X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro start styczeń 2018
Odpowiedz

In vitro start styczeń 2018

Oceń ten wątek:
  • Farelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia124 wrote:
    Tak sobie teraz myślę że strasznie dlugobFarelka musi czekać na wynik. U mnie jak pobierają krew to za ok 2 godz są wyniki. Sama mam stresu przed ta Twoja beta ;) I jednak nie wytrzymam do soboty idę w czw...

Necia zależy od miasta jak robiłam wyniki w tym mieście co klinika czyli Wrocław to wyniki niektóre po godzinie niektóre po 2. U mnie małe miasteczko i woza je dalej Ale to i tak dobrze że są tego samego dnia . Właśnie czekam na nie masakra !

Paulaa25 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • Farelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia ja też właśnie tak zawsze mówiłam, że nie zrobię za wczesnie. Ale mam wykonać wynik dziś w zalecenia od doktor i do niej zadzwonic. I ja nie wiem dlaczego.

f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka, wyniki musisz odebrać osobiście czy w necie możesz sprawdzić?

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia.de wrote:
    Necia... mam to samo...
    A masz jakieś przeczucia/objawy?
    Nic. Zupełnie nic. Null. Śluz tylko jakoś taki żółty bardziej się zrobił i tyle. Tzn do tej pory poza lutinusem i tym białym czyms nic nie wyplywalo A teraz taki jakby żółty śluz. A Ty?

ty0qs6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w 3dpt pojawił się ból jak na @ i trwa do dziś. Nie jest silny ale biorę no-spe. Poza tym absolutnie nic się nie dzieje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka trzymam kciuki mocno, tak jak pisalam pamietam jak jeszcze w lutym byłaś na temacie o IUI i poza Twoim szczęściem, myślę że i mi przyda się psychicznie Twoja pozytywna beta. Byłby to taki dobry znak, że nie zawsze to musi iść w pierdylion podejść. Mam nadzieję, ze już za momencik będziesz miała dla nas dobrą informacje <3

Farelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już po transferze :-) 5dniowy kropek jest ze mną ;-) wszytko poszło według planu, a teraz trzeba czekać <to chyba najgorsze. :-D Dostałam relanium i jestem po tym mega senna i zmęczona. Trzymajcie kciuki :-) <3

olcia.de, Farelka, inka2707, Necia124, Maggie08, Marmis, Paulaa25, inka1985, Paulcia28, tolerancyjna, Niezapominajka5, moniczka2601, Gaja88, MagNolia55, akilegna♥ lubią tę wiadomość

• Farelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jaki powinien być peogesteron ? 8 dni po transferze. Necia jaki miałaś ??

f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • Farelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia wynik na szczęście w necie

olcia.de lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Progesteron chyba najlepiej powyżej 20

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka wrote:
    Dziewczyny a jaki powinien być peogesteron ? 8 dni po transferze. Necia jaki miałaś ??
    Nie badałam bo ostatecznie lekarka powiedziała że nie ma potrzeby.

ty0qs6r.png
  • Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka wrote:
    Paula. Boli mnie mocno dość brzuch dziś typowo jak na okres. I ogólnie od kilku dni już pobolewa. Poza tym to nic .. czekam na wyniki I się stresuje...
    Mnie dziś w nocy tez bolał brzuch okresowo ale przeszlo i raz na jakiś czas mnie pobolewa.Matko ale nerwy ,trzymaj sie jakoś kochana!!!!&& kciukasy!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 14:42

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • morganaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lekarz podczas całej procedury ani razu nie badała progesteronu. Przez pewien czas się stresowałam, że Wy tu badań całe multum a ja nic :) ja zawsze znajdę powód do zmartwień :(

mbnotr8.png
  • Farelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że ja się cała trzese. Mam wynik progedteronu 25. I już panikuje że za malo. Bety jeszcze nie ma . Boże już mam źle przeczucia

f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • Necia124 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka wrote:
    Powiem wam że ja się cała trzese. Mam wynik progedteronu 25. I już panikuje że za malo. Bety jeszcze nie ma . Boże już mam źle przeczucia
    Ściskam:*

ty0qs6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka, te emocje są straszne... będzie dobrze! Prog jest w porządku!

• Farelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny po tym in vitro wszystko przeżywam mocniej o 10 razy bo nadzieja jest ogromna i strach przed rozczarowaniem jeszcze większy

f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tak samo boję czwartku... nadzieje są ogromne a przeczuć i objawow zadnych... to byl twoj pierwszy transfer?

• Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farelka wrote:
    Boże dziewczyny po tym in vitro wszystko przeżywam mocniej o 10 razy bo nadzieja jest ogromna i strach przed rozczarowaniem jeszcze większy
    Wiem co czujesz ja się boję iść na betę bardziej niż na punkcję...

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulaa25 wrote:
    Wiem co czujesz ja się boję iść na betę bardziej niż na punkcję...
    Dobrze napisane! Strach przed betą jest milion razy większy niż przed punkcją....

Paulaa25 lubi tę wiadomość

‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ