X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną heparyna przed transferem
Odpowiedz

heparyna przed transferem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pączusiowa Znajoma

Wysłany: 19 stycznia, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy któraś z Was przyjmowala heparyne tydzien przed transferem? czytam, że stosuje sie ją po transferze a nie przed ale tak mam na wypisie od lekarza...

• wieczorowa Znajoma

Wysłany: 20 stycznia, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączusiowa wrote:
    Hej, czy któraś z Was przyjmowala heparyne tydzien przed transferem? czytam, że stosuje sie ją po transferze a nie przed ale tak mam na wypisie od lekarza...

Jeśli tak zalecił lekarz, to tego bym się trzymała. U kogo się leczysz?

AMH 0,87. U męża ok.
    Zaczynamy walkę o maluszka.
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączusiowa wrote:
    Widocznie lekarz chce Cię dobrze zabezpieczyć..Ja przed transferem brałam acard a ma takie samo działanie jak heparynę,a po transferze już tylko heparynę mam...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ