Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mialyście obaw przy tej całej nagonce na szczepionki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 20:46
-
Kamiisia wrote:Nie mialyście obaw przy tej całej nagonce na szczepionki?
Ty Kamisia już na ostatniej prostejpippi lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
nick nieaktualny
-
pippi wrote:Mandy, chciałam cytować, nie polubić. Też się zastanawiam jak szczepić. Który pakiet wybieralyscie? Podstawowy, 5w1 czy 6w1? A pneumokoki i rotawirusy? Juz sama nie wiem:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 16:15
pippi lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo my dzisiaj po wizycie. Mala rosnie jak smoczek wiec mala kruszynka nie bedzie. Termin cc ustalony. Zostalo troche ponad 4 tyg normalnie juz sie stresuje juz mezowi truje gdzie co jeat itp a on i tak 10 razy zapomni. Bedziemy mieli malego króliczka na swieta. Zobaczymy czy uda sie wujsc jeszcze na swieta do domu
Sunshine_111, Karolcia885, Rubineye, pippi lubią tę wiadomość
-
Hej hej. Widzę że więcej tu rozmów na temat szczęśliwych mam, z czego się bardzo cieszę i każdej z Pań gratuluję! Ale mimo to chciałabym się zapytać odnośnie Gyncentrym. Leczę się u doktor Piekarz. A AID miałam u dr mercika czy jakoś tak. Średnio byłam z niego zadowolona trochę gburowaty. Powiedzcie czy wam się udało AID? Albo słyszałyście o tym? Czy uważacie ta klinikę godna zaufania?1.07.2017 początek
1.10.17 wyrok- azoospermia
1.01.2018 - decyzja AID
ona- badania ok, tylko podwyższona prolaktyna
17.02.18.- I AID
15.03.18- II AID - ale dlaczego??
14.05.18- III AID -
5.07.18 - in vitro- 2 maluchy podane
-
Malinowa5 wrote:Hej hej. Widzę że więcej tu rozmów na temat szczęśliwych mam, z czego się bardzo cieszę i każdej z Pań gratuluję! Ale mimo to chciałabym się zapytać odnośnie Gyncentrym. Leczę się u doktor Piekarz. A AID miałam u dr mercika czy jakoś tak. Średnio byłam z niego zadowolona trochę gburowaty. Powiedzcie czy wam się udało AID? Albo słyszałyście o tym? Czy uważacie ta klinikę godna zaufania?
Mieliśmy problem z nasieniem, mi zdiagnozowano hashimoto, ogólnie załamka. Styczeń był przełomowy, dostałam leki od endokrynolog, umormowalam tarczyce, zrobiliśmy wszystkie badania do IUI bo to mialo byc nasze ostatnie wyjście, w styczniu mialam sonohsg i jakims cudem zaszlam w ciążę
W lutym zeszlego roku moj m mial morfo 1% i tylko ilość byla powyżej norm WHO, bral androvit i l-karnityne. W listopadzie morfo byla 4% i reszta parametrow powyzej normy, jednak wyszlo że ma przeciwciala przeciwplemnikowe 75 %. A jednak sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 18:29
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Aurora jest szczepiona zgodnie z kalendarzem. Rotawirusy odpuściłam. Pneumokoki miała już obowiązkowe ale żałuję że nie zaszczepiłam płatną szczepionką bo jest na więcej odmian. Teraz będziemy szczepić na meningokoki bo mnie ta choroba przeraża. Aurora miała zapalenie oskrzeli i 8 dni zastrzyków w tyłek. Masakra. Na szczęście jest już zdrowa. Tylko ja dalej chora więc pewnie zaś ją zarażę.
pippi, 83HOPE lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dzieki za rady odnosnie szczepień. Temat kontrowersyjny, im wiecej czytam, tym bardziej się ich boję.
Sil współczuję choróbska Nie wiem czy jeszcze karmisz, ale jeśli kończysz, to polecam chlorellę, ( w tabletkach jest ok., ta do picia ma specyficzny smak i nie każdemu pasuje)świetnie stawia na nogi, regeneruje organizm, wzmacnia, co po ciąży i karmieniu czy w chorobie się przyda. Kolagen i wit. C też są super. Zdrówka życzę! -
pippi wrote:Dzieki za rady odnosnie szczepień. Temat kontrowersyjny, im wiecej czytam, tym bardziej się ich boję.
Sil współczuję choróbska Nie wiem czy jeszcze karmisz, ale jeśli kończysz, to polecam chlorellę, ( w tabletkach jest ok., ta do picia ma specyficzny smak i nie każdemu pasuje)świetnie stawia na nogi, regeneruje organizm, wzmacnia, co po ciąży i karmieniu czy w chorobie się przyda. Kolagen i wit. C też są super. Zdrówka życzę!3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Pippi Tymek jest wcześniekiem i był szczepiony 5 w 1. W Tychach te szczepionki są zarezerwowane tylko dla wcześniaków. Są nie do zdobycia dla dzieci urodzonych w terminie. My szczepilismy na rotawirusy. Ze względu na to, że codziennie u nas są dzieci mojej siostry, które chodzą do szkoły i przedszkola.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Sil, też bardzo chciałabym karmić pół roku,to byłoby super dla Małej, ale czy się uda? Widzę, ze czasem im bardziej kobieta chce, tym gorzej to wychodzi.
Rubineye, muszę się zorientować jak to u nas wygląda z tymi szczepionkami, bo myśleliśmy właśnie o tej 5 w 1. Polozna w szkole r. stwierdzila, ze wlasciwie od 6w1 one roznia się tylko ceną no i 1 szczepionką. -
pippi wrote:Sil, też bardzo chciałabym karmić pół roku,to byłoby super dla Małej, ale czy się uda? Widzę, ze czasem im bardziej kobieta chce, tym gorzej to wychodzi.
Rubineye, muszę się zorientować jak to u nas wygląda z tymi szczepionkami, bo myśleliśmy właśnie o tej 5 w 1. Polozna w szkole r. stwierdzila, ze wlasciwie od 6w1 one roznia się tylko ceną no i 1 szczepionką.
Ja karmię rok, końca nie widać a miałam zamiar tylko pół roku
Dokładnie, cena 5 w 1 jest korzystniejsza i trzeba zaszczepić na żółtaczkę. Wiem też, że dziewczyny brały recepty na szczepionki i szukały w tanich aptekach bo była różnica cenowa pomiędzy przychodnią a aptekami.
Tymcio skończył już rok. To jest niesamowite. Niestety jest chory, łapie od siostrzeńców. Na dodatek mamy psa po operacji, bo jakiś debil strzelił do niego ze śrutu. Oszalec można
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubineye wrote:Mandy ucaluj Nelę życzę Wam dużo zdrówka i pomyślności
Rubineye lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże...