WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HSG plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlaa Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2023, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 31.05 pierwszy dzień okresu, w piątek 9.06 miałam robione badanie HSG. Dzisiaj zauważyłam plamienie takie jak przy zaczynającym się okresie. W piątek i sobotę po badaniu były delikatne plamki na wkładce. Czy po HSG to normalne? Ile czasu może się utrzymywać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2023, 15:19

• Bunkierka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2023, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlaa wrote:
    Hej, 31.05 pierwszy dzień okresu, w piątek 9.06 miałam robione badanie HSG. Dzisiaj zauważyłam plamienie takie jak przy zaczynającym się okresie. W piątek i sobotę po badaniu były delikatne plamki na wkładce. Czy po HSG to normalne? Ile czasu może się utrzymywać?

Tak czasem może być, jak jakieś takanki zostały podrażnione.. Gdyby się dłużej to utrzymywało i pojawił się ból brzucha to konieczna jest kontrola.

💓 39+0

age.png
  • Kiniaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2023, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlaa wrote:
    Ja miałam w tym samym dniu co Ty badanie i do dzisiaj plamię. Nie jest to krew, a raczej pozostałości kontrastu. Takie brązowe, delikatne plamienia. Mi mój dr powiedział, żeby się tym nie przejmować bo to normalne. Jak przeszłaś badanie? Mnie bardzo bolało, ledwo wytrzymałam 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ