Immunolog - Padjas / J.Malinowski
-
Proszę o radę. Szukam immunologa, który da mi wytyczne do transferu w Czechach. Zastanawiam się nad dr Padjas i dr Jakubem Malinowskim. Możecie mi coś doradzić? do kogo warto się zapisać ? Ps. Z dr Pasnika, Sydora i Malinowskiego seniora rezygnuje, bo są nieosiągalni.
-
ewelina wrote:Nie, nie zalecał mi szczepień.
Napisałaś ze przyjmuje w bocianie podpowiesz gdzie konkretnie ?
Z ciekawości co Ci zalecił ?
Strasznie zraziłam sie do Malinowskiego seniora … potraktował mnie strasznie i myśle o innym immunologu.
Próbuje dostać sie tez do Sydora -
W Bocianie w Łodzi. Na pierwszej wizycie zlecił mi i mężowi badania, na następnej przyjechaliśmy z wynikami, wypisał zalecenia z którymi udałam się do mojego ginekologa. Ja miałam Encorton, accofil, heparyna, acard. Lekarz cos tam nam tłumaczył ale już nie pamiętam co było nie tak w wynikach, najważniejsze dla nas że z jego zaleceniami w końcu się udało
-
ewelina wrote:W Bocianie w Łodzi. Na pierwszej wizycie zlecił mi i mężowi badania, na następnej przyjechaliśmy z wynikami, wypisał zalecenia z którymi udałam się do mojego ginekologa. Ja miałam Encorton, accofil, heparyna, acard. Lekarz cos tam nam tłumaczył ale już nie pamiętam co było nie tak w wynikach, najważniejsze dla nas że z jego zaleceniami w końcu się udało
-
MałaMiMi wrote:A co Ci wyszło w wynikach nie tak?
-