In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezapominajka5 wrote:Farelka, Dziewczyny ja tez zaraz oszaleje
PORAZKA!!! Wynik mojej bety ma być dopiero w poniedziałek po 15... WAF?
Niby awaria w labie...Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
olcia.de wrote:O Nieee.... chyba żart! Nie wierzę! Masakraaaa... Współczuję Wam dziewczyny! Czekanie i niewiedza są wykańczające!
Farelka, myślę,że Twoja beta jest pozytywna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 18:09
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Onia wrote:uuuu
kiedy Ci to powiedzieli? może trzeba było od razu iść gdzie indziej na drugą betę ....Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Farelka wrote:Niezapominajka masakra jakas. A moze jutro powtórz w innym i będzie wynik jutro ?
Dziewczyny jesteście kochane. Marzę by wasze słowa się spełniły...
Dziękuję Wam za wsparcie:*Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Farelka, Dziewczyny ja tez zaraz oszaleje
PORAZKA!!! Wynik mojej bety ma być dopiero w poniedziałek po 15... WAF?
Niby awaria w labie...Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka5 wrote:Powiedzieli mi podczas trzeciej rozmowy z lab.. (wynik miał być okolo 15, później 18..) początkowo babka mówiła,że wynik będzie jutro, po czym usłyszałam w tle,że ktoś coś krzyknął i poprawiła się na poniedziałek po 15..
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Niezapominajka masakra jakaś! Będziesz czekać do pon czy jutro jedziesz do innego lab? Teraz los musi Ci to wynagrodzić
trochę tracę zaufanie do tego lab. Z progesteronem też miałam nieciekawie. Wynik był opóźniony. Miał być na drugi dzień. Gdy mąż poszedł po wynik do przychodni (miał wolne), to dowiedział się o "weryfikacji". Zadzwonił do lab i okazało się,że wynik ma być za tydzień, bo wyszedł taki,że muszą go zweryfikować w drugim lab! Opierniczyl babkę,że musimy wiedzieć,czy dawkę leku zwiększyć, a oni nam mówią,że za tydzień??? Na szczęście udało się jednak zrobić go na drugi dzień, a nie za tydzień. Eh..
Zazdroszczę Wam Kochane,że macie kliniki na miejscu lub duży wybór w lab. My z małych miast mamy troszkę pod górkę.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Farelka, miałam taką samą betę 11 dot 3 dyniowego zarodka. Zrobiłam wynik jeszcze raz, bo chciałam wiedzieć co i jak i następnego była już niestety 9. Lekarz natomiast lekarz wynik 16 skomentował jako pozytywny w dolnej granicy normy. Na pewno nie wszystko jeszcze stracone, ale ja bym chyba jednak na Twoim miejscu powtórzyła badanie jutro, będziesz miała jasność.
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka5 wrote:Nie dość,że czekałam do 14dpt bo tak zalecila klinika,to jeszcze to..
-
nick nieaktualnyDziewczyny... nie wiem, co robić... Liczę na to, że mi doradzicie. Kontaktowałam się z moją dr, która powiedziała, że teraz są dwie opcje:
1. jesli chcę od razu podchodzić do koljengo crio, to mam brac Progynova od 2 dc i zgłosić się na usg około 10dc.
2. W następnym cyklu robimy scratching endo, a transfer w lipcu...
Co byście zrobiły na moim miejscu? -
olcia.de wrote:Dziewczyny... nie wiem, co robić... Liczę na to, że mi doradzicie. Kontaktowałam się z moją dr, która powiedziała, że teraz są dwie opcje:
1. jesli chcę od razu podchodzić do koljengo crio, to mam brac Progynova od 2 dc i zgłosić się na usg około 10dc.
Co byście zrobiły na moim miejscu?
hmmmmmm.... ja jestem szybka i wściekła więc chciałabym od razu.... ale rozsądek mówi, że scratching może pomóc w zagnieżdżeni i może da to większe szanse.....
Miałaś już scratching ?
ile masz mrożaków ? -
olcia.de wrote:Dziewczyny... nie wiem, co robić... Liczę na to, że mi doradzicie. Kontaktowałam się z moją dr, która powiedziała, że teraz są dwie opcje:
Co byście zrobiły na moim miejscu?rób co Ci serce podpowiada
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Onia wrote:hmmmmmm.... ja jestem szybka i wściekła więc chciałabym od razu.... ale rozsądek mówi, że scratching może pomóc w zagnieżdżeni i może da to większe szanse.....
Miałaś już scratching ?
ile masz mrożaków ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 19:57
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualnyOnia wrote:hmmmmmm.... ja jestem szybka i wściekła więc chciałabym od razu.... ale rozsądek mówi, że scratching może pomóc w zagnieżdżeni i może da to większe szanse.....
Miałaś już scratching ?
ile masz mrożaków ?
Mamy jeszcze 4 blastki i 6 oocytów