Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniez30 super gratuluje córci
Ja niestety dalej krwawie, normalna krwią troche mnie juz to przerażamałamii89 lubi tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Pippi, spróbuj zastosować pozytywne myślenie, robisz betę nie po to, aby potwierdzić porażkę, ale po to, aby mieć miłą niespodziankę, aby wreszcie przerwać ten czas niepokoju. Ja po dwóch nieudanych transferach robiłam betę po zerowym sikańcu, bo była to ostatnia szansa, że coś pozytywnego wyjdzie.
Kala, określili przyczynę krwawienia?pippi lubi tę wiadomość
Fay -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anies30 wrote:Pippi trzymam kciuki mocno!
Ja po prenatalnych, odetchnelam znowu trochę, wszystko dobrze, i będzie córcia:))) 300G i 21 cm gwiazda ma przepływy, serducho ok, łożysko na przedniej scianie. Cały dzień rycze ze szczęścia... oby tak dalej. Sun A jak u Was?
Kala krwawisz jeszcze? -
nick nieaktualny
-
Anies gratuluję córci Poli
Wesołku Tymcio waży 8,6 kg jest słodziak grubiutki
Sil ja akurat podczytuje Hafije i uważam, że ma dużo racji. Z nią także rozmawiałam jak miałam grzybice, bo dobra rada doradcy ze mam piersi smarować mlekiem nie pomogła.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Hej. Ja znów zrobiłam betę bo mam kolejny ponad 40 dniowy cykl no ale lipa...
Szlag mnie trafia przez to, że mam takie długie cykle po tym ostatnim transferze. Lekarz mówił że owszem, ten będzie znowu dłuższy no ale nie sądziłam że znów o 2 tyg!
Będę zaczynać od zera czyli od regulacji miesiączek, super...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aguula u mnie też pojawił sie podobny problem otóż ja czekam na @ po odstawieniu dupka już 8 dni ;/ mieliśmy teraz podchodzic do krótkiego protokołu, leki wykupione a @ nie ma;/ od kilku dni pobolewa mnie brzuch i piersi, nawet 3 dni temu myślałam że już przyszła bo na papierze miałam brązowy śluz, ale ucichło. Zrobiłam do picu sikańca ale negatyw, w tym cyklu oprócz dupka nie brałam żadnych leków. Pojechałam dziś do dr Gajewskiej a ona po usg stwierdziła, że na @ to sie nie zanosi a w jajniku zobaczyła ciałko żółte (dodam że byłam 2 tyg temu u Grettki i jajniki były czyste). Kazała mi zrobić bete, ale wyniku jeszcze nie mam. Narobiła mi chyba niepotrzebnie nadziei. Miałyście podobną sytuację kiedyś?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Anies30 wrote:Pippi trzymam kciuki mocno!
Ja po prenatalnych, odetchnelam znowu trochę, wszystko dobrze, i będzie córcia:))) 300G i 21 cm gwiazda ma przepływy, serducho ok, łożysko na przedniej scianie. Cały dzień rycze ze szczęścia... oby tak dalej. Sun A jak u Was?
Kala krwawisz jeszcze?
U nas też ok 380 gram i ok. 25 cm z nogami!
Odrobinkę zwolniła, tak o 1-2 dni, ale mam się tym nie martwić. Łożysko na przedniej ścianie (hmm, ciekawe gdzie mój lekarz je znajdzie we wtorek;) ) nisko, ale prawie na granicy normy - 18 mm od szyjki a norma jest od 20 mm, więc nie jest źle.
Szyjka 4,2 cm - mój lekarz zmierzył już 2 razy 6 cm, ale nie wiem teraz, czy to rozbieżność pomiarów, czy też coś się dzieje. Mam nadzieję, że się nie skraca.
Serducho i inne okilinkaa28, Karolcia885, Sil, pippi, Rubineye, Yoselyn82, Klee lubią tę wiadomość
-
Kala trzymaj się biedulko!
Trzymam mocno kciuki żeby się to łożysko podniosło!
Pippi trzymam kciuki!
Aguula, głowa do góry. Mam nadzieję, że szybko się uda wyregulować cykle!
Czarnula, hmm, dziwna sprawa... Nie chciałabym Ci robić nadziei, ale daj znać, jak ta beta
Kala06, pippi lubią tę wiadomość
-
Czarnula a może jednak? Kiedy będziesz miała wynik?
Ja miałam tez przedłużony cykl jak miałam zaczynać antyki przed długim protokołem w Bocianie. Na USG był pęcherzyk dominujący wielkości 25 mm. a był to chyba ponad 30 DC...nie wiem czy psychika tak działa czy co.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aguuula;2525 wrote:Czarnula a może jednak? Kiedy będziesz miała wynik?
Ja miałam tez przedłużony cykl jak miałam zaczynać antyki przed długim protokołem w Bocianie. Na USG był pęcherzyk dominujący wielkości 25 mm. a był to chyba ponad 30 DC...nie wiem czy psychika tak działa czy co.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Sun, Krakowianka gratulacje
Ja miałam wlasnie usg, krwiak jest sporawy 3x1 cm na pewno dopóki sie nie wchłonie to bede w szpitalu. Do tego moje dziecię jest tak aktywne ze cały czas głową pcha łożysko w strone szyjki i nie wróży to za dobrze
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Duphaston i cyclonamine ale ona jest bardziej na wzmocnienie naczyń krwionośnych, tak na prawdę lekarstwem na krwiaki jest leżenie
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️