IN-VITRO - CZERWIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
inka222 wrote:Tak mam , ale muszę patrzeć na wynik próbki kontrolnej czy próbki stymulowanej?
W kontrolnej dodatnie mam TNF i IL-10, a w stymulowanej IFN gamma, TNF, IL-10, IL-2
Wskaźnik IFNy/IL-10 jest 0.08
Wskaźnik TNF/IL-10 jest 0.04
Czarna magia te wyniki
To są moje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/01e19b307169.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4641badf54f5.jpgmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
mt30 wrote:Dziewczyny jestem po pierwszej w życiu punkcji. Po godzinie byłam na nogach tak więc nie było tak strasznie. Od kilku godzin teraz boli mnie brzuch jak siedzę najgorzej. Strasznie ciagnie. Czy jutro już będzie ok? Czy mam się nastawiać na cierpienia?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Jak na monitoringu? Wiesz już kiedy transfer?
Endometrium 11,8. Transfer w czwartek 13 dnia miesiąca i o godzinie 13. Same 13 cholera:/
Jeszcze dr jakąś poddenerwowana połowy rzeczy mi nie powiedziała. Żle mi wypisala receptę i wracaliśmy się żeby wziąć embroglue, bo całkiem zapomnieliśmy.
Mam nadzieję, że to źle nie wróży...
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Endometrium 11,8. Transfer w czwartek 13 dnia miesiąca i o godzinie 13. Same 13 cholera:/
Jeszcze dr jakąś poddenerwowana połowy rzeczy mi nie powiedziała. Żle mi wypisala receptę i wracaliśmy się żeby wziąć embroglue, bo całkiem zapomnieliśmy.
No to mamy takie same endometrum. Ja mam we wtorek transfer też o 13 tej. Te 13tki to raczej dobra wrózba.Ewka1700, elfi, Makt, diversik89 lubią tę wiadomość
moja historia
LadyS wrote:No szkoda, bo tak to się zmarnuje
Jakby ktoś był chętny, to oddam za darmo.
Wysłałam zaproszenie, możemy na priv?
-
evkill wrote:endometrum pewnie Ci urośnie do 13. Hehe
No to mamy takie same endometrum. Ja mam we wtorek transfer też o 13 tej. Te 13tki to raczej dobra wrózba.
Mam nadzieję evkill, że pomimo tej 13 będzie u nas dobrze😊
Jak bierzesz luteine? Bo ja mam wszystkie leki brać co 8 godzin.
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Mój lekarz mówi, żeby Estrofem brać godzinę przed Luteiną. Inna lekarka mówiła, że można razem, ale najpierw "wygrzebać" resztki poprzedniej Luteiny, najpierw zaaplikować Estrofem, a po niej Luteinę.
-
Patryka89 wrote:Mój lekarz mówi, żeby Estrofem brać godzinę przed Luteiną. Inna lekarka mówiła, że można razem, ale najpierw "wygrzebać" resztki poprzedniej Luteiny, najpierw zaaplikować Estrofem, a po niej Luteinę.moja historia
Ewka1700 wrote:Mam nadzieję evkill, że pomimo tej 13 będzie u nas dobrze😊
Jak bierzesz luteine? Bo ja mam wszystkie leki brać co 8 godzin.moja historia
evkill wrote:Estrofem jest do ustny a luteina dopochwowo? Nie rozumiem vtego co napisałaś.
evkill lubi tę wiadomość
-
evkill wrote:Mam lutinus 3x2, masakra. Do tego reszta zostaje jak była czyli estrofem 2x2 acard 1x 1i encorton 1x1 i neoparin 1 x.
Ja bez acardu i neoparinu, a oprócz tego Duphaston 3x1, a fraxiparine od dnia transferu.
Będziesz miała jeszcze przed transferem usg? Bo ja nie, co wydało mi się dziwne bo myślę że powinni sprawdzić czy jest ok.
Przed świeżym transferem też nie mialam a potem wyszła hiperka, może gdyby zrobili to by wyszło inaczej... Ale teraz mogę gdybac.endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Ewka1700 wrote:Ja bez acardu i neoparinu, a oprócz tego Duphaston 3x1, a fraxiparine od dnia transferu.
Będziesz miała jeszcze przed transferem usg? Bo ja nie, co wydało mi się dziwne bo myślę że powinni sprawdzić czy jest ok.
Przed świeżym transferem też nie mialam a potem wyszła hiperka, może gdyby zrobili to by wyszło inaczej... Ale teraz mogę gdybac.moja historia
Ewka1700 wrote:Ja bez acardu i neoparinu, a oprócz tego Duphaston 3x1, a fraxiparine od dnia transferu.
Przed świeżym transferem też nie mialam a potem wyszła hiperka, może gdyby zrobili to by wyszło inaczej... Ale teraz mogę gdybac.moja historia
Ewka1700 wrote:Endometrium 11,8. Transfer w czwartek 13 dnia miesiąca i o godzinie 13. Same 13 cholera:/
Jak to mówią zle dobrego początkiEwka1700 lubi tę wiadomość
19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm
24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm
2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
6dpt beta 12,37, prog 8,6;
15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️
13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
+atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
6 dpt beta 20,51
15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️
Pozostałe transfery:
•19.03.2019
•31.03.2021
•15.07.2021
•5.01.2024
skuteczności 33,33%
Amh 2019 1,35->2024 0,58
Nasza historia
-
Ewka1700 wrote:Wiem, że działa przeciwzakrzepowo. W mojej klinice standardowo daja przy każdym transferze.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"