Forum Starając się z pomocą medyczną IN-VITRO - LIPIEC 2019
Odpowiedz

IN-VITRO - LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet
    Postów: 14294 19430

    Wysłany: 25 lipca 2019, 17:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Chyba 17:40 :)
    Ale emocje !!! Przeżywam jakby to już była moja wizyta ;)

    Makt lubi tę wiadomość

  • Arcola Autorytet
    Postów: 1225 1140

    Wysłany: 25 lipca 2019, 17:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy są jakieś ogólne zalecenia po transferze. Chciałabym od razu po pojechać na weekend. Nie będę prowadzić samochodu - trasa kolo 2 godziny. Oczywiście zadaje sobie sprawę że decyzja należy do lekarza (ale jeśli okaże się że mogę to od razu z tobołami muszę jechać na transfer ;))

    Kariotypy ok, Mthfr +v (R2) heterozygotyczne
    Nk - 13%, kiry AA/hlac c1,
    Allo 28,5%, Ana - ujemne
    Starania od lipiec`18
    AMH 4,63 ng/ml
    Euthyrox 75mg
    Nasienie:
    styczeń'19- morfologia 0%
    marzec'19 - morfologia 8%
    CB - wrzesień'18 (6t*), kwiecien'19(5t), kwiecien' 20(5t)
    ICSI maj' 19 (14 pobranych i zapłodnionych, jeszcze 7 ❄️)
    1 transfer 27.07 - 4.1.1 -złe przyrosty bety. Mały pęcherzyka do tygodnia ciąży. Aniołek (8t*).
    2 transfer 26.10 - 4.1.1 9dpt - 241,5/11dpt - 478/14dpt - 1260 (2x9t*)
    3 transfer - 8dpt beta 0,2
    Ciąża naturalna czerwiec'20 - pusty pęcherzyk (9t*)
  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 17:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ale emocje !!! Przeżywam jakby to już była moja wizyta ;)

    Ja tez 😁

    Morwa lubi tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 17:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arcola wrote:
    Dziewczyny czy są jakieś ogólne zalecenia po transferze. Chciałabym od razu po pojechać na weekend. Nie będę prowadzić samochodu - trasa kolo 2 godziny. Oczywiście zadaje sobie sprawę że decyzja należy do lekarza (ale jeśli okaże się że mogę to od razu z tobołami muszę jechać na transfer ;))

    Najogólniej to zachowuj się już jak ciężarna :) ja mam więcej do kliniki i spokojnie pozwolili mi jechać po transferze do domu :) możesz dodatkowo wzbogacić dietę o więcej białka :)

    Arcola lubi tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ale emocje !!! Przeżywam jakby to już była moja wizyta ;)

    Zaraz chyba zejdę tu na zawał! 😁

    Agika, czekamy! :)

    Morwa lubi tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • Morwa Autorytet
    Postów: 14294 19430

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Zaraz chyba zejdę tu na zawał! 😁

    Agika, czekamy! :)
    Mi już ciśnienie skoczyło i zaczęłam się gorzej czuć..

  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Mi już ciśnienie skoczyło i zaczęłam się gorzej czuć..

    U mnie na szczęście bez takich rewelacji ale odświeżam stronę co 2 min :)

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • kate2friend Autorytet
    Postów: 1518 1500

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi z rak talerz prawie wypadł az sie wystraszyłam. Czekamy czekamy moze opoznienie bylo

    Makt lubi tę wiadomość

    klz9f71xqupqgh4t.png
    2020.03.19 Ania 3680g 52cm😍
    2020.03.12 (38tc)z usg 3,2kg
    2020.02.21 (36tc)z usg 2,6kg
    2020.01.20 Ania waży 1,7kg 🥰
    2019.12.20 Niunia ma 1kg ❤
    2019.11.19 Niunia waży 520g
    2019.10.22 Niunia ma 248g
    2019.09.17 usg dziewczynka ❤️
    2019.09.10 dzidzia 6cm ❤️
    2019.08.21 dzidzia 2,3cm ❤️
    2019.08.08 dzidzia 0,83cm ❤️
    2019.07.29 dzidzia 0,3cm mamy ❤️
    2019.07.26 pęcherzyk ciążowy 6mm
    2019.07.25 17dpt bhcg 8359
    2019.07.23 15dpt bhcg 4920
    2019.07.19 11dpt bhcg 959,5
    2019.07.17 9dpt bhcg 354
    2019.07.15 7dpt bhcg 81,76
    2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
  • kasiek2620 Autorytet
    Postów: 1192 1218

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Bytomiu urodziły się pięcioraczki.Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok.

    https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Piecioraczki-z-Bytomia-walcza-o-zycie.-To-skrajne-wczesniaki?fbclid=IwAR2-oBLidWMJnRY_4IoFSXx95l6cBBVhQ6ftcGsC3Nf7YuwjT4pz996r7TA

    Makt lubi tę wiadomość

    06.2004-ciąża naturalna zakończona porodem
    25.03.2018-naturalna-8tc[*]
    24.11.2018 1 IUI
    29.12.2018 2IUI
    PCOS
    Marzec 2019 pierwsza procedura do in vitro,długi protokół.
    Miałam ponad 30 pęcherzyków, z tego 11 wartościowych komórek.

    9 się zapłodniło,ostatecznie 5 na zimowisku :-)
    4.05.2019 crio⛄⛄(cykl naturalny) :-(
    17.08.2019 crio ⛄ (cykl naturalny :-(
    19.10.2019 crio :-(
    Czynnik V(R2) heterozygotyczny nieprawidłowy
    MTHFR C677T heterozygotyczny nieprawidłowy
    Translokacja chromosomów 6 i 7 (46XX,t(6;7)(p?22:q11.212)translokacja zrownoważonaQ95.0
    08.20 Zaczynamy przygotowania do AK
  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek2620 wrote:
    A w Bytomiu urodziły się pięcioraczki.Trzymamy kciuki żeby wszystko było ok.

    https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Piecioraczki-z-Bytomia-walcza-o-zycie.-To-skrajne-wczesniaki?fbclid=IwAR2-oBLidWMJnRY_4IoFSXx95l6cBBVhQ6ftcGsC3Nf7YuwjT4pz996r7TA

    Wczoraj w radio słyszałam jak jechaliśmy na wizytę. Niech walczą!

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • Elo Ekspertka
    Postów: 231 260

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laboratorium stanęło na wysokości zadania i mam wyniki, beznadziejne, ale przynajmniej są gotowe na jutrzejszą wizytę:

    Tyreotropina (TSH) 3,756 μIU/ml norma: 0,550 — 4,780

    Wolna trijodotyronina (FT3) 4,72 pmol/l norma: 3,50 — 6,50

    Wolna tyroksyna (FT4) 16,33 pmol/l norma: 11,50 — 22,70

    P/c antytyreoglobulinowe (ATG) (O18) ­ 88,90 U/ml 0,0 — 60,0

    P/c przeciw peroksydazie tarczycowej (ATPO) (O09) 36,20 U/ml 0 — 60

    Procenty:

    FT4 43.12% [ wynik 16.33, norma (11.5 - 22.7)]

    FT3 40.67% [ wynik 4.72, norma (3.5 - 6.5)]

    Morwa lubi tę wiadomość

    yN7Pp2.png
  • kasiek2620 Autorytet
    Postów: 1192 1218

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo wrote:
    Laboratorium stanęło na wysokości zadania i mam wyniki, beznadziejne, ale przynajmniej są gotowe na jutrzejszą wizytę:

    Tyreotropina (TSH) 3,756 μIU/ml norma: 0,550 — 4,780

    Wolna trijodotyronina (FT3) 4,72 pmol/l norma: 3,50 — 6,50

    Wolna tyroksyna (FT4) 16,33 pmol/l norma: 11,50 — 22,70

    P/c antytyreoglobulinowe (ATG) (O18) ­ 88,90 U/ml 0,0 — 60,0

    P/c przeciw peroksydazie tarczycowej (ATPO) (O09) 36,20 U/ml 0 — 60

    Procenty:

    FT4 43.12% [ wynik 16.33, norma (11.5 - 22.7)]

    FT3 40.67% [ wynik 4.72, norma (3.5 - 6.5)]

    No TSH niby musiałoby być niższe ale nie wiem jak się to ma do rzeczywistości bo kuzynka męża zaciążyła przy TSH ponad 11...

    06.2004-ciąża naturalna zakończona porodem
    25.03.2018-naturalna-8tc[*]
    24.11.2018 1 IUI
    29.12.2018 2IUI
    PCOS
    Marzec 2019 pierwsza procedura do in vitro,długi protokół.
    Miałam ponad 30 pęcherzyków, z tego 11 wartościowych komórek.

    9 się zapłodniło,ostatecznie 5 na zimowisku :-)
    4.05.2019 crio⛄⛄(cykl naturalny) :-(
    17.08.2019 crio ⛄ (cykl naturalny :-(
    19.10.2019 crio :-(
    Czynnik V(R2) heterozygotyczny nieprawidłowy
    MTHFR C677T heterozygotyczny nieprawidłowy
    Translokacja chromosomów 6 i 7 (46XX,t(6;7)(p?22:q11.212)translokacja zrownoważonaQ95.0
    08.20 Zaczynamy przygotowania do AK
  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek2620 wrote:
    No TSH niby musiałoby być niższe ale nie wiem jak się to ma do rzeczywistości bo kuzynka męża zaciążyła przy TSH ponad 11...

    Zaciążyć można. To chodzi o wpływ później na rozwój płodu :)

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh od wczoraj rano był spokój z plamieniami to teraz znowu coś z globulka się pokazało... chyba taka moja uroda i muszę to jakoś w spokoju przeczekać....

    Elo lubi tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • agika88 Autorytet
    Postów: 4658 5458

    Wysłany: 25 lipca 2019, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem kochane. Ale bylo opoznienie. Generalnie maly raptorek tzn pecherzyk jest w macicy i lekarz powiedzial ze bardzo dobrze rokuje to ze jest bardzo gleboko zakopany :D Nie wierze, mam w sobie dzidziusia a wymyslalam ciazr pozamaciczna a w niedziele plakalam w kosciele. Nie mierzyl go powiedzial zebym przyszla za 1.5 tyg ;) tyle mamy szczescia na forum ostatnio. A i mamy cialko zolte.
    jako wisienke na torcie wrzucam zdjecie usg
    https://zapodaj.net/a50eb2a08eed5.jpg.html

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:00

    diversik89, Makt, Morwa, kate2friend, kalade, kasiek2620, aganieszkam, Arcola, Misia90, Jeheria, Paulina Nessa, iriiska, Elo, Catlady, Kacha5000, Meggie1, Lili_E, Olga_89, MG, Nadzieja lubią tę wiadomość

    5djy9jcghpoavuge.png

    4 IUI- (1 ciąża pozamaciczna)

    1 IVF- jeden zarodek(4.3.3)- transfer nieudany

    2 IVF- BRAK ZARODKÓW

    3 IVF- trzy zarodki (4.1.1) (4.2.2) (4.3.3)

    transfer crio (4.1.1) puste jajo plodowe
    transfer crio (4.2.2) :(
    transfer crio (4.3.3) beta 7 biochemiczna

    transfer crio zarodków AZ (3.1.1)beta 750 biochem.

    4 procedura: 4 zarodki (5.1.1) (5.1.1) (4.2.1) (5.1.3)
    24.06- fet (5.1.1) beta:
    7dpt-81.31
    9dpt- 247.4
    12dpt-1322
    14dpt-3525
    18dpt-13040
    19dpt-Pechęrzyk z pęcherzykiem żółtkowym.
    24dpt-mamy serduszko.
  • Morwa Autorytet
    Postów: 14294 19430

    Wysłany: 25 lipca 2019, 19:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo wrote:
    Laboratorium stanęło na wysokości zadania i mam wyniki, beznadziejne, ale przynajmniej są gotowe na jutrzejszą wizytę:

    Tyreotropina (TSH) 3,756 μIU/ml norma: 0,550 — 4,780

    Wolna trijodotyronina (FT3) 4,72 pmol/l norma: 3,50 — 6,50

    Wolna tyroksyna (FT4) 16,33 pmol/l norma: 11,50 — 22,70

    P/c antytyreoglobulinowe (ATG) (O18) ­ 88,90 U/ml 0,0 — 60,0

    P/c przeciw peroksydazie tarczycowej (ATPO) (O09) 36,20 U/ml 0 — 60

    Procenty:

    FT4 43.12% [ wynik 16.33, norma (11.5 - 22.7)]

    FT3 40.67% [ wynik 4.72, norma (3.5 - 6.5)]
    Ej nie są takie złe te wyniki !! Hormony tarczycy są lepsze niż przed transferem :) no i ich wysycenie w organizmie jest w równowadze!! Witaj w gronie Hashimoto. Będzie wszystko dobrze zobaczysz. Profilaktycznie lekarz zwiększy Ci dawkę leku bo i tak musiałabyś to zrobić w ciąży bo teraz karmisz nie tylko siebie ;) na wszystko jest większe zapotrzebowanie , na hormony tarczycy także ;)

    Makt, Elo lubią tę wiadomość

  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 19:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Jestem kochane. Ale bylo opoznienie. Generalnie maly raptorek tzn pecherzyk jest w macicy i lekarz powiedzial ze bardzo dobrze rokuje to ze jest bardzo gleboko zakopany :D Nie wierze, mam w sobie dzidziusia a wymyslalam ciazr pozamaciczna a w niedziele plakalam w kosciele. Nie mierzyl go powiedzial zebym przyszla za 1.5 tyg ;) tyle mamy szczescia na forum ostatnio. A i mamy cialko zolte.
    jako wisienke na torcie wrzucam zdjecie usg
    https://zapodaj.net/a50eb2a08eed5.jpg.html

    Cudowne wieści! :) myśle ze jest podobnej wielkości co nasz wielkolud ;) czyli na kolejna wizytę wybierzesz się szybciej niż ja! :) mam nadzieje ze usłyszysz już serduszko :)
    Baaaaardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze i może wreszcie odetchniesz :)

    agika88, Elo lubią tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
  • agika88 Autorytet
    Postów: 4658 5458

    Wysłany: 25 lipca 2019, 19:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Cudowne wieści! :) myśle ze jest podobnej wielkości co nasz wielkolud ;) czyli na kolejna wizytę wybierzesz się szybciej niż ja! :) mam nadzieje ze usłyszysz już serduszko :)
    Baaaaardzo się cieszę ze wszystko jest dobrze i może wreszcie odetchniesz :)
    Ja sie tylko balam strasznie pozamacicznej teraz jest cudownie. Koniec zmartwien.

    Morwa, Makt, Elo lubią tę wiadomość

    5djy9jcghpoavuge.png

    4 IUI- (1 ciąża pozamaciczna)

    1 IVF- jeden zarodek(4.3.3)- transfer nieudany

    2 IVF- BRAK ZARODKÓW

    3 IVF- trzy zarodki (4.1.1) (4.2.2) (4.3.3)

    transfer crio (4.1.1) puste jajo plodowe
    transfer crio (4.2.2) :(
    transfer crio (4.3.3) beta 7 biochemiczna

    transfer crio zarodków AZ (3.1.1)beta 750 biochem.

    4 procedura: 4 zarodki (5.1.1) (5.1.1) (4.2.1) (5.1.3)
    24.06- fet (5.1.1) beta:
    7dpt-81.31
    9dpt- 247.4
    12dpt-1322
    14dpt-3525
    18dpt-13040
    19dpt-Pechęrzyk z pęcherzykiem żółtkowym.
    24dpt-mamy serduszko.
  • Morwa Autorytet
    Postów: 14294 19430

    Wysłany: 25 lipca 2019, 19:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Jestem kochane. Ale bylo opoznienie. Generalnie maly raptorek tzn pecherzyk jest w macicy i lekarz powiedzial ze bardzo dobrze rokuje to ze jest bardzo gleboko zakopany :D Nie wierze, mam w sobie dzidziusia a wymyslalam ciazr pozamaciczna a w niedziele plakalam w kosciele. Nie mierzyl go powiedzial zebym przyszla za 1.5 tyg ;) tyle mamy szczescia na forum ostatnio. A i mamy cialko zolte.
    jako wisienke na torcie wrzucam zdjecie usg
    https://zapodaj.net/a50eb2a08eed5.jpg.html
    Juhu!!! Na taką wiadomość czekałam :)
    agika88 wrote:
    Ja sie tylko balam strasznie pozamacicznej teraz jest cudownie. Koniec zmartwien.
    I takie postanowienie bardzo mi się podoba <3

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 19:09

    Makt lubi tę wiadomość

  • Makt Autorytet
    Postów: 10624 8086

    Wysłany: 25 lipca 2019, 19:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Ja sie tylko balam strasznie pozamacicznej teraz jest cudownie. Koniec zmartwien.

    Trzymam cię za słowo! :)

    Morwa lubi tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2 z 6 doby)

    Nasza historia
‹‹ 205 206 207 208 209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego