In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Dziś jestem 6dpt. Miałam criotransfer 2 zarodków 2,5 dniowych (7 i 8-komórkowych). Kilka postów wcześniej opisałam moją burzliwą historię, a teraz piszę z pytaniem o Wasze objawy po criotrasferze/trasferach. To mój pierwszy i chciałabym wierzyć, że w najbliższym czasie ostatni. Niepokoją moje objawy, a właściwie ich brak. Zero powiększonych czy bolących piersi, brak mdłości itd. Jedyną dolegliwością jest miejscowe , tymczasowe kłucie w podbrzuszu - raz z jednej, drugi raz z drugiej strony. za 5 dni mam mieć okres, jeśli się nie uda ta próba. Obawiam się, że to kłucie moze zwiastować @, choć jest to trochę inny rodzaj bólu niż ten, który znam. Czy jest jeszcze szansa , że to nie nadchodząca miesiaczka, a objaw np. implantacji? nie miałam żadnego plamienia... boje się, że juz nie ma szans. Betę chcę zrobić w środę czyli 11 dpt.- to jeszcze tak długoo..... z góry dziękuję za odpowiedź3 lata starań
1 wczesne poronienie
Ciąża pozamaciczna
usunięcie jajowodu
zrosty i płyn w macicy
marzec 2018 - udało się
listopad/grudzień 2018 - czekamy na Córeczkę
-
Oddzwonili. 6 komórek się zapłodniło, 5 niestety nie, nadal je obserwują.
Teraz pozostało czekać do poniedziałku to będzie 5 doba. Jak z ta panią embriolog rozmawiałam to cała się trzęsłam. Jaki to jest stres to oczekiwanie.ChudaRuda, kozamonia lubią tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Sylwia 6 zapłodnionych to super wynik Oby tera się dobrze rozwijały.
Basia zaraz dostaniesz pstryczka w nos. Już Ci pisałam, że na tym etapie NIE MA absolutnie żadnych objawów wskazujących czy się udało czy nie. Jedynym potwierdzeniem jest beta. Przestań sobie wkręcać i cierpliwie czekaj (wiem, że to się nie da )
Jeśli Cię to uspokoi to ja nie mam żadnych objawów, piersi niezmienione, miękkie, nie bolą, brzuch nie boli, mdłości czy wymiotów nie miałam ani razu a jestem w 10tc. Więc spokój mi!sylwia80, Basia30, ChudaRuda, bajka_ lubią tę wiadomość
-
MalaHD dziękuję od razu mi lepiej.. będę cierpliwie czekać i właśnie postanowiłam wyjść z domu, wsiąść w samochód i pojechać po ulubione Haagen - Dazsy, wieczorem dobry film i sing star z mężem
Będzie co ma być. Napiszę w dniu bety, czyli w środę i ściskam Was wszystkie, bo choć się nie znamy, czytam Was od kilku miesięcy prawie codziennie i za sprawą tego, stałyście się mi bardzo bliskie :*ChudaRuda, MalaHD, bajka_ lubią tę wiadomość
3 lata starań
1 wczesne poronienie
Ciąża pozamaciczna
usunięcie jajowodu
zrosty i płyn w macicy
marzec 2018 - udało się
-
nick nieaktualny@Basia, brak objawów,to dobry objaw ewentualnie spróbuj no-spę jeśli masz te kłucia, żeby uniknąć mikro-skurczów, jeśli to one. XXX za betę
P.S. Dawj nam też Haagen Dazsy! uwielbiam!
@Sylwia, 6 to super wynik, zgaduję, że zapładnialiście wszystkie w związku z nienajlepszym nasieniem?Basia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba jedyne szczęście w nieszczęściu, że da się jeszcze obejść nasze cudowne prawo i zwiększyć szanse tych, którzy już sam start mają trochę utrudniony.
Ja wiem tylko tyle, że jest 13 komórek, podobno bardzo dobrze rokujących (droga Elonvo, wybacz, że w Ciebie wątpiłam! ). Ile się zapłodni dowiemy się jutro, o ile nie wykituję do tego czasu z nerwów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 17:24
Basia30, MalaHD, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
sylwia80 trzymam mocno kciuki, wiem co teraz przechodzisz. Dla mnie czekanie na telefon z informacją, czy po połowicznym obumarciu odżyły i ruszyły - było największym koszmarem. Trzeba wierzyć, nawet jak szanse nie są największe. W nas siła. będzie dobrze!
a88 dziękuję!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 17:48
sylwia80 lubi tę wiadomość
3 lata starań
1 wczesne poronienie
Ciąża pozamaciczna
usunięcie jajowodu
zrosty i płyn w macicy
marzec 2018 - udało się
-
nick nieaktualnyo 10 już mogę, ale chociaż najchętniej zadzwoniłabym o 10:00:01, to spróbuję trochę przeciągnąć i nie być takim upierdliwcem, żeby spokojnie pooglądali, co w trawie piszczy.
Z resztą to taka godzina mocno zabiegowa, więc pewnie i tak skończy się na SMSach i wyczekiwaniu na wiadomość jak gimnazjalistka po pierwszej randcesylwia80 lubi tę wiadomość
-
Ślązaczka, jak po wizycie?
Gratuluję jajozbiorów i trzymam && za zarodki. -
Bella93 wrote:Ślązaczka, jak po wizycie?
Gratuluję jajozbiorów i trzymam && za zarodki.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny u nas wszystko dobrze! Okruszek ma już 3cm i rośnie jak na drożdżach!Zycze Wam wszystkim takiego widoku
Flowwer, sylwia80, ChudaRuda, Bella93, problemik, bajka_, kozamonia, Mysza1986 lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213