In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Syrop z CEbuli, jest nie zawodny na wszystko!! na kaszel, na katar i na bol gardla! Koniecznie sobie zrób.Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Mój patent to napar z imbiru gotować ok 10 min potem dodać kurkume ja daje solidne pół łyżeczki jak nie jest bardzo gorące dodać pół cytryny i miód. Taki napój ma moc przepis krąży po internecie .ja też dodaje sok domowy maliny lub czarny bez. Poza tym czosnek, propolis ale bez alkoholu i tabletki propolis forte do ssania tylko one nie są specjalne dla ciężarnych ale też nie ma na nich przeciwwskazań.Novum od września 2015
40 lat, wysokie FSH (10,7), spadające AMH (1,7), mąż nasienie w dolnej granicy normy
27.01.2016 1 IUI
18.03.2016 2 IUI
10.02.2017 1 iVf cb
7.04.2017 crio
29.05.2017 crio jest mały człowiek z wielkim sercem...TP 16.02.18
-
Dziewczyny, durna marudziłam na brak objawów... no to mam od wczoraj rzygam jak kot. Mam nadzieję, że to znak, że z kropkiem wszystko ok... Do przyszłej środy nie wytrzymam z USG - idę dzisiaj na 16 do lekarza u nas w mieście. Trzymajcie kciuki, żeby maluch pokazał serducho!!
Flowwer, promyczek 39, kozamonia, bajka_, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Biedna
Trzymam &&innamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny, durna marudziłam na brak objawów... no to mam od wczoraj rzygam jak kot. Mam nadzieję, że to znak, że z kropkiem wszystko ok... Do przyszłej środy nie wytrzymam z USG - idę dzisiaj na 16 do lekarza u nas w mieście. Trzymajcie kciuki, żeby maluch pokazał serducho!!
Raczej tutaj dziwnie nie zabrzmi Inna ale fajnie że jest rzyganko i niech córka nie bawi się z mamą bo zawału dostaniemy!!!
A ja czekam aż nas dobrze zasyfiszinnamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Raczej tutaj dziwnie nie zabrzmi Inna ale fajnie że jest rzyganko i niech córka nie bawi się z mamą bo zawału dostaniemy!!!
A ja czekam aż nas dobrze zasyfiszFlowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
ana167 wrote:Dobry objaw..ale współczuję .ja nadal wymiotuje.. Duzo pij zeby sie nie odwodnic..Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia80 wrote:Problemik czyli transfer miałyśmy tego samego dnia.
Ja po relanium mam tak samo, senność i brak sił.
Na ile dni masz relanium przepisane ? Ja do czwartku włącznie.
Witajcie dziewczyny!
Dołączam i ja do Was
Wczoraj miałam pierwszy transfer pięknie rozmrożonego zarodka
Niestety relanium nie dostałam a chętnie pospałabym by skrócić czas oczekiwania
Trzymam za nas kciuki!!! Za 9 dni betaproblemik, MałeSłonko, ania8306 lubią tę wiadomość
-
LonaW wrote:Witajcie dziewczyny!
Dołączam i ja do Was
Wczoraj miałam pierwszy transfer pięknie rozmrożonego zarodka
Niestety relanium nie dostałam a chętnie pospałabym by skrócić czas oczekiwania
Trzymam za nas kciuki!!! Za 9 dni beta
LonaW a ilu dniowy zarodek miałaś podany ? Na mnie już relanium przestaje działać i pojawiają się czarne wizje.
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualnysylwia80 wrote:LonaW a ilu dniowy zarodek miałaś podany ? Na mnie już relanium przestaje działać i pojawiają się czarne wizje.
5-dniowy. Po PGS i AH. Ponoć pięknie się rozmroził
Na czarne wizje polecam sprzątanie w szafie:P Właśnie się zabieram za układanie swoich szmatek do godziny 15 powinno pomóc:) Potem relaksująca akupunktura -
nick nieaktualny
-
LonaW wrote:5-dniowy. Po PGS i AH. Ponoć pięknie się rozmroził
Na czarne wizje polecam sprzątanie w szafie:P Właśnie się zabieram za układanie swoich szmatek do godziny 15 powinno pomóc:) Potem relaksująca akupunktura
Wróciłam z zakupów spożywczych i się położyłam bo nie mam siły na nic. Później planuje zrobić porządki w dokumentach na które nigdy nie miałam czasu.
Ja tez 5-dniowy, AH i EG. To Twój pierwszy transfr ?
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualnysylwia80 wrote:Wróciłam z zakupów spożywczych i się położyłam bo nie mam siły na nic. Później planuje zrobić porządki w dokumentach na które nigdy nie miałam czasu.
Ja tez 5-dniowy, AH i EG. To Twój pierwszy transfr ?
Tak, i nie myślę do następnego podchodzić! Co prawda mam jeszcze 4 zarodki, ale niech sobie poczekają już jako ewentualne rodzeństwo
Zakupy????? Ło matko, ja ani myślę o tym. Jedyne wejście z domu to na aku.. Mężuś niech się wykaże z resztą obowiązkówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 12:05
-
nick nieaktualnyJutro wielki dzień. Godzina 10 transfer
Czy przed transferem można zjeść śniadanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 12:36
problemik, Bella93, kozamonia, promyczek 39, BitterSweetSymphony, bajka_, sylwia80, magda_31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny