In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bajka_ wrote:Bella
Dorotka wyluzuj dziewczyno bo tego na prawdę czytać się nie da. To, że transfer udany pierwszy i że beta super rośnie to wszystkie wiemy bo informujesz nas na bieżąco. Ale po co taki komentarz pod postem Belli? Lepiej Ci? Wstyd.
Matko założycielko jako aktywny członek wątku informuje, że z nikim innym tu takich problemów nie mamy.Tylko Dootka ciągle jeczy i jeczy. No ile można!
Sorry ale musiałam....
Bajeczko, dziękuję za sprawozdanie, awansuję Cię na 1 generała mojego reżimu!
Dootka_86 uprasza się Ciebie o większą dawkę optymizmusylwia80, Agniechaaaa, lena7, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Pazyfae wrote:Dootka Ja często podczytuję posty i zgadzam się z dziewczynami. Skoro piszesz ze nie ma na co narzekać i inni mają gorzej to czemu narzekasz bardziej niż wszyscy inni razem wzięci? Tym bardziej doceniaj i ciesz się z tego co masz.
Bella-trzymam kciuki-kiedy będziesz miała jakies wyniki??
A mi sie wydaje, ze Dootka potrzebuje zeby jej non stop powtarzac, jaka ma super sytuacje, bo nie dosyc ze ma juz dziecko to drugie w drodze.
Dootka wez sie ogarnij i postaw sie troche w sytuacji innych. Albo idz na fioletowa strone narzekac.
Agniechaaaa, Cccierpliwa, Yoselyn82, ..::Butterfly::.., sylwia80, Justine lubią tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
lady_pink wrote:Rodzinę masz fajną? To pokaż chociaż jeden twój wpis gdzie pozytywne wyrażasz się o swoim mężu... non stop tylko pieprzenie jaki on zły, jak cie denerwuje, jak nic nie rozumie, jak cie nie wspiera, jaki okropny itp itd reszta farmazonów.
Co chwila albo sraczka albo gorączka albo wirusy...
A tekst ze masz dziecko i drugie w drodze to nie na miejscu moim zdaniem ale czego się można było spodziewać po tobie...
Niektórzy poprostu rodzą się tępi. Ale dlaczego normalni ludzie muszą z tym walczyć?!
Lady , Kocham Cię
Dootka ,ogarnij się kobieto bo czytać się ciebie nie daje . A poza tym to może trochę więcej empatii by się przydało ? Nie uważasz?!
Yoselyn82, lady_pink, sylwia80, lipcowka86, sepa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Rodzinę masz fajną? To pokaż chociaż jeden twój wpis gdzie pozytywne wyrażasz się o swoim mężu... non stop tylko pieprzenie jaki on zły, jak cie denerwuje, jak nic nie rozumie, jak cie nie wspiera, jaki okropny itp itd reszta farmazonów.
A tekst ze masz dziecko i drugie w drodze to nie na miejscu moim zdaniem ale czego się można było spodziewać po tobie...
Niektórzy poprostu rodzą się tępi. Ale dlaczego normalni ludzie muszą z tym walczyć?!Bella93 lubi tę wiadomość
Hasimoto, niedrożność jajowodów,
23.06.2017 - punkcja- dzień taty
28.06.2017 - Transfer
7dpt - beta 74, 9 dpt - beta 253, 14 dpt - beta 1749,
16 dpt - beta 3500, 19 dpt - beta 11000, 21 dpt- beta 19000
21.07 Jest serduszko ❤
08.03 Jest z Nami nasz cud -
nick nieaktualnylady_pink wrote:Rodzinę masz fajną? To pokaż chociaż jeden twój wpis gdzie pozytywne wyrażasz się o swoim mężu... non stop tylko pieprzenie jaki on zły, jak cie denerwuje, jak nic nie rozumie, jak cie nie wspiera, jaki okropny itp itd reszta farmazonów.
Niektórzy poprostu rodzą się tępi. Ale dlaczego normalni ludzie muszą z tym walczyć?!
Fakt niektórzy ludzie rodza sie tepi...szczególnie nadinterpretujac teksty innych...
Co do tekstów nie na miejscu to za taki uważam tekst Belli do mojego postu...ja napisałam tylko prawdę nie obrażając nikogo....
Nie pisałam "jestem lepsza bo mam dziecko i drugie w drodze" to juz sobie najwyrazniej same dopowiedziałyscie...skoro uważacie ze nie na miejscuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 18:26
-
nick nieaktualny
-
Jesteś dorosła i powinnaś wiedzieć, że piszesz na forum i Twoje słowa mogąbyć różnie zrozumiane i trzeba uważać na to jak ubiera się pewne rzeczy w słowa.
Ile można czytać o Twoich "przebojach". Masz pretensje do ladypink a przypominam Ci, że pisałaś, że mąż Ci jest tylko potrzeby do zrobienia dziecka i jak Ty z nim masz źle. Ciągle coś jest nie tak. To są Twoje pisane słowa. Bądź za nie odpowiedzialna i na prawdę zastanów się nad sobą. To forum to ogrom wiedzy, doświadczeń (nie tylko tych dobrych) i każda dostaje tu ogrom wsparcia i pomoc jak czegoś nie wie. To forum nie służy do ciągłych narzekań. Tego się już czytać nie da. Sorki.a88, Yoselyn82, lady_pink, Justine lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
A tak dla rozluźnienia atmosfery dziewczyny fioletowa strona nie jest taka fajna jak ta uwielbiam Was i tu wracać i uwielbiam te dobre wiadomości o kolejnych ciążach no i kibicuje szczególnie tutaj niektórym i czekam na wieści, że się dziewczyny Wam udało Ściskam mocno
sylwia80, Mysza1986, promyczek 39, ślązaczka lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Co do Dootki to uważam, że wszystko już powiedziałyście.
Ja dodam tylko, że mam wrażenie, że sposób w jaki Dootka się niejednokrotnie do Nas odzywała świadczy o tym, że poprostu dobrze dobrali się z Mężem...
Agniechaaa nie było Cie tu trochę i wierz mi naprawdę nie da się pomijać tekstów Dootki...
-
nick nieaktualnylipcowka86 wrote:Co do Dootki to uważam, że wszystko już powiedziałyście.
Ja dodam tylko, że mam wrażenie, że sposób w jaki Dootka się niejednokrotnie do Nas odzywała świadczy o tym, że poprostu dobrze dobrali się z Mężem...
Agniechaaa nie było Cie tu trochę i wierz mi naprawdę nie da się pomijać tekstów Dootki... -
bajka_ wrote:A tak dla rozluźnienia atmosfery dziewczyny fioletowa strona nie jest taka fajna jak ta uwielbiam Was i tu wracać i uwielbiam te dobre wiadomości o kolejnych ciążach no i kibicuje szczególnie tutaj niektórym i czekam na wieści, że się dziewczyny Wam udało Ściskam mocno
sylwia80, promyczek 39 lubią tę wiadomość
28.06.2017 - Transfer
21.07 Jest serduszko ❤
Agniechaaaa wrote:Postaram sie kiedyś nadrobić ale aktulalnie zwijam sie z bólu przypuszczalnie accofil daje czadu chociaż chce wierzyć ze to pingwinek sie wgryza. Boli krzyż i nogi, czy ktoś to brał i potrafi opisać swoje doświadczenia?? W necie piszą o takich efektach No ale Chciała porównać tu na forum
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
28.06.2017 - Transfer
21.07 Jest serduszko ❤
Dziewczyny jeszcze ja kiedys napisalam dlugi tekst odnosnie zachowania Dootki i jej pisania...
Chyba trzeba bedzie napisac raz jeszcze
Nie jedna tutaj z dziewczyn stara sie latami o pierwsze dziecko { m.in ja ), tobie to przyszlo latwo, tak jak napisalas, pierwsze ivf, pierwszy transfer i bach ciaza, powinnas sie cieszyc i dziekowac za to! bo nie kazda z nas ma tak dobrze! i ma tyle szczescia. Masz juz rodznine, meza, dziecko i kolejne w drodze a nie ktore z nas nie maja nawet jednego i nie wiedomo czy przyjdzie im byc kiedykolwiek MAMA i uslyszec te slowa z ust wlasnych dzieci oraz zobaczyc usmiech na twarzy wlasnego dziecka. Powinnas troche wyluzowac i ogarnac sie!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lubię za "burą sukę", rozbawiło mnie samo sformułowanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c147e570200.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d690c60227d7.jpg
Miałam nie wstawiać, ale duma mnie rozpiera - moje kochane Pulpety
Edit: przepraszam za poobracane zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 20:58
Yoselyn82, Flowwer, Agniechaaaa, promyczek 39, sylwia80, bajka_, ChudaRuda, kozamonia, ana167, Mysza1986, Martoszka, lena7, ania8306, Smutna32, Cccierpliwa, niezapominajka2017, lady_pink, Natka-matka wariatka :), Elf, akilegna♥, innamorata88, sepa, *SmoczycA*, emka29 lubią tę wiadomość
-
Bella93 jakie kochane i slodkie i rosna jak na drozdzach a TY no no super laseczka z ciebie :*
Bella93 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️