In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Necia124 wrote:Tak sobie teraz myślę że strasznie dlugobFarelka musi czekać na wynik. U mnie jak pobierają krew to za ok 2 godz są wyniki. Sama mam stresu przed ta Twoja beta I jednak nie wytrzymam do soboty idę w czw...
Necia zależy od miasta jak robiłam wyniki w tym mieście co klinika czyli Wrocław to wyniki niektóre po godzinie niektóre po 2. U mnie małe miasteczko i woza je dalej Ale to i tak dobrze że są tego samego dnia . Właśnie czekam na nie masakra !Paulaa25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:Necia... mam to samo...
A masz jakieś przeczucia/objawy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFarelka trzymam kciuki mocno, tak jak pisalam pamietam jak jeszcze w lutym byłaś na temacie o IUI i poza Twoim szczęściem, myślę że i mi przyda się psychicznie Twoja pozytywna beta. Byłby to taki dobry znak, że nie zawsze to musi iść w pierdylion podejść. Mam nadzieję, ze już za momencik będziesz miała dla nas dobrą informacje
Farelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już po transferze 5dniowy kropek jest ze mną wszytko poszło według planu, a teraz trzeba czekać <to chyba najgorsze. Dostałam relanium i jestem po tym mega senna i zmęczona. Trzymajcie kciuki
olcia.de, Farelka, inka2707, Necia124, Maggie08, Marmis, Paulaa25, inka1985, Paulcia28, tolerancyjna, Niezapominajka5, moniczka2601, Gaja88, MagNolia55, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Farelka wrote:Paula. Boli mnie mocno dość brzuch dziś typowo jak na okres. I ogólnie od kilku dni już pobolewa. Poza tym to nic .. czekam na wyniki I się stresuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 14:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny