyszą pozytywne emocje, kiedy i tak dzieje się bez nas.
Też z przyjemnością bym pozwiedzała okolice Białegostoku.
Już mieliśmy jedno niepowodzenie całego podejścia, co wyzwala niepokój, ale cóż mówić, pippi i Klee, przecież Wy też po nieudanych podejściach. Zawsze jest obawa, że będzie tak samo źle, jak było.Fay -
Kala wyslalam ci zaproszenie.Przyjmij prosze w wolnej chwili ☺5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Fay wrote:Krakowianko, gratulacje!!!, suwaczek Ci się należy, jest oczywista i pewna ciąża. Możesz się zacząć cieszyć! To był drugi transfer?
Sil lubi tę wiadomość
-
Ja sie witam w 16 tygodniu
Klee, Sunshine_111, Anies30, Sil, Rubineye, Tyszanka81, Wesołek :-), pippi, lilou, Karolcia885 lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Klee wrote:Pippi, jak po wczorajszej wizycie? Dalej się stymulujesz?
-
To tak jak ja miałam - też zróżnicowane. Nie martw się. Czuję się dobrze. Biorę utrogestan 3 x 100 mg i dołożył Lutinusa/Luteinę jedną na noc, bo usłyszał, że zostało mi po wcześniejszych procedurach. A utrogestan dostałam, bo też mi został. Lekarz powiedział, że obojętne jest, jaki progesteron się bierze, można mieszać (byle dawka dobowa się zgadzała) - zdziwiłam się bardzo, zapytałam czy można np. przestawić się z Lutinusa na Lutieinę itd. (bo pamiętam, jak tu dziewczyny w ciąży pisały, że lekarze w Gync. zalecali stopniowe przechodzenie z jednego progesteronu na drugi), a on się trochę uśmiał i powiedział, że to nie ma znaczenia.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Nie, nie biorę heparyny - pytałam o to lekarza, ale on powiedział, że nie widzi powodu, żebym to brała. Cieszę się, że nie muszę się tym kłuć.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
Klee, zazdroszczę, ze nie musisz brać heparyny, straszne siniaki po tym zawsze miałam, zobaczę, co zdecyduje dr. Jeśli będę musiała, to będę brała, ale wolałabym, żeby acard starczył.
Fajnie wracac do domku, co nie? A jeszcze fajniej w większym składzie, niż wyjechaliscie;) -
O acardzie też mi nic nie mówił. Myślę, pippi, że nie przepisze Ci heparyny, chyba że masz jakieś wskazania do tego.
No fajnie wracać, w sumie 2 tygodnie to długo i tyle wystarczy. W większym składzie - no zobaczymy, w najlepszym razie w czwórkę.Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
Krakowianka wrote:Hehe moja droga ja weteranka jestem 3 procedura a 4 transfer (ostatnie 2 mrozaki, ale tylko jeden zaczął sie rozwijać po rozmrożeniu).
Weteranka , to szacun!!!, tym bardziej Ci się należało:) Pamiętałam tylko o Twoich podejściach w Czechach.Krakowianka lubi tę wiadomość
Fay -
A u mnie beta rosnie...jest 429.
Wesołek :-), Rubineye, linkaa28, mandy11, Sunshine_111, Anies30, pippi, Allessa, Klee, Sil, Kala06, Karolcia885, innamorata88, Krakowianka, lilou lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Krakowianka wrote:Jak dodać suwaczek żeby sie aktualizował? Mam już kod z linkiem. Poprzednio dodałam w podpisie..
W podpisie, w podpisie, ale z niektórych stron się czasami nie aktualizują
Nie wiem, czy da się to jakoś naprawić, czy po prostu trzeba zmienić suwaczek...Krakowianka lubi tę wiadomość