Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu to straszne co musimy przejść, ja nie umiem pogodzić się z naszymi niepowodzeniami... Chociaż wiem jaką inv ma skuteczność to i tak bardzo to zawsze przeżywam. Każda z nas ma bardzo złe momenty, oby to wszystko było tylko złym wspomnieniem w spełnionym, szczęśliwym życiu.
Mdłości nie mam już od ok. 13 tygodnia ciąży.Rubineye, pippi lubią tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
A ja sie dziś bardzo chwaliłam, ze juz lepiej sie czuje i zygam cały wieczór
Ale taki problem w porównaniu z bezsilnością to nie problem. Tez mnie dobijało, ze nie szukają przyczyny i sama musiałam szukać po i internatach, zeby wiedzieć co zbadać. nazwia problem nieolodnosc idiopatyczna i sa zadowoleni, a jakiś problem musi byc! Nikt z nas tutaj nie starał sie o dziecko kilka miesięcy, tylko latami. Mi ivf pomogło, ale przyczyny dalej nie znam i raczej juz nie poznam.
Aniu, trzymaj sie i nie poddawaj sie. TAk samo Kasiurek. Trzymam kciuki, zeby udało wam sie znaleźć przyczynę niepowodzeń!
Kasiurek, lepiej nie tłumić emocji, tylko sie wypłakać.
Peonia88
-
Witam Mam pytanie. Dziewczyny czy któras miała taka sytuację? U mnie spadl estradiol w poniedziałek decyzja na temat przerwania stymulacji... A I nagle z 5 pecherzykow zrobiło się 4
-
Mandy ciesze się że możesz w pełni cieszyć się ciążą :)do marca zleci ci bardzo szybko, i w tedy w końcu przytulisz swój mały, wielki cud :*
kASIUREK musimy być silne i walczyc o swoje szczęście do puki możemy..
Peoniu szukam przyczyny bo tak nie może być że nie wiedzą czemu sie nie udają chodz miało sie udać za pierwszym razem..muszę szukać na własną rękę bo gyn.raczej mi nie pomoże..dla nich to jest tylko kolejny transfer ..dla mnie całe moje życie..zrobie wszystko aby moje ostatnie maleństwo zostało ze mną już na zawsze..
Bardzo się cieszę że poszłam do dr.Patrycji ona dała mi nową nadzieje..
-
ana1122 wrote:Witam Mam pytanie. Dziewczyny czy któras miała taka sytuację? U mnie spadl estradiol w poniedziałek decyzja na temat przerwania stymulacji... A I nagle z 5 pecherzykow zrobiło się 43 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:Niestety zdarza się wchłanianie pęcherzyków, nie wszystkie rozwijają się w dalszych dniach stymulacji. Ja przy 1 i 2 stymulacji miałam po kilka pęcherzyków i po 1 pobranej komórce marnej jakości... Ostatnio miałyśmy tu przypadek spadku estradiolu... Niestety nie jest to za dobry objaw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 22:26
-
Sil wrote:No preogresteron wysoki... Nie wiem co ci radzić...
-
83HOPE wrote:Kamisia ja w Gyn miałam przy 2 procedurze tylko 1 komórkę i podali ja już w 2 dobie, bo bali się ze nie przetrwa, a teraz w Krakowie miałam 4 blastki jak powiedział embiolog top topów , a zawsze slyszalam ze zle sie stymuluje i moje jajka nigdy nie będą jakieś super
-
ana1122 wrote:Witam Mam pytanie. Dziewczyny czy któras miała taka sytuację? U mnie spadl estradiol w poniedziałek decyzja na temat przerwania stymulacji... A I nagle z 5 pecherzykow zrobiło się 4
Bo mi z 2700 na 1500 -
Aniu... dalej leżymy w szpitalu tylko przenieśli mnie na inny oddział tzn. patologię ciąży:-( a tu inny świat, sale 8 osobowe itd. zobacze po kilku dniach bo narazie jestem wkurwiona. Buziole dla Ciebie.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Kasiurek jeszcze apropo zmęczenia. Moja koleżanka kupiła jod w kropelkach. Stosuje go codziennie w zalecanej dawce i ma mnóstwo energii, dostała mega kopa. Do pracy chodzi pieszo na drugi koniec miasta (ok. 1,20 h). Moja endo mi tłumaczyła że to mogą być skutki Czarnobyla a jestem też rocznik 8629.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubineye wrote:Kasiurek jeszcze apropo zmęczenia. Moja koleżanka kupiła jod w kropelkach. Stosuje go codziennie w zalecanej dawce i ma mnóstwo energii, dostała mega kopa. Do pracy chodzi pieszo na drugi koniec miasta (ok. 1,20 h). Moja endo mi tłumaczyła że to mogą być skutki Czarnobyla a jestem też rocznik 864.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Kamiisia wrote:Mnie też spadl ale nikt jej nie przerwał? A jakie miałaś wyniki?
Bo mi z 2700 na 1500 -
Dorciak... ja kupiłam sterylizator do mikrofalówki i tam go trzymam- na takim mi zależało bo ten stojący to tylko by mi miejsce na blacie zajmował.Dużo jest ogłoszeń na olx.
Odciągacz mam ręczny, dostałam go ale zastanawiam się czy nie kupić elektrycznego-na razie się wstrzymam i zobacze jak mi pójdzie z ręcznym.
Teraz szukam rogala do karmienia takiego dużego ale mało takich jest.
A tak z innej beczki... wczoraj byłam w odwiedzinach u koleżanki w katowicach poszłyśmy pogadać do pubu ahh jak ja bym potańczyła. Byłyśmy we trzy-kiedyś to parkiet był nasz... -
Hahaha, Anetko, za jakis czas bedzie parkiet w domu należał do Waszej trójki
U mnie tez, siostrzenica ostatnio mowi wypila z kolezankami winko, albo wychodza moje siostry do lokali, a ja co- mam toczyc sie z nimi?
Widzialam kikka ogloszen i faktycznie do mikrofalowki i te stojace- zastanawiam sie jski kupic. A laktatory moze poszuka szwagierka tylko w elektrycznym podobno cos kabelek nie lączy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 11:01
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
dorciak1805 wrote:Wesolku, jak to wkur....? Co sie stalo?
Wczoraj wieczorem przenieśli mnie na inny oddział. Okno zamknięte i moja astma się nasilila. Wogole zmiana tam była beznadziejna na szczęście dzisiaj już lepiej. Odlaczyli mi wszystkie kroplowki i nie wiem na co liczą jak spowrotem brzuch zaczął mnie boleć i wogole. Jutro ma być ordynator to będę z nim rozmawiała bo we wtorek mam mieć to echo serca i nie wiem co mam teraz zrobić.
Też kupiłam sterylizator do mikrofali z aventu. A podgrzewacze na allegro nowe są za 40 zl czy troszkę więcej.
Dziewczyny w którym tc Fif urodziła bliźniaki? Wiecie jaką miały wagę?Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Poduszka do karmienia dla bliźniaków była w auchan (u nas) po 30zl . Ja wcześniej odkupilam używana (od kogoś ale Nowa) za chyba 20zl.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Poród 35tc 3dzień syn i córcia