X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną hsg czy sono hsg? śląsk
Odpowiedz

hsg czy sono hsg? śląsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane gdzie na śląsku zrobic porzadnie hsg? u kompetentnych osob, bo w szpitalu w moim miescie nawet posiewu nie potrzebuja do wykonania badania.... w poniedzialek mialam isc poprostu w ciemno i wykonac badanie ale dziewczyny na forum naszczescie nie troche uswiadomily ze mozna zrobic sobie krzywde..
    najlepiej byloby na nfz ale prywatnie tez moge , ale wtedy zastanawialabym sie nad sono hsg? co jest lepsze? i ile płacicie za takie badania? z góry dzieki ....

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam w Kato na Raciborskiej zwyczajne hsg, ale ze znieczuleniem dozylnym (nie spalam, ale nie czulam zadnego bolu) na NFZ.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno najlepsze jest hsg z kontrastem pod kontrolą RTG. Tak mówł mi lekarz.

sylwiunia lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanessa wrote:
    Podobno najlepsze jest hsg z kontrastem pod kontrolą RTG. Tak mówł mi lekarz.

Dokladnie takie mialam.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • sylwiunia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również takie miałam :)

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez przed hsg sporo czytalam i tez raczej polecano to pod kontrola rtg, podobno jest dokladniejsze.

iv094x39ir3hgbzx.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ