Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Ile dni po transferze wychodzą testy z moczu (10 mIU/ml); kiedy nie ma już nadziei na pozytywny?
Odpowiedz

Ile dni po transferze wychodzą testy z moczu (10 mIU/ml); kiedy nie ma już nadziei na pozytywny?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zrobiłam :) w 8dpt wyszedł cień. Ale dzisiaj po 48h zrobiłam i dalej jest cień. W czwartek jadę na betę 🤞

• Mrowka Ekspertka

Wysłany: 19 lutego, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak czytam, które z Was niecierpliwe i jak Wam wychodziły wyniki, kreseczki. I patrzę kiedy ja mogłabym taka bladziutka zobaczyć 🙏🏻 Wczoraj transfer, 5 dniowe zarodki, 25.02 pierwsza beta. Czyli 7dpt. Więc nie wiem czy cokolwiek mi wyjdzie przed tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 23:54

AMH 0,27 🙋🏻‍♀️35 👦🏻 40

I IVF 💉
    I Transfer 22.11.25 💔
    II Transfer 22.12.25 💔

II IVF 💉
    I transfer 18.02.26 4.1.1 i 4.1.2
    7dpt beta 54 ⏸️🙏🏻
    8dpt 102
    10dpt 346
    17dpt 5272 USG dwa pecherzyki
    24dpt 27836 USG jeden zarodek się wchłonął 💔
    28dpt USG 💙 drugi uchowany zarodek z serduszkiem
    29dpt 58348 💙 130/min
    9tc+2 💙179/min 2.59cm
    13tc+5 💙 168/min 7.21cm
    15tc NIFTY zdrowy chłopiec 💙
    21tc 360g 💙 ruchliwy 🕺🏼
    29tc+ 2 1300g 💙
    32tc 1600g 💙

preg.png
  • Korzonkowa Debiutantka

Wysłany: 3 marca, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

27.02 transfer, czekam na piątek jak na szpilkach, ostatnim razem 7 dni po transferze był pozytywny test i beta, boję się strasznie bo ostatnio dotrwaliśmy do tylko 7 tc 😥.
    Ktoś "ze mną" miał tego dnia transfer i czeka?

‹‹ ‹ 12 13 14 15 16
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ