X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO-MARZEC 2019
Odpowiedz

IN VITRO-MARZEC 2019

Oceń ten wątek:
  • maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 13 czerwca 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandramome wrote:
    Widzę, że dużo dziewczyn tutaj jest pacjentkami Invicty. Jak Wam idzie? Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze bety!

U mnie jest dobrze! Ostatnio miałam problemy endokrynologiczne.. A jak u Ciebie?Dziękuję Ci. Dobrze, że tutaj jesteście ;)

• Monikaa89 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po udanej próbie IVF posiadam niewykorzystany prolutex 10 ampułek :). Więcej informacji na maila [email protected] tutaj rzadko się loguję. Gratis mogę dorzucić 4x gonapeptyl (przechowywany w lodówce) i ok 20 szt estrofem.woj. opolskie.

Starania od 2013
    Czynnik męski - Azoospermia
    25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
    7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 <3
‹‹ 111 112 113 114 115
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ