In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
CarPer,
Konsystencja wodna, ale smak ohydny. Wczoraj zakończyłam 4miesieczna kurację i się zastanawiam czy dalej to pić.
Chińczyk skierował mnie do zielarza, który polecił dietę. Ogólnie odstawilam nabiał, biała mąkę, powinnam slodycze,jem warzywa (wcześniej w ogóle nie jadłam ) i owoce, ciepłe posiłki i przede wszystkim śniadania (to mi się wydawało niewykonalne).02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Domili wrote:CarPer,
Konsystencja wodna, ale smak ohydny. Wczoraj zakończyłam 4miesieczna kurację i się zastanawiam czy dalej to pić.
Chińczyk skierował mnie do zielarza, który polecił dietę. Ogólnie odstawilam nabiał, biała mąkę, powinnam slodycze,jem warzywa (wcześniej w ogóle nie jadłam ) i owoce, ciepłe posiłki i przede wszystkim śniadania (to mi się wydawało niewykonalne).
Ok, czyli nic nowego jeżeli chodzi o dietę.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Wczoraj wieczorem pobolewał mnie brzuch mimo nospy i relanium,dzisiaj jakies ciągniecia,ale teraz sie uspokoilo.Oprocz tego normalnie.bete zrobie w 8dpt a Ty?
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie w domu szpital polowy normalnie...mlody katarzy ale troche lepiej za to od wczoraj wzięło małża a ten leży jakby umieral...i nie wiem czy taki chory czy taki chłop z krwi i kości
Jeszcze tylko na mnie kolej kurde...Powtorzylam bete jestem 22dpt 15dpt bylo 1475...zobaczymy -
nick nieaktualnyDootka_86 wrote:Dziewczyny u mnie w domu szpital polowy normalnie...mlody katarzy ale troche lepiej za to od wczoraj wzięło małża a ten leży jakby umieral...i nie wiem czy taki chory czy taki chłop z krwi i kości
Jeszcze tylko na mnie kolej kurde...Powtorzylam bete jestem 22dpt 15dpt bylo 1475...zobaczymyDootka_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Dootka to pięknie Agniechaaaa ile bierzesz proga i jakiego ? jakie leki wogole ?
Crinone 1-1-1
Encorton 1-0-0
Estrofem 1-1-2
Inofem 1saszetka dziennie
Accofil miałam wlew 6dni przed transferem i od jutra podskórnie co 3doby
A Ty? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ! ja jestem na etapie badań , tak jak poprzedniczki sporo tego wszystkiego .. sam koszt badań to ok 2600,00 zł ( ja i mąż ) , kolejne spotkanie z lekarzem i stymulacja . Mam nadzieję ,że podczas kolejnej wizyty dowiem sie więcej ile co i jak . Wiem ,że to dosyć indywidualna sprawa i wszystko zależne od wyników i organizmu .
Cały pakiet w vitrolive szczecin to ok 13 000,
-
nick nieaktualny