In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Etosza wrote:Właśnie przyszły moje wyniki i jestem zachwycona - przez 3 doby z wartości 198 wzrosła do 612:)
Oby tak dalej:)Etosza lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Na nas też przyjdzie czas kochana, tylko musimy w to wierzyć, wiara czyni cuda
Ty mój dobry duszku Paulcia❤Jasne, ja też w to wierzę że się Nam uda
Etosza super wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2018, 20:25
Paulcia28 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, ostatnio mniej udzielam się na różowej stronie, ale chciałam dać znać, że jestem po USG genetycznym, z maluchem wszytko ok dr stwierdził, że na bank będzie chłopak Najbardziej się ciesze, że dzidziuś zdrowy. Termin wg usg na 1.02.2019 r. Niestety mam również krwiaka, z którym się borykam od jakiegoś czasu - ostatnio przez niego spędziłam prawie 2 tyg w szpitalu.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, wierzę, że Wam się uda!!!
Paulcia28, Waleczna lubią tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Cześć Dziewczyny, ostatnio mniej udzielam się na różowej stronie, ale chciałam dać znać, że jestem po USG genetycznym, z maluchem wszytko ok dr stwierdził, że na bank będzie chłopak Najbardziej się ciesze, że dzidziuś zdrowy. Termin wg usg na 1.02.2019 r. Niestety mam również krwiaka, z którym się borykam od jakiegoś czasu - ostatnio przez niego spędziłam prawie 2 tyg w szpitalu.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, wierzę, że Wam się uda!!!Olciaaa, Olciaaa, Olciaaa lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Super wiadomości kochana krwiak się wchłonie i zapomnisz że coś takiego miałaś będzie synek juhu, cieszę się razem z Tobą
Dr od USG bardzo mnie uspokajałco do sytuacji z krwiakiem. Natomiast w szpitalu bardzo mnie nastraszyli. Już sama nie wiem komu wierzyć. Jutro idę do mojego doktorka i zobaczymy co on powie. -
Olciaaa wrote:Cześć Dziewczyny, ostatnio mniej udzielam się na różowej stronie, ale chciałam dać znać, że jestem po USG genetycznym, z maluchem wszytko ok dr stwierdził, że na bank będzie chłopak Najbardziej się ciesze, że dzidziuś zdrowy. Termin wg usg na 1.02.2019 r. Niestety mam również krwiaka, z którym się borykam od jakiegoś czasu - ostatnio przez niego spędziłam prawie 2 tyg w szpitalu.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, wierzę, że Wam się uda!!!Olciaaa, Paulcia28 lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Oczywiście z reszta Dziewczyn się starających tez. Sorki za błędy. Piszę z telefonu.
Paulcia28 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
nick nieaktualnyDziewczyny ja też nie wierzyłam, że kiedykolwiek przyjdzie mi się cieszyć z ciąży. Zawsze to było nie realne. Przy pierwszym transferze bardzo uważałam, nawet zmywarki nie opróżniałam. A teraz robiłam wszystko,oprócz dźwigania.
Mi już zostało tylko jedno marzenie, Aby żadna z Was nie cierpiała z powodu niepłodnościOlciaaa, Paulcia28, moniczka2601, Kadetka, Ciasteczko77, Waleczna, Jvm, Etosza, asias, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaleczna wrote:Olciaaa super wiadomości❤ Gratuluję synusia, ale tak jak mówisz najważniejsze że zdrowy;) Co do krwiak, to się nie martw Kochana, napewno będzie oki. Tak to jest z tymi lekarzami, tez tak mam ze nie wiem komu wierzyć, bo jeden mówi tak, drugi co innego. Trzymajcie s;* Pozdrów Kobitki z fioletowej strony ☺ Z Paulcia28 mamy zamiar do Was dołączyć jak najszybciej Buziaki i pozdrowienia
Jestem przekonana, że wszystkie dziewczyny z różowej strony przejdą na fioletową!
Jesteście mega silne Kobitki! Trzymam mocno kciukiPaulcia28, Ciasteczko77, Waleczna lubią tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Waleczna my tam na Was bardzo czekamy!!!
Jestem przekonana, że wszystkie dziewczyny z różowej strony przejdą na fioletową!
Jesteście mega silne Kobitki! Trzymam mocno kciukimoniczka2601, Olciaaa, Ciasteczko77, Waleczna, Kate_____, asias lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
nick nieaktualny
-
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, wierzę, że Wam się uda!!!
Takie posty napawają optymizmem...
Wszystkiego dobrego! I ogromne gratulacje
Oby każdej z nas się udało wcielić w rolę życia.. rolę mamy..Paulcia28, Ciasteczko77, Waleczna lubią tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyHej
Misia - Gratulki !!!!
Etosza - No pięknie rośnie beta - gratulacje !!
Moniczka - ❤️
Olcia - super wieści - duzzzzoooo zdrówka dla Was!!!!
Magnolia - oby sie szybko wchłonął - póki co leż i słuchaj lekarzy! Zdrówka !!!
Paulcia - No co to za dr .. nawet ja przy braku problemu z krzepliwością dostaje acard 75 od początku cyklu ...
No nie odpuszczaj tematu - to może być powód - szok, że lekarze to olali !
Ewi - trzymam mocno kciuki za betę !!!!!
Paulcia28, Olciaaa, Waleczna, Etosza, moniczka2601 lubią tę wiadomość
-
Olciaaa wrote:Na to liczę i trzymam Cię za słowo Paulcia
Ciasteczko77, Olciaaa, Waleczna, asias lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
I tym optymistycznym akcentem mowie dobranoc kochane ❤
Ciasteczko77, Paulcia28, Olciaaa lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Kate_____ wrote:Dziewczyny dziś transfer.. Jak za pierwszym razem szłam tam z wielkim uśmiechem na twarzy teraz po prostu się boję.. eh..Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Paulcia28 wrote:Kate miałam tak samo, ja zaryczalam się na fotelu przed drugim crio, wiem że się boisz kolejnej porażki ale musisz postarać się myśleć pozytywnie, trzymam mocno kciuki za Twój transfer. Ile kropkow bierzesz i ilu dniowe?
Ostatnie dwie blastki o ile przeżyją rozmrażanie wcześniej mam UMA test - za pierwszy razem miałam silne skurcze juz dzień po.. u mnie też łzy podchodzą do oczu a to jeszcze kilka godzin