X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia Poznań
Odpowiedz

Histeroskopia Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa Koleżanka Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam histeroskopie z laparoskopia na Polnej. Skierowanie z poradni leczenia niepłodności też z Polnej. Zrobili oba zabiegi jednoczenie, jak to moja pani doktor mówiła za jednym spaniem ;) zabieg wykonywał profesor, który stwierdził wątpliwą drożność jajowodów, mimo że 2 lata wcześniej miałam hsg w innym szpitalu i niby wszystko było ok. Profesor przy omawianiu wyników zaproponował invitro, bo z takimi jajowodami to będzie ciężko zajsc w ciążę naturalnie (4 nieudane inseminacje były już za mną) a że dofinansowanie jest to zachęca. I tym sposobem histero w maju a w sierpniu udane podejście do invitro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa Koleżanka wrote:
    Ja miałam histeroskopie z laparoskopia na Polnej. Skierowanie z poradni leczenia niepłodności też z Polnej. Zrobili oba zabiegi jednoczenie, jak to moja pani doktor mówiła za jednym spaniem ;) zabieg wykonywał profesor, który stwierdził wątpliwą drożność jajowodów, mimo że 2 lata wcześniej miałam hsg w innym szpitalu i niby wszystko było ok. Profesor przy omawianiu wyników zaproponował invitro, bo z takimi jajowodami to będzie ciężko zajsc w ciążę naturalnie (4 nieudane inseminacje były już za mną) a że dofinansowanie jest to zachęca. I tym sposobem histero w maju a w sierpniu udane podejście do invitro :)
    Do kogo chodzisz

• Nowa Koleżanka Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Do kogo chodzisz
    Skierowanie miałam od pani doktor Serdyńskiej Szuster, a histero u cała procedura invitro prof Pawelczyk

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ