Histeroskopia Poznań
-
Ja miałam histeroskopie z laparoskopia na Polnej. Skierowanie z poradni leczenia niepłodności też z Polnej. Zrobili oba zabiegi jednoczenie, jak to moja pani doktor mówiła za jednym spaniem zabieg wykonywał profesor, który stwierdził wątpliwą drożność jajowodów, mimo że 2 lata wcześniej miałam hsg w innym szpitalu i niby wszystko było ok. Profesor przy omawianiu wyników zaproponował invitro, bo z takimi jajowodami to będzie ciężko zajsc w ciążę naturalnie (4 nieudane inseminacje były już za mną) a że dofinansowanie jest to zachęca. I tym sposobem histero w maju a w sierpniu udane podejście do invitro
-
nick nieaktualnyNowa Koleżanka wrote:Ja miałam histeroskopie z laparoskopia na Polnej. Skierowanie z poradni leczenia niepłodności też z Polnej. Zrobili oba zabiegi jednoczenie, jak to moja pani doktor mówiła za jednym spaniem zabieg wykonywał profesor, który stwierdził wątpliwą drożność jajowodów, mimo że 2 lata wcześniej miałam hsg w innym szpitalu i niby wszystko było ok. Profesor przy omawianiu wyników zaproponował invitro, bo z takimi jajowodami to będzie ciężko zajsc w ciążę naturalnie (4 nieudane inseminacje były już za mną) a że dofinansowanie jest to zachęca. I tym sposobem histero w maju a w sierpniu udane podejście do invitro
-