In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez zrozumialam ze Bajka dzisiaj betuje i ze pracuje do 21 to mozliwe ze nie zobaczy w pracy wyniku.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Elf wrote:Nawet nie zobaczyłam tego p
Nie znałam tej metody, dzięki
Edit. szkoda, że nie podali porównania skuteczności z IMSI.
Kochana nie ma ZADNYCH dowodow naukowych jAkoby imsi mialo wieksza skutecznosc niz icsi. A na temat picsi sporo znajdziesz w raportach WHO. My mielismy imsi bo nasza klinika zasadniczo ma tylko tecmocne szkla powiekzzajace stosowane w imsi wiec nie ma sensu uzywac slabszysz i robic icsi i z tym picsi tak zrobia ze najpierw zrobia im wiazanie z hialuronianem a potem pod mocnymi szklami wybiora najlepsze. Moze to da odpowiedz czemu z 8 zaplodnionych komorek byla tylko jedna blastocysta przy wcale nie najgorszych wynikach nadienia i pieknym wyniku fragmentacji dna...
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
e_mil_ka wrote:Bella a wtym łóżku to TY?? ie wiem czemu ale wyobrażalam sobie że jesteś brunetką i teraz mi dziwnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 21:11
e_mil_ka, Yoselyn82, ChudaRuda, kozamonia, zohasamoha, promyczek 39, bajka_ lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Ja tez zrozumialam ze Bajka dzisiaj betuje i ze pracuje do 21 to mozliwe ze nie zobaczy w pracy wyniku.
-
Bella93 wrote:Si si, to ja z moją kotą
Serio??? Jaka jesteś drobna! Myślałam, ze to jakaś mała dziewczynka**33 lata, obustronna niedrożność jajowodów**
IVF:
nr 1: 2018r - poronienie 9t
nr 2: 2018r- 2 mrozaki --> córeczka
przerwa
nr 3: 2020r: 1 mrozak - nieudane
nr 4: zapłodnione 5 odmrożonych komórek - czekamy na efekty i transfer -
Faworek wrote:Serio??? Jaka jesteś drobna! Myślałam, ze to jakaś mała dziewczynka
-
Bella93 wrote:Wcale nie taka drobna, 168cm i 54kg a w dodatku szeroka w barkach
wygladasz fajnie
Mi sie przybralo po lekach, masakra! bede musiala przejsc na dieteBella93 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
btw...ja mam 167cm i 56kg i dziś zauważyłam,ze mam wystające brzucho! Wygląda jak ciąża, ale jak na razie tylko spożywcza ;p**33 lata, obustronna niedrożność jajowodów**
IVF:
przerwa
Ewentualnie mogę się łudzić, że to po lekach ;p
Od razu mi lepiej ;pBella93, e_mil_ka lubią tę wiadomość
**33 lata, obustronna niedrożność jajowodów**
IVF:
przerwa
e_mil_ka wrote:Bella ja wygladam gorzej po spaniu. nie bede wstawiać foty bo połowa forum ucieknie. Tobie przynjamniej fryzura się trzyma
Mi po encortonie woda sie zatrzymala i mam okropny cellulit, ale wrocilam na trampolimy a od czw ide na silke, wiec mam nadzieje ze to zejdzie
-
Faworek wrote:Ewentualnie mogę się łudzić, że to po lekach ;p
Od razu mi lepiej ;p
Od 8dpt nie moglam za dlugo chodzic w jeansach bo mnie cisnely, wiec jak najbardziej u Ciebie to kwestia ciazy -
Bella93 wrote:Bo to popoludniowa drzemka
Mi po encortonie woda sie zatrzymala i mam okropny cellulit, ale wrocilam na trampolimy a od czw ide na silke, wiec mam nadzieje ze to zejdzie
ja mysle ze od encortonu, hormonow przybralam na wadze, masakra! ostatmio duzo spaceruje no i latam w robocie po oddziale. Wiec moze troszke zrzuce
p.s po progesteronie to tez mialam duzy brzuch i wzdety ze wygladalam na 4-5 miesiac i musialam chodzic w luznych rzeczach bo inne mnie uciskalyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 20:01
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Uhuu to ja jestem trochę pełniejsza niż wy przy tym samym wzroście mam 70 kg
Zaczęłam mocno ćwiczyć, ale podchodziliśmy do ivf więc musiałam przestać
A poza tym już nie umiem tak bardzo wciągać brzucha jak zwykle, więc chyba rośnieBella93 lubi tę wiadomość
-
Ja 164 i 52 kg i o dziwo po encortonie... schudlam wiec juz sobie wkrecilam ze to straszna strasznosc i kolejny kamyczek do ogrodka pt "nie udalo sie wlasnie z tego powodu"👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ???