In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Masz beznadziejna rodzinę...nie wiem jak mogli Cie zarazic.
Idź do lekarza, może to grubszy problem niż wirus i potrzebujesz antybiotyku.
Grunt ze transfer pierwszy i udany i ze beta ładnie rosnie.
Do lekarza nie mam potrzeby isc póki nie mam gorączki.. Chyba zeby cos gorszego zlapac...Glowa puściła wiec jest ok.
Rodzinę mam fajna, mam dziecko. I drugie w drodze...nie ma co narzekać. Niektórzy maja gorzej
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Dootka, jak piszesz ze nie ma co narzekać to nie narzekaj ciagle i nie pisz w rozpaczliwym tonie jak nic złego się nie dzieje bo uwierz mi ludzie maja większe problemy.
a88, Asia_88, bajka_, Smutna32, Martoszka lubią tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
Dootka_86 wrote:Grunt ze transfer pierwszy i udany i ze beta ładnie rosnie.
Do lekarza nie mam potrzeby isc póki nie mam gorączki.. Chyba zeby cos gorszego zlapac...Glowa puściła wiec jest ok.
Rodzinę mam fajna, mam dziecko. I drugie w drodze...nie ma co narzekać. Niektórzy maja gorzej
Mąż beznadziejny, irytujacy i nieczuły.
Syn jest jednym wielkim chodzącym zarazkiem i mógłyby z pokoju nie wychodzić, żeby Tobie nic się nie stało. Masakra.
A Ty przed chwilą umierałaś. Czasami jak się czyta te Twoje stęki i jęki to ma się ochotę Cię dobić, żeby zakończyć Twoje cierpienie i nie odstępującego Cię "pecha".Asia_88, lipcowka86, sylwia80, Mysza1986, anakonda, Yoselyn82, bajka_, Justine, ana167, Cccierpliwa, ChudaRuda, lady_pink, ..::Butterfly::.., Smutna32, Elf, Matylda34, Ania:gdzie ta ciaza! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dootka Ja często podczytuję posty i zgadzam się z dziewczynami. Skoro piszesz ze nie ma na co narzekać i inni mają gorzej to czemu narzekasz bardziej niż wszyscy inni razem wzięci? Tym bardziej doceniaj i ciesz się z tego co masz.
Bella-trzymam kciuki-kiedy będziesz miała jakies wyniki??Asia_88, sepa, bajka_ lubią tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Bella po prostu powiedziała to, co kazda mysli, a głosno nie powie.
Dootka, przy Tobie to chyba bym w depresje wpadła ciesz sie zyciem, i tym co masz, bo niejedna chciałaby byc dzis w Twojej skórze..Asia_88, lipcowka86, Mysza1986, sylwia80, promyczek 39, Yoselyn82, ana167, KarenMillen, Smutna32, Bella93, madwitka, Ania:gdzie ta ciaza! lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny oczyśćmy trochę atmosferę bo sie gęsta robi :p
Nie tylko gęsta ale i toksyczna ;p
Czy ja jako założyciela wątku mam tu jakąś władzę? Taką np jak Kim Dzong Un?Agniechaaaa, sylwia80, Smutna32, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:Nie tylko gęsta ale i toksyczna ;p
Czy ja jako założyciela wątku mam tu jakąś władzę? Taką np jak Kim Dzong Un?
Ja właśnie wzięłam no spe, oby to mój maluch tak kakretnie zaczął sie wgryzać i z tad takie odczucie w podbrzuszu!promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dawno mnie tu nie było, Myszą jak sie sytuacja ma u Ciebie??
No ja też miałam dłuższą przerwę od Forum i w ogóle tematów "staraniowych"
Teraz wracam. Jestem 4dpt 2 ost. mrozaków i wróciłam na jakiś czas.
Wyjątkowo bardziej chill'outowo.
Po ostatnim poronieniu mam już świadomość, że pozytywna beta to dopiero początek drogi i nie mam kontroli nad tym co się tam wewnątrz dzieje, więc nie ma sensu shizować.
Siła doświadczenia już chyba
*PS nie to żebym nie była wyczulona na sygnały ciała ale na pewno większy spokój niż przy ostatnich 2 transferach.promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Bella
Agniechaaaa, Bella93 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:No ja też miałam dłuższą przerwę od Forum i w ogóle tematów "staraniowych"
Teraz wracam. Jestem 4dpt 2 ost. mrozaków i wróciłam na jakiś czas.
Wyjątkowo bardziej chill'outowo.
Po ostatnim poronieniu mam już świadomość, że pozytywna beta to dopiero początek drogi i nie mam kontroli nad tym co się tam wewnątrz dzieje, więc nie ma sensu shizować.
Siła doświadczenia już chyba
*PS nie to żebym nie była wyczulona na sygnały ciała ale na pewno większy spokój niż przy ostatnich 2 transferach.
Kiedy testujesz??? Trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 14:53
-
Agniechaaaa wrote:Powiem Ci ze fakt jest jeden ostatnie poronienie przeżyłam duzo łatwiej niż to pierwsze gdzie tak naprawdę zbierałam sie z 10mc. Straszne jest to ze człowiek jest w stanie przyzwyczaić sie do czegoś tak przykrego
Kiedy testujesz??? Trzymam kciuki!!!
Nie piszę kiedy testuję bo taką sobie teraz zasadę wymyśliłam chociaż można się domyślać
Za ciebie też kciukole!a88 lubi tę wiadomość
-
Bella
Dorotka wyluzuj dziewczyno bo tego na prawdę czytać się nie da. To, że transfer udany pierwszy i że beta super rośnie to wszystkie wiemy bo informujesz nas na bieżąco. Ale po co taki komentarz pod postem Belli? Lepiej Ci? Wstyd.
Matko założycielko jako aktywny członek wątku informuje, że z nikim innym tu takich problemów nie mamy.Tylko Dootka ciągle jeczy i jeczy. No ile można!
Sorry ale musiałam....Mysza1986, Smutna32, Bella93, anouk11 lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny