In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oska31 wrote:Nie rozumiem dlaczego kazali Ci testowac 6 dpt. Przeciez malo kiedy cokolwiek wyjdzie. Ja mam zalecenie zrobic test ciazowy 16 dni po transferze. Zadnej bety nie bede miala. Mi gin mowil ze jak zrobie 12 dnia zwykly test to ma prawo nie wyjsc. Nie zamarwiaj sie moim zdaniem to nie jest wiarygodne.
sama się tak załatwiłam z tymi badaniami bo w klinice są 3 weryfikacje po transferze - tylko tak jak weryfikacja progesteronu i estradiolu ok niech będzie (zwiększyli mi dawkę proga bo po pierwszej weryfikacji 13,94 a teraz 26,88) to beta robiona 3 dnia po transferze to trochę nieporozumienie a 6 dnia po transferze już niby powinna cos pokazać, szczególnie przy transferze blastki
kolejna weryfikacja w sobotę - 10 dpt i zobaczymy ...aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Marmis wrote:Super:) Gratulacje A to zwolnienie udało Ci się załatwić?
ninkali lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
aga80 wrote:sama się tak załatwiłam z tymi badaniami bo w klinice są 3 weryfikacje po transferze - tylko tak jak weryfikacja progesteronu i estradiolu ok niech będzie (zwiększyli mi dawkę proga bo po pierwszej weryfikacji 13,94 a teraz 26,88) to beta robiona 3 dnia po transferze to trochę nieporozumienie a 6 dnia po transferze już niby powinna cos pokazać, szczególnie przy transferze blastki
kolejna weryfikacja w sobotę - 10 dpt i zobaczymy ...aga80, inka2707 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kleis wrote:witajcie dziewczyny,
mam pytanie do tych z Was ktorym wyszly ostatnio pozytywne bety. Czy macie bole podbrzusza jakie okresowe? jestem 9 dpt blastocysty. To moj 4 transfer i tym razem czekam z testem tak dlugo jak zalecil lekarz. Od 6 dpt jednak pobolewa mnie tak okresowe pobrzusze i zastanawiam sie czy Wy na wczesnym etapie ciazy macie takie objawy?
gratuluje tym, do ktorych juz teraz usmiechnelo sie szczescie i kibicuje pozostalym♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
kleis wrote:witajcie dziewczyny,
mam pytanie do tych z Was ktorym wyszly ostatnio pozytywne bety. Czy macie bole podbrzusza jakie okresowe? jestem 9 dpt blastocysty. To moj 4 transfer i tym razem czekam z testem tak dlugo jak zalecil lekarz. Od 6 dpt jednak pobolewa mnie tak okresowe pobrzusze i zastanawiam sie czy Wy na wczesnym etapie ciazy macie takie objawy?
gratuluje tym, do ktorych juz teraz usmiechnelo sie szczescie i kibicuje pozostalym
ja miałam takie napięcie jak na okres tylko z jedną różnicą - pobolewała mnie lewa strona, a ona mnie nigdy nie boli, początkowo zrzuciłam to na leki, że uaktywniły lewą stronę. Bóle zaczęły się jakieś 3 dni po transferze, jak leżałam to spoko, ale jak chodziłam to bardziej bolało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 12:13
-
Paulcia28 wrote:Ginekolog mi dał do 1 czerwca a potem do pracy!! Chyba ich pogielo że ja tam wrócę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 12:23
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Ginekolog mi dał do 1 czerwca a potem do pracy!! Chyba ich pogielo że ja tam wrócę.Marmis
-
asias wrote:Potem napewno przedłuży Też bym nie wracała do pracy. Każda z nas wie jaką trudną drogę trzeba przejść, żeby upragnione maleństwo się przyjęło w brzuszku. I nic nie może tego zepsuć, żadna praca!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 12:27
asias lubi tę wiadomość
♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
Farelka wrote:Necia myślę że na 10 tyś to chyba nie skoczy co... chyba że to aż takie duże różnice między jednym badaniem a drugim zobaczymy co Ci dziś wyjdzie
-
Paulcia28 wrote:Melduję się. Właśnie dzwonili z kliniki i moja beta to 379 mlU/ml czyli jedna dzidzia wszystko jest ok i w poniedziałek pierwsze usg♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,