X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Immunolog - Padjas / J.Malinowski
Odpowiedz

Immunolog - Padjas / J.Malinowski

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 28 maja 2023, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o radę. Szukam immunologa, który da mi wytyczne do transferu w Czechach. Zastanawiam się nad dr Padjas i dr Jakubem Malinowskim. Możecie mi coś doradzić? do kogo warto się zapisać ? Ps. Z dr Pasnika, Sydora i Malinowskiego seniora rezygnuje, bo są nieosiągalni.

• ewelina Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam u Malinowskiego w bocianie. Szybkie terminy, lekarz konkretny z dużą wiedzą. Po jego zaleceniach w końcu udał nam się transfer. Polecam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2023, 09:03

preg.png

age.png
  • inka222 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina wrote:
    Ja byłam u Malinowskiego w bocianie. Szybkie terminy, lekarz konkretny z dużą wiedzą. Po jego zaleceniach w końcu udał nam się transfer. Polecam.

Tez zaleca szczepienia ?

preg.png
  • ewelina Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inka222 wrote:
    Tez zaleca szczepienia ?

Nie, nie zalecał mi szczepień.

preg.png

age.png
  • inka222 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2023, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina wrote:
    Nie, nie zalecał mi szczepień.

Napisałaś ze przyjmuje w bocianie podpowiesz gdzie konkretnie ?

Z ciekawości co Ci zalecił ?

Strasznie zraziłam sie do Malinowskiego seniora … potraktował mnie strasznie i myśle o innym immunologu.
    Próbuje dostać sie tez do Sydora

preg.png
  • ewelina Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Bocianie w Łodzi. Na pierwszej wizycie zlecił mi i mężowi badania, na następnej przyjechaliśmy z wynikami, wypisał zalecenia z którymi udałam się do mojego ginekologa. Ja miałam Encorton, accofil, heparyna, acard. Lekarz cos tam nam tłumaczył ale już nie pamiętam co było nie tak w wynikach, najważniejsze dla nas że z jego zaleceniami w końcu się udało ;)

preg.png

age.png
  • MałaMiMi Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina wrote:
    W Bocianie w Łodzi. Na pierwszej wizycie zlecił mi i mężowi badania, na następnej przyjechaliśmy z wynikami, wypisał zalecenia z którymi udałam się do mojego ginekologa. Ja miałam Encorton, accofil, heparyna, acard. Lekarz cos tam nam tłumaczył ale już nie pamiętam co było nie tak w wynikach, najważniejsze dla nas że z jego zaleceniami w końcu się udało ;)
    A co Ci wyszło w wynikach nie tak?

• ewelina Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2023, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMiMi wrote:
    A co Ci wyszło w wynikach nie tak?
    Na pewno kiry bx, wysoki cross match i przeciwciała przeciwplemnikowe u mnie i u męża, reszta chyba była ok. Jak dostałam wyniki miałam zaraz wizytę, dostałam zalecenia i skupiłam się na kolejnym transferze i juz do nich nie wracałam

preg.png

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ