X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Histeroskopia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka116 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2021, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cykle owulacyjne, teoretycznie powinna móc podejść na naturalnym ale mam zaburzenia estrogenow i progesteronu mam za grube endomeirium ale nie dojrzałe, biopsje można zrobić w cyklu przed chyba tylko ? A testy typu ERA to 3-4 tysiące, pytanie czy coś dają, poza tym można trafić na zły zarodek, co jest więcej niż prawdopodobne.

• Truskaweczka116 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2021, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 27 dni, po histero spóźnił okres mi się ponad tydzień cykl wyszedł z 35 dni

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ