X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia Poznań
Odpowiedz

Histeroskopia Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa Koleżanka Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam histeroskopie z laparoskopia na Polnej. Skierowanie z poradni leczenia niepłodności też z Polnej. Zrobili oba zabiegi jednoczenie, jak to moja pani doktor mówiła za jednym spaniem ;) zabieg wykonywał profesor, który stwierdził wątpliwą drożność jajowodów, mimo że 2 lata wcześniej miałam hsg w innym szpitalu i niby wszystko było ok. Profesor przy omawianiu wyników zaproponował invitro, bo z takimi jajowodami to będzie ciężko zajsc w ciążę naturalnie (4 nieudane inseminacje były już za mną) a że dofinansowanie jest to zachęca. I tym sposobem histero w maju a w sierpniu udane podejście do invitro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa Koleżanka wrote:
    Ja miałam histeroskopie z laparoskopia na Polnej. Skierowanie z poradni leczenia niepłodności też z Polnej. Zrobili oba zabiegi jednoczenie, jak to moja pani doktor mówiła za jednym spaniem ;) zabieg wykonywał profesor, który stwierdził wątpliwą drożność jajowodów, mimo że 2 lata wcześniej miałam hsg w innym szpitalu i niby wszystko było ok. Profesor przy omawianiu wyników zaproponował invitro, bo z takimi jajowodami to będzie ciężko zajsc w ciążę naturalnie (4 nieudane inseminacje były już za mną) a że dofinansowanie jest to zachęca. I tym sposobem histero w maju a w sierpniu udane podejście do invitro :)
    Do kogo chodzisz

• Nowa Koleżanka Znajoma

Wysłany: 27 sierpnia 2022, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Do kogo chodzisz
    Skierowanie miałam od pani doktor Serdyńskiej Szuster, a histero u cała procedura invitro prof Pawelczyk

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ