In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lipcowka86 wrote:Z żelem może być ciężko, ale jest taka fajna baza proteinowa pod hybrydę więc może tym się uda przywrócić wskazywacza do sprawności bo jak inaczej będziesz wskazywać co trzeba jeszcze zrobić
Zapraszam do mnie ja mam dużo okien do umycia, gwarantuje nocleg, wino i kremówki papieskie :p
Ciezko sie pisze bez wskazywacza (fuckers nie bardzo ogarnia gdzie sa odpowiednie literki).
Nie kus, bo serio serio przyjade zwlaszcza na to wino!
Bez przesady, ze to urozmaicenie, czasami sie popsztrykamy, ale nie mam potrzeby pisac o tym na forum poza tym jak bardzo mozna się poklocic o to co na obiad
Bajeczko, wspaniale wiesci niesiesz! :*
Lena, jakos dalam rade. Nieszczesciem do pary jest to ze ciagle sie urazam.
A88, na szczęście jestem na dwoch takich grupach i wiem, ze powinno sie dac to uratowac
Dootka, dobrze ze miala cale rekawiczki.
Nie wszystko na razbajka_, Smutna32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello...
uuuuuu Bella złamany paznokcie to prawie jak złamane serce... boli
u nie nuda. 4dpt dalej mnie boli kłuje... juz niech będzie ten sądny dzień i sie wyjaśni wsio bo pierdolca można dostać szczegolnie taki typ jak ja.
Bajeczko dziewczynki są suuuper. Ciesze się że przeogromnie Twoim szczesciem. I trzymam kciuki oby było bajkowo do końca
bajka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie, to ja Lillith, zlikwidowałam konto by spokojnie przygotować się do ivf z kd. Dziś zbadałam betę po raz kolejny by sprawdzić przyrost- beta 535
Bella93, sylwia80, Alrauna1987, bajka_, Jagoda14, Natka-matka wariatka :), Smutna32, Yoselyn82, lena7, Dootka_86, promyczek 39, ChudaRuda, Matylda34, niezapominajka2017, ania8306, sandzu, kozamonia lubią tę wiadomość
-
bajka_ wrote:Hej kochane. Ja po prenatalnych Odpukać maleństwo zdrowe i prawidłowo się rozwija Jestem dziewczyny zakochana i to po uszy w tym szkrabie Lekarz zapytał czy ma powiedzieć jaką płeć widzi ale to jak wróżenie w tym tygodniu ciąży. Na dzień dzisiejszy oczekujemy córki
bajka_ lubi tę wiadomość
Hasimoto, niedrożność jajowodów,
23.06.2017 - punkcja- dzień taty
28.06.2017 - Transfer
7dpt - beta 74, 9 dpt - beta 253, 14 dpt - beta 1749,
16 dpt - beta 3500, 19 dpt - beta 11000, 21 dpt- beta 19000
21.07 Jest serduszko ❤
08.03 Jest z Nami nasz cud -
nick nieaktualny
-
Bella paznokiec do uratowania sama ostatnio takiego ratowalam kuzynce zelem... gorzej ze pewnie boli jak cholera bo az mi ciarki przeszly...
Bajka cudowne wiesci
Dootka no ty chcesz chyba wszystkicb dookola wykonczyc! Ja wchodze z nadzieja ze tu juz wynik bedzie a ty tu przeciagasz... lubisz trzymac napiecie!
bajka_ lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Zrobiłam sobie w poniedziałek taka sama przyjemność, tez wskazywacz, ale na szczęście lewy
Cierpliwa, boli jak dotkne, a niestety robie to czesto najgorsze jest to miesko i krew leciala jak szalona, a chcialam tylko smieci wyrzucic -
Bella no nie powiem poszalalas na calego z tym jakze waznym wskazywaczem...
Ale spoko ja ostatnio zdolnie nie majac pojecia kak to sie stalo podczas depilacji zgolilam sobie kawalek plytki paznokcia na szczescie nie do mieska... a tyle co hybeyde sciagnelam... i plulam sobie w brode ze jakbym jej nie sciagnela wczesniej to tylko ona by ucierpiala a nie cala plytka...
Bella a jak twoje kociaczki?
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Ja otwierałam lodówkę.. A mam całą kuchnię bez ani jednego uchwytu, tylko takie rowki we frontach. Nic nie pomaga lepiej niż wino, więc wiesz co robić
Wino, wino...ja na whiskey jade.
Cierpliwa, ała. Dlatego ja ostatnio skusilam sie na depilator ipl.
Ok.
Edit: nie bede juz wstawiac zdjec kociat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 15:49
-
Dootka_86 - czekamy z Tobą niecierpliwie na dobre nowiny:)
Bajka - cudne wieści
Ja dziewczyny zaczynam mieć dylematy...
Pisałam, że nie miałam robionej ani laparoskopii ani histeroskopii - odwiedziłam kolejnego lekarza, który powiedział, że nie widzi wskazań. Wczoraj byłam w Invimed u kolejnego - tym razem rozmawiać o IVF - labato i histero też odradza. Przepisał mi tab anty i powiedział, że mam je wziąć na początku cyklu i zgłosić się w trakcie ze stosem wyników z krwi. No i już mam zagwostkę bo odebrałam wyniki i TSH wyszło mi 3. Kiedyś miałam wynik 2,5 i jeden lekarz kazał mi brać letrox 25. TSH spadło mi na 1,8. Później inny kazał to odstawić bo niby te 2,5 nie jest złym wynikiem (chociaż kiedyś słyszałam, że poniżej 1 to jest najlepszy wynik. Więc odstawiłam - a teraz wyszło mi 3... Czy powinnam biec do endokrynologa? Mam ten letrox jeszcze w domu... IVF będę mieć dopiero pod koniec października więc może powinnam to TSH jakoś obniżyć?
Powiedzcie mi jeszcze - jak bierze się tab anty to czeka się na okres czy płynnie po nich zaczyna się zastrzyki? Ja mam niby brać 14 dni anty - max 1 opakowanie...
Poradźcie proszę co zrobićbajka_ lubi tę wiadomość
Starania od 3 lat; 6 inseminacji; brak przyczyny niepłodności
27.12.2017 start IVF
9 luty transfer crio
13dpt beta 550, 25dpt beta 26000 i ciąża potwierdzona na USG