In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNecia124 wrote:Kciuki zaciśnięte. Szkoda że mam tylko dwa bo jeszcze za Olcia.de trzymam. A czy ktoś potrzyma za mnie?
-
Onia wrote:hahaha, też na pewno bym zapomniała
Idę w poniedziałek - może sporządzę jakąś listę pytań- bo bez tego paraliż ;P
powodzenia moja droga -
Za wszystkie dziś testujące i serduszkujące trzymam kciuki niech to będzie szczęśliwy dzień
olcia.de, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wrote:Kochana, wszystkie tu trzymamy za siebie kciuki ja już po wizycie w labie. Czekam na wynik, ale nie mam absolutnie żadnych złudzeń - zrobiłam rano sikańca... oczywiście jedna kreska...
Beta jutro według planu.
Nie wiem czy jest sens badać...Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyNiezapominajka5 wrote:Ja tez zrobiłam sikanca i tez jedna kreska:(
Beta jutro według planu.
Nie wiem czy jest sens badać...Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny za wszystkie bety i trzymam &&& mocno.
Ja chilluje, dziś o 13:30 mam transfer. Jestem cholernie ciekawa, gdzieś z tyłu głowy jest obawa o to ile zarodków przeżyło i jak się mają, no ale na to już nie mam wpływu, więc staram się nie stresować i po prostu być dobrej myśli
A teraz pytanie z innej beczki, czy po transferze stosowałyście jakąś inną dietę? czytalam o ananasie, ile to dni? W zaleceniach mam tez dietę wysokobiałkową, więc zastanawiam się czy i jakie zmiany wprowadzić, żeby warunki były jak najlepsze? Piszcie jeśli macie jakąś wiedze na ten temat, bo muszę na zakupy jechać, po transferze już siat dźwigać nie będęPaulcia28, Marmis lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia, czekamy na dobre wieści
Paulcia28 lubi tę wiadomość
3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
Trzymam mocno kciuki za wszystkie betujace dziewczyny dzisiaj!!!! Wiruski ciążowe przesyłam &&&&&&&&Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ja już po wizycie, serduszko bije cudnie, kropek schował się i trzeba było go szukać na usg termin porodu na 14.01.2019 tylko muszę brać aspiryne codziennie bo mam Sticky Platelet syndrom i muszę uważać. Dzięki za wsparcie dziewczyny , jesteście najlepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 08:59
tolerancyjna, inka1985, olcia.de, MisiaZ88, motylek@, Olciaaa, morganaa, Zizu87, emka29, misia1989, KasiaLe, Farelka, Paulaa25, Gaja88, gosia1992, Niezapominajka5, Marmis, kasia1234, e_mil_ka, moniczka2601, Furiatka, MagNolia55, Buko, Marzena1991, Bajka_88, KejtiK, KasiaŁódź lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Ja już po wizycie, serduszko bije cudnie, kropek schował się i trzeba było go szukać na usg termin porodu na 14.01.2019 tylko muszę brać aspiryne codziennie bo mam Sticky Platelet syndrom i muszę uważać. Dzięki za wsparcie dziewczyny , jesteście najlepsze
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinka1985 wrote:Dziewczyny za wszystkie bety i trzymam &&& mocno.
Ja chilluje, dziś o 13:30 mam transfer. Jestem cholernie ciekawa, gdzieś z tyłu głowy jest obawa o to ile zarodków przeżyło i jak się mają, no ale na to już nie mam wpływu, więc staram się nie stresować i po prostu być dobrej myśli
A teraz pytanie z innej beczki, czy po transferze stosowałyście jakąś inną dietę? czytalam o ananasie, ile to dni? W zaleceniach mam tez dietę wysokobiałkową, więc zastanawiam się czy i jakie zmiany wprowadzić, żeby warunki były jak najlepsze? Piszcie jeśli macie jakąś wiedze na ten temat, bo muszę na zakupy jechać, po transferze już siat dźwigać nie będęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 09:43
inka1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulcia28 wrote:Ja już po wizycie, serduszko bije cudnie, kropek schował się i trzeba było go szukać na usg termin porodu na 14.01.2019 tylko muszę brać aspiryne codziennie bo mam Sticky Platelet syndrom i muszę uważać. Dzięki za wsparcie dziewczyny , jesteście najlepsze
super wieści styczniowe dzieci są super - sama jestem ze stycznia może jak dobrze pójdzie to termin porodu u mnie przypadnie w urodziny
Sticky Platelet syndrom - a co to jest?Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Onia wrote:Mi też wydaje się dziwne oddanie do adopcji, ale tak to ktoś wymyślił.
Kochana , ja to się martwię żeby w końcu mi się udało. jakoś żyje z dnia na dzień i chwilowo się nie przejmuje co się będzie działo z moimi nie wykorzystanymi jajkamimoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"