In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciasteczko82 wrote:O Aife- to masz dobrze
to niech odpoczną i wtedy ruszasz z kopyta !!!
Inka - czuje że jednak bijesz do mnie ... prawda ?
Czy się mylę ?bo ja panikara jestem !!!!!!boze ucina mi posty ..
Panikara i realistkaale pozytywna
Lofciam ❤️ale przeciez nic do Ciebie nie mam bejbe
ciasteczko82, morganaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinka1985 wrote:hahaha Ty już nie kombinuj, prawda jest taka, że obie z morganą mamy czasem ochotę Ci nakopać, co zreszta słownie robimy, więc poprostu zauważyłam pokrewieństwo dusz
ale przeciez nic do Ciebie nie mam bejbe
Zgadzam się - sama bym sobie nakopała!!!! I to nie raz !
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:jak ja już bym chciała mieć dzidzie w brzuszku a tu tyle jeszcze przedemną
Wszystkie te obawy maja swój sens, bo potem człowiek jest turboszczesliwy, więc ciesz się każdym etapem, bo przybliża Cię do najlepszego momentu w życiu, oczywiście przeplatanego sennością, mdłościami, puchnącymi nogami i wzdęciami, ale co tam hahaha
ciasteczko82, Paulcia28, Waleczna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciasteczko82 wrote:A jaki masz etap teraz?
ciasteczko82 lubi tę wiadomość
-
inka1985 wrote:Ja myślę, że wszystkie te emocje i ceregiele sa potrzebne, wiecie to jak z pierwszą miłością i "odpisze czy nie odpisze?"
Wszystkie te obawy maja swój sens, bo potem człowiek jest turboszczesliwy, więc ciesz się każdym etapem, bo przybliża Cię do najlepszego momentu w życiu, oczywiście przeplatanego sennością, mdłościami, puchnącymi nogami i wzdęciami, ale co tam hahaha
Paulcia28, Waleczna, inka1985, ciasteczko82, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
inka1985 wrote:hahaha Ty już nie kombinuj, prawda jest taka, że obie z morganą mamy czasem ochotę Ci nakopać, co zreszta słownie robimy, więc poprostu zauważyłam pokrewieństwo dusz
ale przeciez nic do Ciebie nie mam bejbe
Jestem z Ciebie dumna mordko Ty mojaa szef elegancko zareagował, nie to co mój focha strzelił hehehe. Odliczamy razem z Tobą
dwa bąbelki
Ps. Dużo Karolin tutaj mamy a Pauline to chyba tylko jedna, no chyba że nasza Paula to też PaulinaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:04
ciasteczko82, inka1985 lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Jestem po wizycie startowej. Od 2dc stymulacja. Czyli za 2 tyg zaczynamy zabawę. Łeb jak sklep mam. Cieszę się, że Was mam, bo od lekarza to wiele się nie dowiedziałam. Ale grunt, żeby był skuteczny. Na razie to wszystko jest przerażające... Ale widzę, że dajecie radę, dam i ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:05
ciasteczko82, inka1985, Paulcia28, Bajka_88, Aife lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna
19.07.2018 transfer 1 kropki -
22.08.2018 crio 1 kropki - beta 10dpt 115, 12dpt 294, 14dpt 708
-
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:O mnie zapomnialas malpo, też bym chętnie jej tyłek skopala
Jestem z Ciebie dumna mordko Ty mojaa szef elegancko zareagował, nie to co mój focha strzelił hehehe. Odliczamy razem z Tobą
dwa bąbelki
Ps. Dużo Karolin tutaj mamy a Pauline to chyba tylko jedna, no chyba że nasza Paula to też Paulina
Dobraaaaustawcie się w kolejce do mojej pupy - ale ja pierwsza sobie nakopię
❤️Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:uwielbiam etap ciąży, moja pierwsza była wspaniała, latałam jak fryga, nic mnie nie bolało, wyglądałam jak laska z brzuszkiem tylko, przez całą ciążę przytyłam 7-8 kg, poród ekspresowy
a sobie takiego samego przyroostu wagi
jednak kobiety to sa próźne hahaha
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
inka1985 wrote:W ogóle to dziewczyny - zrobilam dziś "coming out", Paulcia kochana będziesz ze mnie dumna - powiedzialam szefowi
Byłam dziś taką amebą, że napisałam mu smsa (on pracuje w innym mieśie), że musze wcześniej wyjść z pracy bo sie kiepsko czuję. Zadzwonil do mnie potem spytać czy wszystko ok, czy to coś poważnego, bo w przyszłym tygodniu mamy wyjazd integracyjny, więc już nie miałam sumienia mu bajek opowiadać i kitu wciskać i mu poprostu powiedzialam
Pogratulował mi itd, serio się ucieszył wymyślił sobie, że to napewno wtedy jak bylam w Portugaliinie wyprowadziłam go z błędu, bo byliśmy 2 tyg przed procedurą, więc się nie doliczy, w końcu to facet... No i mówi że będą teraz o mnie dbali i że mam podpytac lekarza jak on widzi moją akwytność zawodową, bo znając mnie to nie chcę się zamienić w kulkę leżącą przez 9 miesięcy na kanapie, także po konsultacji mamy ustalić najbardziej dla mnie wygodną i bezpieczną formę pracy
I jeszcze się śmiał, że już mi 2 tygodnie temu mówil, że nie jestem sobą i taki dumny "ja to mam nosa" hahahha, no ale lżej mi na sercu
teraz jeszcze to USG pioruńskie, odliczanie czas start: 3 godziny do usg
Super Inka maz naprawdę wyrozumialego szefa.
Trzymam kciuki za usg no i żeby już szybciutko zlecial czas do wizyty.
Uwielbiam Twój optymizm! !!!Jesteś mega pozytywna duszyczkainka1985 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Luna131 wrote:Jestem po wizycie startowej. Od 2dc stymulacja. Czyli za 2 tyg zaczynamy zabawę. Łeb jak sklep mam. Cieszę się, że Was mam, bo od lekarza to wiele się nie dowiedziałam. Ale grunt, żeby był skuteczny. Na razie to wszystko jest przerażające... Ale widzę, że dajecie radę, dam i ja
Życzę powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:09
Luna131 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
nick nieaktualnyWaleczna wrote:Super Inka maz naprawdę wyrozumialego szefa.
Trzymam kciuki za usg no i żeby już szybciutko zlecial czas do wizyty.
Uwielbiam Twój optymizm! !!!Jesteś mega pozytywna duszyczkaZdradzę Wam w tajemnicy, że nie mam tego optymizmu we krwi, to coś nad czym pracowałam, więc da się zmienić swoją głowę i jestem na to żywym dowodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:20
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Witaj w naszym zajebistym gronie
i w klubie ryczacych 30 bo ja też niecały tydzień temu skończyłam 30
dasz radę z zastrzykami ,to tylko tak strasznie wygląda . Jeśli masz pytania bądź chcesz się wygadać to wal śmiało
dużo jajeczek życzę
Paulcia28, szalona 30 a gdzie Picollooo nie poczestowalas nas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:15
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Luna131 wrote:Jestem po wizycie startowej. Od 2dc stymulacja. Czyli za 2 tyg zaczynamy zabawę. Łeb jak sklep mam. Cieszę się, że Was mam, bo od lekarza to wiele się nie dowiedziałam. Ale grunt, żeby był skuteczny. Na razie to wszystko jest przerażające... Ale widzę, że dajecie radę, dam i ja
Luna131 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inka1985 wrote:OOO, to bardzo miłe
Zdradzę Wam w tajemnicy, że nie mam tego optymizmu we krwi, to coś nad czym pracowałam, bo byłam jedynaczką, której stawiano bardzo wysokie poprzeczki w życiu a i krytyka mnie nie ominęła... też mam za sobą "ciasteczkowy" etap, kiedy wszystko negowałam, bo było przerażające, ale mam to za sobą, więc da się zmienić swoją głowę i jestem na to żywym dowodem
Super ❤nigdy się nie zmieniaj KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:20
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Inka1985 i chyba Agata z 89 w nicku (?) - szanse na serduszka są, u mnie było 28 dni po inseminacji a IV jest jednak do przodu o wiek zarodków, tak więc trzymam kciuki
Inka rozumiem, że fundujesz nam wieczór pełen emocji
? I gratuluję szefa, ja się przy ciąży i stracie przekonałam jakie to ważne mieć wsparcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:27