In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Dziś jestem 6dpt. Miałam criotransfer 2 zarodków 2,5 dniowych (7 i 8-komórkowych). Kilka postów wcześniej opisałam moją burzliwą historię, a teraz piszę z pytaniem o Wasze objawy po criotrasferze/trasferach. To mój pierwszy i chciałabym wierzyć, że w najbliższym czasie ostatni. Niepokoją moje objawy, a właściwie ich brak. Zero powiększonych czy bolących piersi, brak mdłości itd. Jedyną dolegliwością jest miejscowe , tymczasowe kłucie w podbrzuszu - raz z jednej, drugi raz z drugiej strony. za 5 dni mam mieć okres, jeśli się nie uda ta próba. Obawiam się, że to kłucie moze zwiastować @, choć jest to trochę inny rodzaj bólu niż ten, który znam. Czy jest jeszcze szansa , że to nie nadchodząca miesiaczka, a objaw np. implantacji? nie miałam żadnego plamienia...boje się, że juz nie ma szans. Betę chcę zrobić w środę czyli 11 dpt.- to jeszcze tak długoo..... z góry dziękuję za odpowiedź
3 lata starań
1 wczesne poronienie
Ciąża pozamaciczna
usunięcie jajowodu
zrosty i płyn w macicy
marzec 2018 - udało się
listopad/grudzień 2018 - czekamy na Córeczkę
-
Oddzwonili. 6 komórek się zapłodniło, 5 niestety nie, nadal je obserwują.
Teraz pozostało czekać do poniedziałku to będzie 5 doba. Jak z ta panią embriolog rozmawiałam to cała się trzęsłam. Jaki to jest stres to oczekiwanie.ChudaRuda, kozamonia lubią tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Sylwia 6 zapłodnionych to super wynik
Oby tera się dobrze rozwijały.
Basia zaraz dostaniesz pstryczka w nos. Już Ci pisałam, że na tym etapie NIE MA absolutnie żadnych objawów wskazujących czy się udało czy nie. Jedynym potwierdzeniem jest beta. Przestań sobie wkręcać i cierpliwie czekaj (wiem, że to się nie da)
Jeśli Cię to uspokoi to ja nie mam żadnych objawów, piersi niezmienione, miękkie, nie bolą, brzuch nie boli, mdłości czy wymiotów nie miałam ani razu a jestem w 10tc. Więc spokój mi!sylwia80, Basia30, ChudaRuda, bajka_ lubią tę wiadomość
-
MalaHD dziękuję
od razu mi lepiej.. będę cierpliwie czekać i właśnie postanowiłam wyjść z domu, wsiąść w samochód i pojechać po ulubione Haagen - Dazsy, wieczorem dobry film i sing star z mężem
Będzie co ma być. Napiszę w dniu bety, czyli w środę i ściskam Was wszystkie, bo choć się nie znamy, czytam Was od kilku miesięcy prawie codziennie i za sprawą tego, stałyście się mi bardzo bliskie :*ChudaRuda, MalaHD, bajka_ lubią tę wiadomość
3 lata starań
1 wczesne poronienie
Ciąża pozamaciczna
usunięcie jajowodu
zrosty i płyn w macicy
marzec 2018 - udało się
-
nick nieaktualny@Basia, brak objawów,to dobry objaw
ewentualnie spróbuj no-spę jeśli masz te kłucia, żeby uniknąć mikro-skurczów, jeśli to one. XXX za betę
P.S. Dawj nam też Haagen Dazsy!uwielbiam!
@Sylwia, 6 to super wynik, zgaduję, że zapładnialiście wszystkie w związku z nienajlepszym nasieniem?Basia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba jedyne szczęście w nieszczęściu, że da się jeszcze obejść nasze cudowne prawo i zwiększyć szanse tych, którzy już sam start mają trochę utrudniony.
Ja wiem tylko tyle, że jest 13 komórek, podobno bardzo dobrze rokujących (droga Elonvo, wybacz, że w Ciebie wątpiłam!). Ile się zapłodni dowiemy się jutro, o ile nie wykituję do tego czasu z nerwów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 17:24
Basia30, MalaHD, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
sylwia80 trzymam mocno kciuki, wiem co teraz przechodzisz. Dla mnie czekanie na telefon z informacją, czy po połowicznym obumarciu odżyły i ruszyły - było największym koszmarem. Trzeba wierzyć, nawet jak szanse nie są największe. W nas siła. będzie dobrze!
a88 dziękuję!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 17:48
sylwia80 lubi tę wiadomość
3 lata starań
1 wczesne poronienie
Ciąża pozamaciczna
usunięcie jajowodu
zrosty i płyn w macicy
marzec 2018 - udało się
-
nick nieaktualnyo 10 już mogę, ale chociaż najchętniej zadzwoniłabym o 10:00:01, to spróbuję trochę przeciągnąć i nie być takim upierdliwcem, żeby spokojnie pooglądali, co w trawie piszczy.
Z resztą to taka godzina mocno zabiegowa, więc pewnie i tak skończy się na SMSach i wyczekiwaniu na wiadomość jak gimnazjalistka po pierwszej randcesylwia80 lubi tę wiadomość
-
Ślązaczka, jak po wizycie?
Gratuluję jajozbiorów i trzymam && za zarodki. -
Bella93 wrote:Ślązaczka, jak po wizycie?
Gratuluję jajozbiorów i trzymam && za zarodki.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny u nas wszystko dobrze! Okruszek ma już 3cm i rośnie jak na drożdżach!Zycze Wam wszystkim takiego widoku
Flowwer, sylwia80, ChudaRuda, Bella93, problemik, bajka_, kozamonia, Mysza1986 lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213