Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rubineye wrote:Dzięki dziewczyny za opinię, przygotuje się psychicznie. Muszę wymazy porobić a to była najszybsza wizyta
Gretka to gbur, nie lubie go , polecam dr Piekarz albo Gajewska..
trojca ok 2-3 tyg, bakteriologia ok tygodnia i cytologia ok 2 tygodniMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rubineye wrote:Allessa, Yoselyn bakteriologia czyli?
Macie na myśli Hiv i inne badania z krwi czy wymaz na czystość pochwy?
wymaz bakteriologiczny orsz pobieraja krew na hbc czy cos takiego
trojca oczywiscie metoda PCRWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 10:01
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rubineye wrote:Yoselyn trójca czyli pakiet uream? Dwa tyg? Allessa pisala, że dwa dni się czeka na wynik.
ureaplazma, mycoplazma i chlamydia.. robisz metoda PCR i na pewno nie bedziesz miala wyniku w 2 dni!! robilam w grudniu wiec wiem.. wyniki najwczesniej to 2 tygodnie
Koszt 270 zl bo zdrozalo z 230.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:wymaz bakteriologiczny orsz pobieraja krew na hbc czy cos takiego
trojca oczywiscie metoda PCR
HBC już mam. Zrobiłam u nas w szpitalu i czekam 4h na wyniki z krwi Cytologie też mam. Brakuje mi jedynie trójcy i wymaz na czystość pochwy.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubineye wrote:HBC już mam. Zrobiłam u nas w szpitalu i czekam 4h na wyniki z krwi Cytologie też mam. Brakuje mi jedynie trójcy i wymaz na czystość pochwy.
to no wymaz bakteriologiczny to nawet do 5 dni bedziesz miala no i tojce ok 2 tygodni czekania.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ureaplazma, mycoplazma i chlamydia.. robisz metoda PCR i na pewno nie bedziesz miala wyniku w 2 dni!! robilam w grudniu wiec wiem.. wyniki najwczesniej to 2 tygodnie
Koszt 270 zl bo zdrozalo z 230.
Chyba znów podrożało bo mówili mi o 290 zł. Dzięki za info29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
Rubineye wrote:Chyba znów podrożało bo mówili mi o 290 zł. Dzięki za info
oo no widzisz to nawet nie wiem tego.. ja placilam 270 zl za trojce i chyba 55 albo 35 za wymaz bakteriologicznyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn do mnie zadzwonili po dwoch dniach, że mam bakterie urea. Na bakteriologie czekałam dwa tygodnie.
Teraz jestem już po antybiotyku- muszę powtórzyć badanie. Mam nadzieję, że się tego świństwa pozbylam.
A mozna zrobić samo badanie urea? Nie usmiecha mi się wydawać po raz kolejny trzech stow... -
Allessa wrote:Yoselyn do mnie zadzwonili po dwoch dniach, że mam bakterie urea. Na bakteriologie czekałam dwa tygodnie.
Teraz jestem już po antybiotyku- muszę powtórzyć badanie. Mam nadzieję, że się tego świństwa pozbylam.
A mozna zrobić samo badanie urea? Nie usmiecha mi się wydawać po raz kolejny trzech stow...
mozna, jak powtarzasz
mi mowili ze ok 2-3 tyg czeka sie na wynik. To nie wiem co i jak. A moze teraz jakos szybciej robia a mowia tylko tak ze sie tyle czeka gdyby cos wyszlo lub nie wyszlo.. nie wiem
Ja na wymaz bakteriologiczny czekalam tydzien, a na trojce 2 tyg.
no nie wazne, trzeba sie nastawic ze moze to pare dni dluzej potrwac a moze byc szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 11:43
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
ania609 wrote:no jest to przykre..no ale co zrobić. U nas pewnie będzie tak samo jak u Ciebie..na razie mają jednego wnuka i w nim widzą cały świat ,ładują w niego wszystko co najlepsze. A mnie skręca z nerwów bo dla nas nie mają pieniędzy..no cóż..A jak twoja ślicznotka? macie jakieś mrozaczki?
Mamy jednego mrozaczka...
Krakowianka gratuluję. I Leosia i sn Dla mnie poród sn był piękny, ale nie dla każdego jest.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Wymazy zrobione. Zapłaciłam 287 zł za wsZystko. Czas oczekiwania ok. 2 tyg ale po tygodniu próbować bo może już będą wyniki
Sil u nas na katar inhalacje z soli fizjologicznej pomagają Kupiłam piękna krówke ze smoczkiem i sprawdza się świetnie.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
Dziewczyny czy szczepicie swoje pociechy wq kalendarza szczepień?
-
nick nieaktualny