In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
M brał przez pół roku clostybergyt 6 razy w tyg po jednej tabletce
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
My tez już nie szukamy przyczyny kiepskiej fragmentacji u mojego A bo możemy się tak bujać kolejny rok.
Zrobiliśmy mnóstwo badań o nic konkretnego nie wyszło.niezapominajka2017 lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Morwa, emocje siegaja zenitu?
-
Morwa wrote:W sumie to nie przeszedł mi stres , ale za to zaczęłam się zastanawiać jak odbetonować swoje podwozie :p luteina to naprawdę zło wcielone :p
Morwa lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Haha. Ja mam szczescie w nieszczeciu, ze lutka mnie uczula i nie musze sie zastanawiac co robic z jej nadmiarem
Bella93, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny moja beta w 12 dpt to 267
MalaHD, Morwa, Angela*, Bella93, Bobby29, a88, sylwia80, Deseo, sandzu, kozamonia, Kamilka, magda_31 lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Odebrałam dzisiaj wyniki całej świętej trójcy tarczycowej. Wszystko pięknie ładnie tylko moje ft4 twierdzi ,że się przećpałam euthyroxem :p głupie ft4 przez niego muszę zmniejszyć dawki prochów poraz kolejny w tak krótkim czasie. Co te zastrzyki i ta punkcja robi z tarczycą..
-
nick nieaktualny
-
Kala- gratulacje!
Niezapominajka- dzięki, że pytasz teoretycznie mogę już się udać na badania i kwalifikację do kolejnej procedury, ale w związku z tym, że po świętach zaczynam nową pracę to odczekam chyba z miesiąc albo dwa i wtedy podejmę kolejną próbę.
Nie chcę od razu brać wolnego na te wszystkie wizyty... -
Cześć mogę dołączyć??
My dopiero zaczynamy przygodę z IV, w środę byliśmy na wizycie - pierwszej w klinice.
Moze cos o mnie, od 2 lat staramy sie o rodzeństwo do córy i nic... u mnie wyniki super, usg ok, owulacja zawsze w punkt, cykle regularne a tu nic - ciąży brak... dwie ciąże naturalne, pierwsza poroniona z drugiej jest córa
W końcu wysłałam męża na badanie nasienia - wynik nas załamał 1% zdrowych
3 miesiące suplementacji wiramjnkami - poprawa na 2 % czyli dalej bez szału. Lekarz powiedział za tylko in vitro, naturalne zajście to byłby cud. Dla nas najlepsze wyjście to IMSI bo plemniki kiepskie i trzeba im pomoc
We wtorek wizyta po wymazy i zrobienie badań wirusowych z krwi. Jak bedzie ok to od nowego cyklu stymulacja :o
Stresuje sie strasznieAngela*, Morwa, Bella93 lubią tę wiadomość
TP 21.07.18