X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

HSG plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karlaa Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2023, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 31.05 pierwszy dzień okresu, w piątek 9.06 miałam robione badanie HSG. Dzisiaj zauważyłam plamienie takie jak przy zaczynającym się okresie. W piątek i sobotę po badaniu były delikatne plamki na wkładce. Czy po HSG to normalne? Ile czasu może się utrzymywać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2023, 15:19

• Bunkierka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2023, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlaa wrote:
    Hej, 31.05 pierwszy dzień okresu, w piątek 9.06 miałam robione badanie HSG. Dzisiaj zauważyłam plamienie takie jak przy zaczynającym się okresie. W piątek i sobotę po badaniu były delikatne plamki na wkładce. Czy po HSG to normalne? Ile czasu może się utrzymywać?

Tak czasem może być, jak jakieś takanki zostały podrażnione.. Gdyby się dłużej to utrzymywało i pojawił się ból brzucha to konieczna jest kontrola.

💓 39+0

age.png
  • Kiniaaa12 Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2023, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karlaa wrote:
    Ja miałam w tym samym dniu co Ty badanie i do dzisiaj plamię. Nie jest to krew, a raczej pozostałości kontrastu. Takie brązowe, delikatne plamienia. Mi mój dr powiedział, żeby się tym nie przejmować bo to normalne. Jak przeszłaś badanie? Mnie bardzo bolało, ledwo wytrzymałam 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ