In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Trzymaj sie. U mnie beta też <2.
bardzo mi przykrokasia1234 lubi tę wiadomość
23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
nick nieaktualnytolerancyjna wrote:Kuźwa, jakie to wszystko niesprawiedliwe
Absolutnie to nie jest żadem wyrzut w stronę 'zaciążonych' (żeby nie było
)!
Ale takie to przykre, jak na forum radość przeplata się ze smutkiemWiem, że takie jest życie, ale strasznie to smutne
MagNolia55 lubi tę wiadomość
-
Ja sie trzymam wlasnie robie obiad a po 9biedzie jedziemy z mezem nad jezioro
Jest mi smutno ale żyć trzeba dalej. Dzieki dziewczyny za slowa empatii.tolerancyjna, asias, inka1985, Paulcia28, emka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:WOW nieźle! Bliźniaki czy trojaczki???
bliżniaki bardzo bym chciała
Dziewczyny, Emilko, Misiu, mimo mojej radości jest mi bardzo przykro z Waszego powoduwiem że teraz na nic się to zda, ale sciskam Was mocno!! gdybym tylko mogła to bym podzieliła moją betę na 3 i dała Wam odrobinę radości
To moja trzecia beta, trzeci raz bardzo się stresowałam, może to mało, nie wiem, wiem ile łez wypłakałam za każdą jedną wizytą i wiem, że kiedyś każdej z nas to wszystko zostanie wynagrodzone.
Trzymam kciuki za Wasze kolejne podejścia i wyniki, oby były szczęśliwenie poddawajcie się Kochane!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:22
e_mil_ka, Paulcia28, Paulaa25, KasiaŁódź, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Trzymaj sie. U mnie beta też <2.1.07.2017 początek
1.10.17 wyrok- azoospermia
1.01.2018 - decyzja AID
ona- badania ok, tylko podwyższona prolaktyna
17.02.18.- I AID
15.03.18- II AID- ale dlaczego??
14.05.18- III AID -
5.07.18 - in vitro- 2 maluchy podane
-
e_mil_ka wrote:Ja sie trzymam wlasnie robie obiad a po 9biedzie jedziemy z mezem nad jezioro
Jest mi smutno ale żyć trzeba dalej. Dzieki dziewczyny za slowa empatii.
Emilka co lekarze mówią w Twoim przypadku? Robiłaś jakieś dodatkowe badania czy coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 14:48
-
aga_ni wrote:To rzeczywiście za mało:/ w porównaniu do tych leków, a których ja piszę, w duphastonie i luteinie jest dużo mniej progesteronu. progresteron besins kosztuje ok 50-60 zł za opakowanie (15 szt w opakowaniu. ja brałam 4 dziennie). Progesteron w żelu Crinone kosztuje ok 200 zł za opakowanie (15 szt w opakowaniu, ja brałam 1 dziennie). Nie wiem jak wypadają w porównaniu z zastrzykami prolutex, nigdy ich nie stosowałam, ale myślę, że warto porozmawiać o większych dawkach progresteronu z lekarzem.Marmis
-
MisiaZ88 wrote:Ja po pracy jadę do Biedry, kupię tonę podpasek, bo czuję, że będzie ciężki @.
Teraz data porodu była w walentynki, następna wypada w moje urodziny. Może któraś wczesna blastka da radę
Dobre podejście MisiaZ88 oby dała radę!!!Trzymam && -
Marzenka85 wrote:Emilka co lekarze mówią w Twoim przypadku? Robiłaś jakieś dodatkowe badania czy coś?
Robiłam wiele badań lekarze w klinice rozkladają ręcę. Dlatego zmieniam klinike ale kolejna procedura za rok. Wszystkie badania w normie zadnych mutacji genow trombofilii itd. U nas glowna przyczyna to nasienie męża dlatego zastanawiamy sie nad dawcą. Zaliczylam tez immunologa. Prawie wszystkie wyniki rewelacyjne oprocz interleukiny 10 ktora niby powinna byc ciut wyzsza i na to zalecono mi szczepienia limfocytami męża jednak nie ma dowodow naukowych na to ze to pomaga wiec nie wiem czy sie zdecydujemy. Moj mąż jest przeciwny bo boi sie o moje zdrowie. -
Sierściucha wrote:U mnie przy odczycie 4dpt prog był 20 I doktorek mi dolozyl, 8dpt prog 40, 10dpt 60
Dam znać, byle by tylko @przyszła.Marmis -
Olciaaa wrote:a ile razy robiłaś? Ja dzisiaj trzeci raz i pielęgniarka mi powiedziała, żebym już więcej nie robiła
Trzymam kciuki!!!
e_mil_ka, olcia.de, Lubię_czekoladę, inka1985, Olciaaa, Paulcia28, Paulaa25, asias, Waleczna, MonikA_89!, moniczka2601, tolerancyjna, emka29, MagNolia55 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna -
MisiaZ88 wrote:Ja po pracy jadę do Biedry, kupię tonę podpasek, bo czuję, że będzie ciężki @.
Teraz data porodu była w walentynki, następna wypada w moje urodziny. Może któraś wczesna blastka da radę
Ja juz wczoraj sie zaopatrzylam w dwie wielkie paki podpasek. -
nick nieaktualny