Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro długi protokół
Odpowiedz

In vitro długi protokół

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarenka2023 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2023, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Po 9 latach starań ponownie wróciłam na forum. Po krotce jestem po pierwszym in vitro z krótkim protokołem (w dniu 31 mają beta 2.0) nie udało się. Teraz będzie protokol długi. Wizytę nam za 13 dni i lekarz powie co dalej. Moje pytanie która z Was była na długim protokole i rozjaśni mi trochę sytuacje-ile to trwa, co się bierze przed właściwą stymulacja, ile czasu? Nigdzie nie mogę znaleźć satysfakcjonujących mnie odpowiedzi. U mnie była słaba jakość komórek, 2 zarodki dojechały do 5 doby, jeden został podany a drugi obumarł w 6 dobie więc nie mamy nic zamrożonego. A wszystko przez torbiel endometrialna na jajniku, objawow brak. Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie wykończone dziewczyny :) ja już jestem wykonczona.

Naturalne starania od 14r
    Aktualnie endometrioza, nasienie ok
    4 stymulacje IVF, 6 transferów
    Mamy 3 mrozaki bardzo dobrych klas 🥰🥳
    20.05.2024 transfer FET 4.1.2
    4dpt-cień na teście
    5dpt-3 pozytywne testy, beta 16,1
    6dpt-dwie widoczne krechy
    7dpt-beta 80,2
    8dpt-beta 145 🚀🍀 prog 34,80
    9dpt-beta 308🚀🚀🍀🍀
    11dpt-beta 851,2 🤞🤞
    14dpt-beta 3346 ♥️🍀🚀
    16dpt-beta 8064,3 🍀🤞
    18dpt-beta 12706 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy ♥️🍀🤞
    23dpt- jest Kropek CRL 0,37cm i serduszko ❤️ 37dpt - kropek 2,1cm 🥰😍
    Nifty pro-zdrowy chłopiec ♥️😍🥰
    USG prenatalne-ok 🍀
    Czekamy na Ciebie Maksiu ♥️🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ