Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HSG plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlaa Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2023, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 31.05 pierwszy dzień okresu, w piątek 9.06 miałam robione badanie HSG. Dzisiaj zauważyłam plamienie takie jak przy zaczynającym się okresie. W piątek i sobotę po badaniu były delikatne plamki na wkładce. Czy po HSG to normalne? Ile czasu może się utrzymywać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2023, 15:19

• Bunkierka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2023, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlaa wrote:
    Hej, 31.05 pierwszy dzień okresu, w piątek 9.06 miałam robione badanie HSG. Dzisiaj zauważyłam plamienie takie jak przy zaczynającym się okresie. W piątek i sobotę po badaniu były delikatne plamki na wkładce. Czy po HSG to normalne? Ile czasu może się utrzymywać?

Tak czasem może być, jak jakieś takanki zostały podrażnione.. Gdyby się dłużej to utrzymywało i pojawił się ból brzucha to konieczna jest kontrola.

💓 39+0

age.png
  • Kiniaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2023, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlaa wrote:
    Ja miałam w tym samym dniu co Ty badanie i do dzisiaj plamię. Nie jest to krew, a raczej pozostałości kontrastu. Takie brązowe, delikatne plamienia. Mi mój dr powiedział, żeby się tym nie przejmować bo to normalne. Jak przeszłaś badanie? Mnie bardzo bolało, ledwo wytrzymałam 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ