In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyniki przyrost 155% idzie ku dobremu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d32541521ab.jpg
TSH do zbicia, z Euthyrox75 wskakujemy na 150.Bella93, a88, Kimka, niezapominajka2017, kozamonia, Justine, Asia_88, problemik, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w 6 dpt Beta 36. Powtarzać za dwa dni? Planowo mam zrobić kolejną dopiero w piątek.
4 lata starań. Nigdy nie widziałam dwóch kresek, pierwsza beta w życiu ... Czy to dobry wynik ?a88, Kimka, niezapominajka2017, Natka-matka wariatka :), Bella93, kozamonia, Asia_88, Kaśka28, problemik, sylwia80, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Rozgwiazdeczka wrote:Dziewczyny, w 6 dpt Beta 36. Powtarzać za dwa dni? Planowo mam zrobić kolejną dopiero w piątek.
4 lata starań. Nigdy nie widziałam dwóch kresek, pierwsza beta w życiu ... Czy to dobry wynik ?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Witam się po przerwie. Gratuluję pozytywnych bet, Inna jak ja zczaynałam swoją przerwę od forum to ty chyba zaczynałaś przygodę z IVF i od razu takie super wiadomości . Poczytuję Was cały czas i fajnie, że skład się trochę zmienił bo to daje nadzieję.
Bella, jak czytałam twoją dawną wiadomość, że będziesz na mnie czekać to stałam załamana pod kliniką po uzyskaniu pewności o cb a teraz świeci słonko i wracam fajny masz ten plan dot. zapładniania zamrożonych komórek, ja swoje dalej trzymam w azocie bo trzeciej stymulacji prędko nie zniosę. Właśnie zakończyłam drugą i na środę mam wyznaczony pick up. Dr zgodził się w tym podejściu zapłodnić wszystkie jajka więc mam nadzieję, że będzie lepiej z zarodkami niż ostatnio. W ogóle mam jakieś pozytywniejsze nastawienie ale może to kwestia tego, że jest lato. Postanowiłam też tym razem wziąć L4 po transferze. Widmo kolejnej cb nade mną ciąży ale może będzie lepiej. W każdym razie wracam bo jak to mówi mój małżonek ma już dosyć mojego marudzenia.
A jako, że wracam to mam zapytanie (wiem, że sporo już na ten temat było napisane ale wątpliwości dalej posiadam), mianowicie jak to jest z tym poziomem progesteronu dwa dni przed pick upem? Ja przy pierwszym podejściu miałam poniżej 1 i ok, bo mnie to za bardzo nie martwiło, ale dziś wyszedł 1,36 i nie wiem czy jest w porządku czy nie za bardzo. Dr stwierdził, że granica to 1,5 - 2,00 ale jak przegrzebałam internrt, w tym nasze forum to różne są zdania. Niektóre dziewczyny piszą nawet o granicy 1. Macie na ten temat jakąś wiedzę?
Wie ktoś co się dzieje z Kotową?innamorata88, Bella93 lubią tę wiadomość
-
Kimka wrote:Witam się po przerwie. Gratuluję pozytywnych bet, Inna jak ja zczaynałam swoją przerwę od forum to ty chyba zaczynałaś przygodę z IVF i od razu takie super wiadomości . Poczytuję Was cały czas i fajnie, że skład się trochę zmienił bo to daje nadzieję.
Bella, jak czytałam twoją dawną wiadomość, że będziesz na mnie czekać to stałam załamana pod kliniką po uzyskaniu pewności o cb a teraz świeci słonko i wracam fajny masz ten plan dot. zapładniania zamrożonych komórek, ja swoje dalej trzymam w azocie bo trzeciej stymulacji prędko nie zniosę. Właśnie zakończyłam drugą i na środę mam wyznaczony pick up. Dr zgodził się w tym podejściu zapłodnić wszystkie jajka więc mam nadzieję, że będzie lepiej z zarodkami niż ostatnio. W ogóle mam jakieś pozytywniejsze nastawienie ale może to kwestia tego, że jest lato. Postanowiłam też tym razem wziąć L4 po transferze. Widmo kolejnej cb nade mną ciąży ale może będzie lepiej. W każdym razie wracam bo jak to mówi mój małżonek ma już dosyć mojego marudzenia.
A jako, że wracam to mam zapytanie (wiem, że sporo już na ten temat było napisane ale wątpliwości dalej posiadam), mianowicie jak to jest z tym poziomem progesteronu dwa dni przed pick upem? Ja przy pierwszym podejściu miałam poniżej 1 i ok, bo mnie to za bardzo nie martwiło, ale dziś wyszedł 1,36 i nie wiem czy jest w porządku czy nie za bardzo. Dr stwierdził, że granica to 1,5 - 2,00 ale jak przegrzebałam internrt, w tym nasze forum to różne są zdania. Niektóre dziewczyny piszą nawet o granicy 1. Macie na ten temat jakąś wiedzę?
Wie ktoś co się dzieje z Kotową?Mikołaj 25.04.2011
-
Rozgwiazdeczka wrote:5 dniowy. Robić betkę za dwa dni? Bo nie wiem. Mam zaplanowaną na piątek dopiero.Mikołaj 25.04.2011
-
Bella93 wrote:Ka_tarzyna, do pani prof. idziesz na konsultacje immuno?
Bella93 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Czekające na maluszki:
ślązaczka
MałaHD
Żabcia Real one
a88
kozamonia
Faworek
Innamorata_88
ChudaRuda
Maluszki, które odeszły
Agniechaaaa
Bella93
Mysza1986
Czerwiec
1.06
Elf - transfer ?
2.06
niezapominajka2017 - crio
3.06
KarenMillen - transfer ?
6.06
ka_tarzyna - transfer ?
7.06
domiszka - transfer
9.06
sylwia80 - wizyta przed crio
12.06
Kaśka28 - beta
Asia_88 - transfer
13.06
Rozgwiazdeczka - transfer
14.06
lipcowka86 - allo mlr
15.06
Dootka_86 - wizyta przed długim protokołem
19.06
Faworek - beta
Rozgwiazdeczka - beta
20.06
ChudaRuda - beta
28.06
emka29 - wizyta u Paśnika
Bella93 - allo mlr
Ktos, cos?[/QUOTE
Proszę o update transfer 8.06 pozytywna beta 16.06 40,2 dzisiaj przyrost 162,3, a wizyta lekarska 23.06Mikołaj 25.04.2011
-
Innamorata, transfery i bety u brzuchatek usunelam bo sie lista niedlugo na jednej stronie nie zmiesci
Ale wizyte jak najbardziej wpisze
Edit: i jak co jakis czas, przypominam ze link do listy jest na 1szej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 14:26
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Kimka, a nie mowilam
Jak będzie watek ivf w 2027, pewnie tez bede tu siedziec
Co z Twoim mrozakiem?
W Gamecie granica to 1,5 o ile dobrze pamietam. -
nick nieaktualny
-
Bella, jak bedzie wątek ivf 2027 to będziesz tu siedzieć tylko jako encyklopedia a nie staraczka W końcu każdemu musi się udać.
Mój mrozak dalej jest mrozakiem, ale mam nadzieję dołączy do niego towarzystwo przy okazji tego podejścia. Długo o tym z mężem myśleliśmy i nie zdecydowaliśmy się na jego podanie, blastka 2BB nie jest wybitna i wolę teraz podać świeże zarodki a tamtego przy innej okazji bo niezależnie czy najbliższy transfer się uda kolejny też przewidujemy pytanie tylko w jakim odstępie czasowym.
Granica 1,5... przed chwilą przeczytałam artykuł jakiś hiszpańskich naukowców, że poziom prg w ogóle nie wpływa na zaciążenie przy ivf i bądź tu mądry. Dochodzę do wniosku, że chyba nikt nie zna prawidłowej odpowiedzi w tym zakresie.
-
Musi, nie musi i niektórym sie nie udaje...
Rozumiem
Mysle ze te granice dla prg to takie umowne, a u kazdej z nas dziala to indywidualnie, jednak ja wolalabym poczekac przy prg ok 1,5-2 i nie ryzykowac, ze endo juz nie jest receptywne. Za grube tez nie jest dobre i u mnie w klinice gorna granica to 15/16mminnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny..... 9dpt, beta 248! Normalnie jestem w szoku.
To juz moj 3ci transfer, 2ga stymulacja, i przy drugim transferze mialam bete rosnaca, sprawdzalam az byla wyzsza niz 1,000 a pozniej na usg nie bylo widac w ogole serduszka. Strasznie to przezylam, wiec tym razem podchodze do wsyztskiego chyba spokojniej, z duzo wiekszym pesymizmem.
I tu pytanie do Was- dla dziewczyn ktorym sie udalo. Czy w ktoryms momencie przestajecie swirowac i oczekiwac najgorszego? Czy jestesmy juz skazane na taka ostroznosc na zawsze?niezapominajka2017, a88, MalaHD, *SmoczycA*, Alrauna1987, ChudaRuda, sylwia80, Natka-matka wariatka :), promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny