In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiecień
27.04 MałaHD - wizyta
28.04 Matka Założycielka - Mysza1986 - crio
28.04 Agniechaaaa - beta
28.04 Żabcia Real one - punkcja
Maj
02.05 niezapominajka2017 - punkcja
04.05 lipcowka86 - podgląd przed crio
04.05 a88 - początek stymulacji
05.05 kozamonia - punkcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:39
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Eltasz, ja robię badania na toxo co miesiąc od lutego i już jestem z tego cała głupia. W lutym igg, igm wskazywały na zakażenie - awidność była graniczna. W marcu tak samo. Dzisiaj odebrałam wyniki: igg, igm się nie zmieniły od marca, ale za to awidność spadła do niskiej! Czyli jakby choroba cofała się w czasie. Od razu kombinowałam zakaźnika, bo tu coś jest nienormalne
Całą procedurę przekładaliśmy już od lutego. Teraz zaproponowałam, żeby już zacząć i ewentualnie zamrozić zarodki, bo nasienie męża nie będzie coraz lepsze. Także najprawdopodobniej będzie tylko punkcja i tyle. Chyba, że jutro dostanę jakąś inną opinię od zakaźnego (albo zamkną mnie w szpitalu, bo jestem jakimś mutantem ). -
Hej dziewczyny dopisuje się do was jutro mam punkcję , dziś bardzo boli mnie brzuch jest nabrzmiały i tkliwy , boje się to pierwsze podejście , jak było u was ? Ja mam duuuzo pęcherzyków estradiol 2700 ... jest chyba Ok lekarz powiedział ze jajnik może mnie męczyć bo jest powiększony ma ponad 8 pęcherzyków takich większych nadających się i kilka mniejszych w ciągu stymulacji było mało teraz ostatnie dni mi tak wyrosły ... trzymajcie kciuki bo strasznie się boje chce juz mieć to za sobą , kto ma teraz punkcję ? Tzn w najbliższym czasie ... ? Pozdrawiam
Eltasz lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Kwiecień
27.04 MałaHD - wizyta
28.04 Matka Założycielka - Mysza1986 - crio
28.04 Agniechaaaa - beta
Maj
04.05 lipcowka86 - podgląd przed crio
05.05 kozamonia - punkcja
Proszę wypić szampana za moje zdrowie 2 maja- te z Was które mogą ja raczej nie tylko bez %% ale też bezglutenowego nie znajdę ale to nic... obalę dobrym świeżo- wyciskanym sokiem:)
Ja pewnie po transferze, będę chciała wyciszyć się więć mogę zniknąć z formu na troszkę,
Bella93, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Proszę wypić szampana za moje zdrowie 2 maja- te z Was które mogą ja raczej nie tylko bez %% ale też bezglutenowego nie znajdę ale to nic... obalę dobrym świeżo- wyciskanym sokiem:)
Ja pewnie po transferze, będę chciała wyciszyć się więć mogę zniknąć z formu na troszkę,
Bedziemy grzeczne i bedziemy kibicowac po cichu, nie pytajac o bete -
nick nieaktualnyŻabcia Real one wrote:Hej dziewczyny dopisuje się do was jutro mam punkcję , dziś bardzo boli mnie brzuch jest nabrzmiały i tkliwy , boje się to pierwsze podejście , jak było u was ? Ja mam duuuzo pęcherzyków estradiol 2700 ... jest chyba Ok lekarz powiedział ze jajnik może mnie męczyć bo jest powiększony ma ponad 8 pęcherzyków takich większych nadających się i kilka mniejszych w ciągu stymulacji było mało teraz ostatnie dni mi tak wyrosły ... trzymajcie kciuki bo strasznie się boje chce juz mieć to za sobą , kto ma teraz punkcję ? Tzn w najbliższym czasie ... ? Pozdrawiam
Spokojnie ja miałam 22jaja pobrane sama punkcja to luz lulu i po sprawie potem lekki ból w dole brzucha jak przy @. Życzę zeby hiperka nie nadeszła (ja niestety mialM) głowa do góry bedzie ideolo -
Eltasz wrote:Bella listę założyłaś , ale nie widzę tam Ciebie?
Gdzieś mi pewnie umknęło, ale jak sytuacja u Ciebie?
Czekam na @ -
Żabcia Real one wrote:Jak wyglada hiperka ? Bo może juz mam a nie jestem świadoma ...
Przy takim E2, nie ma duzego ryzyka. -
nick nieaktualny
-
Żabcia Real one wrote:Ból jest jak siedzę i chodzę ale przy aiusianiu nie zauważyłam .,. Zobaczymy , dziękuje za odpowiedz !!! :*