X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO-MARZEC 2019
Odpowiedz

IN VITRO-MARZEC 2019

Oceń ten wątek:
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 13 czerwca 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandramome wrote:
    Widzę, że dużo dziewczyn tutaj jest pacjentkami Invicty. Jak Wam idzie? Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze bety!

U mnie jest dobrze! Ostatnio miałam problemy endokrynologiczne.. A jak u Ciebie?Dziękuję Ci. Dobrze, że tutaj jesteście ;)

• Monikaa89 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po udanej próbie IVF posiadam niewykorzystany prolutex 10 ampułek :). Więcej informacji na maila [email protected] tutaj rzadko się loguję. Gratis mogę dorzucić 4x gonapeptyl (przechowywany w lodówce) i ok 20 szt estrofem.woj. opolskie.

Starania od 2013
    Czynnik męski - Azoospermia
    25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
    7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 <3
‹‹ 111 112 113 114 115
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ