IN-VITRO - CZERWIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MonkaB wrote:Ja jestem głupia i chce zrobić w piątek to będzie dopiero 6 dpt.
Ale to czekanie to katorga ...MonkaB lubi tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Acha dziewczyny i pytałam się koleżanki jak się czuła przed okresem to mówiła, że tak jakby miała dostać okres. Więc nie ma co się doszukiwać objawów.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
evkill wrote:Acha dziewczyny i pytałam się koleżanki jak się czuła przed okresem to mówiła, że tak jakby miała dostać okres. Więc nie ma co się doszukiwać objawów.
-
joanna83 wrote:Evkill a tak pytanie z innej beczki czy ty może chodzisz do dr. Sydora.Pytam bo wydaje mi się że widziałam gdzieś na innym wątku że miałaś podawany accofil. Tylko niewiem czy to byłaś ty.moja historia
joanna83 wrote:Powiesz mi gdzie ci go podali.moja historia
joanna83 wrote:A gdzie chodzisz? Ja jestem w Parensie i jak pytałam położnych to jeszcze nie robili takich wlewow.moja historia
joanna83 wrote:Rozumiem że miałaś tylko wlew. Powiem Ci ze przeraża mnie to wszystko. Nie wiem jak ja to w ogóle wszystko ogarnę organizacyjnie. Już się tym stresuję.
Masz jeszcze coś dodatkowo od immunologa.moja historia
joanna83 wrote:Rozumiem że miałaś tylko wlew. Powiem Ci ze przeraża mnie to wszystko. Nie wiem jak ja to w ogóle wszystko ogarnę organizacyjnie. Już się tym stresuję.
Masz jeszcze coś dodatkowo od immunologa.moja historia
No to ja mam teraz ten zestaw który Ci jeszcze proponuje. Ja już mam ostatni zarodeczek więc obstawil mnie czym się dało. Ale boję się tego accofilu. U mnie dwa poprzednie podejścia kończyły się beta ale bardzo niską. A jakie masz groszki że piszesz ze są słabe.
-
Dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec. W sobote bylam u lekarza, w tym cyklu mie ma szans na transfer jajniki po punkcji jeszcze nie doszly do siebie. Czekam na okres, potem estrofem i jakies plastry na brzuch i crio mojego trojaczka
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
joanna83 wrote:No to ja mam teraz ten zestaw który Ci jeszcze proponuje. Ja już mam ostatni zarodeczek więc obstawil mnie czym się dało. Ale boję się tego accofilu. U mnie dwa poprzednie podejścia kończyły się beta ale bardzo niską. A jakie masz groszki że piszesz ze są słabe.
Boisz się wlewu czy zastrzyków?moja historia
evkill wrote:Obie blastki 2BB i jeden zamrożony w 3 dobie klasy B osmiokomorkowy.
Boisz się wlewu czy zastrzyków?
Już sama niewiem czego bardziej. Mam tego bardzo dużo. Zlecił mi acard +neoparin, wlewy z intralipidu 7 i 1 dzień przed transferem, wlew z acoffilu 5 dni przed transferem a 2 dni po podskornie co 3 dni. Więc widzisz i ciężko to ogarnąć bo muszę do Krakowa dojechać i wziąć każdorazowo wolne a po drugie boję się że znowu się nie uda a to nie pozostanie obojętne dla mojego zdrowia.
-
joanna83 wrote:A jak się czułas po tym wlewie?
W ogóle nie odczułam tego wlewu. Jedynie sam zabieg był nieprzyjemny, ale taki jak transfer.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"