X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną heparyna przed transferem
Odpowiedz

heparyna przed transferem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pączusiowa Znajoma

Wysłany: 19 stycznia, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was przyjmowala heparyne tydzien przed transferem? czytam, że stosuje sie ją po transferze a nie przed ale tak mam na wypisie od lekarza...

• wieczorowa Znajoma

Wysłany: 20 stycznia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączusiowa wrote:
    Hej, czy któraś z Was przyjmowala heparyne tydzien przed transferem? czytam, że stosuje sie ją po transferze a nie przed ale tak mam na wypisie od lekarza...

Jeśli tak zalecił lekarz, to tego bym się trzymała. U kogo się leczysz?

AMH 0,87. U męża ok.
    Zaczynamy walkę o maluszka.
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączusiowa wrote:
    Widocznie lekarz chce Cię dobrze zabezpieczyć..Ja przed transferem brałam acard a ma takie samo działanie jak heparynę,a po transferze już tylko heparynę mam...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ