Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO czerwiec w oczekiwaniu
Odpowiedz

IN VITRO czerwiec w oczekiwaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naadziejkaa Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak się macie, jak samopoczucie?
    U nas 1 transfer 3 dniowego rodzynka ♥️🙏 tysiące myśli napływają do głowy jak wygląda u was czas oczekiwania. Pozdrawiam

• Czarna Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2023, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie pierwszy transfer , 5 dniowego zarodka . Narazie jest ciężko idzie zwariować będąc w domu i myśleć o tym czy się uda czy nie .

Naadziejkaa lubi tę wiadomość

• Naadziejkaa Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2023, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy miałaś transfer ☺️? Ja w sobotę, ale czas ciągnie się jak nigdy

• Czarna Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2023, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Transfer miałam 2 dni temu wiec dopiero początek drogi :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ