In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
inka1985 wrote:Nie bylo Cię, ktoś musial rozbujac to towarzystwo
ponadto ja dziś jestem maniakalnie zaangazowana, bo tak mi czas szybciej mija hahaha
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj :'( nie wiem czy to efekt spadającej bety+ odstawienie leków (lutki,dupka, estrofemu etc)... Ale normalnie po pierwsze kręci mi się w głowie,dwa chce mi się wyć! No tak mi smutno!!!! Ja chyba do wariatkowo... Po tej akcji z betą... nadzieja, a potem dół staram się trzymać. Jutro mam gina rano... Niby taka dzielna,waleczna,a dziś jestem jak flak taki... Niech mnie ktoś przytuli! :'( Serio nie wiem co się dzieje dziś....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 19:30
-
nick nieaktualnyNecia124 wrote:No dobra maniaku, przyznaj się że próbujesz nas wykorzystać perfidnie żeby nie zwariować
no ale z kim mam sobie pogadać jak nie z Wami?! nikt tak tego nie zrozumie, ale już niebawem mam nadzieję odetchnąc i wtedy będziecie mieć święty spokój
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyninkali wrote:Oj :'( nie wiem czy to efekt spadającej bety+ odstawienie leków (lutki,dupka, estrofemu etc)... Ale normalnie po pierwsze kręci mi się w głowie,dwa chce mi się wyć! No tak mi smutno!!!! Ja chyba do wariatkowo... Po tej akcji z betą... nadzieja, a potem dół staram się trzymać. Jutro mam gina rano... Niby taka dzielna,waleczna,a dziś jestem jak flak taki... Niech mnie ktoś przytuli! :'( Serio nie wiem co się dzieje dziś....
ja po pierwszym ovitrelle też skończyłam jako zawinięte w koc, płaczące buritto, więc nawet nie chcę myśleć jak Ty się czujesz maluchu...jutro będzie lepiej, mam nadzieję, ze wizyta da nową nadzieję
ninkali lubi tę wiadomość
-
ninkali wrote:Oj :'( nie wiem czy to efekt spadającej bety+ odstawienie leków (lutki,dupka, estrofemu etc)... Ale normalnie po pierwsze kręci mi się w głowie,dwa chce mi się wyć! No tak mi smutno!!!! Ja chyba do wariatkowo... Po tej akcji z betą... nadzieja, a potem dół staram się trzymać. Jutro mam gina rano... Niby taka dzielna,waleczna,a dziś jestem jak flak taki... Niech mnie ktoś przytuli! :'( Serio nie wiem co się dzieje dziś....
Paulcia28, ninkali lubią tę wiadomość
-
ninkali wrote:Oj :'( nie wiem czy to efekt spadającej bety+ odstawienie leków (lutki,dupka, estrofemu etc)... Ale normalnie po pierwsze kręci mi się w głowie,dwa chce mi się wyć! No tak mi smutno!!!! Ja chyba do wariatkowo... Po tej akcji z betą... nadzieja, a potem dół staram się trzymać. Jutro mam gina rano... Niby taka dzielna,waleczna,a dziś jestem jak flak taki... Niech mnie ktoś przytuli! :'( Serio nie wiem co się dzieje dziś....
przytulam najmocniej jak umiempłacz, wyj, krzycz, wszystko co tylko może Ci pomóc przejść przez to
Paulcia28, ninkali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Wiecie co? Tak sobie Was czytam i czytam kurna zazdroszczę Wam tych stymulacji i tego martwienia się. Już nie mogę doczekać się kolejnej procedury. Niestety muszę trochę poczekać
Ale maruda mi się włączyła chyba mnie ciasteczko82 zaraziłaNo wiesz
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Nuśka82 wrote:Ninkali przytulam i ja Ciebie.
Inka powodzenia u gina.będzie dobrze jesteśmy z Tobą całym sercem
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Inka jeszcze 25 minut
inka1985 lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Wiecie co dziewczyny? Tak jak my się tu rozumiemy i wspieramy to nikt tego by zrozumiał i nie potrafił pocieszyć. Tule was wszystkie naraz i cieszę się że Was mam
Necia124, morganaa, inka1985, ciasteczko82, ninkali, Malinowa5, Waleczna, Bajka_88, moniczka2601, Karolciaaa26, MAALINKAA, Farelka lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Mocno tulę! Trzymaj się kochananinkali lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Inka - mocno trzymam kciuki za Twoje smoki! Niech serduszka głosno biją
Ja już się stresuję jutrem, jeszcze tyyyle czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 20:12
inka1985, Paulcia28, Waleczna lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Kochana jestem z tobą. Miesiąc temu przeszłam to samo. Beta myk w górę a potem w dól. Fakt , że nie miałam takiej dużej jak ty, ale podobnie - najpierw euforia ( pierwsza dodatnia beta od 5 lat starań) potem płacz bo "poleciało". Przytulam Cię bardzo mocno.
Trzeba się wypłakać, będzie lżej. Mi tydzień zajęło, zanim zebrałam się do kupy. I szczerze ciągle boli. Nawet teraz jak mam kolejnego kropka w sobie a nawet nie wiem czy się zadomowi. Tulę mocno :*ninkali lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Nie wiem dziewczynki czy wierzące jesteście, ale mi pomogło i dało nadzieję
http://judatadeusz.blogspot.com/2010/07/modlitwy-do-sw-judy-tadeusz.htmlPaulcia28, Waleczna lubią tę wiadomość
😭
Ninkali ❤️ Masz prawo się czuć teraz fatalnie ale jeszcze będzie kiedyś dobrze, zobaczysz.
-
nick nieaktualnyNinkali, tak strasznie mi przykro
Nie wiem co powiedzieć, to nie jest sprawiedliwe
Tulę Cię najmocniej jak się da
Wypłacz się, ile wlezie! To pomaga, oczyszcza..
Przyjdą siły, nie dziś, nie jutro, ale przyjdą..
Nie poddawaj się:* :*