In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kasica49 wrote:Witam ja już po transferze czuje sie jak balon i brzuch ćmi,nie wiem czy to normalne ale sie nie nakręcam
To trzymam kciuki u mnie dzisiaj punkcja z 4 pęcherzyków tylko dwa mi pobrali załamaalam normalnie sie też sie nie nakręcam zastanawia mnie tylko dlaczego tak mało pęcherzyków mimo dobrego amhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 16:46
Gosia95 -
Żal i rozpacz....
Z 11 pęcherzyków pobrali 1 komórkę, "marną" jak powiedział lekarza ;(
Ryczę nie mam siły na nic...
Zrobili betę, bo podejrzewał mnie że nie wzięłam najważniejszego zastrzyku wyzwalającego ;(
Było mi przykro i źle.... -
KaśkaKwa wrote:Żal i rozpacz....
Zrobili betę, bo podejrzewał mnie że nie wzięłam najważniejszego zastrzyku wyzwalającego ;(
Było mi przykro i źle....Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Było mi przykro i źle....
Rozumiem Cię doskonale mi dzisiaj pobrali 2 więc też szału nie ma, tezż mi smutno i żal bo nie wiem czy coś z nich będzie, no ale musimy walczyć dalejGosia95 -
Gosia95 wrote:Rozumiem Cię doskonale mi dzisiaj pobrali 2 więc też szału nie ma, tezż mi smutno i żal bo nie wiem czy coś z nich będzie, no ale musimy walczyć dalej
Dziewczny przykro mi ja mam w piątek punkcję... Byłam nastawiona pozytywnie, ale czytając Wasze posty boję się...
Tyle czekania, nadziei a teraz dalej niepewność... Jakie to jest wszystko trudne
-
Było mi przykro i źle....4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Gosia95 wrote:To trzymam kciuki u mnie dzisiaj punkcja z 4 pęcherzyków tylko dwa mi pobrali załamaalam normalnie sie też sie nie nakręcam zastanawia mnie tylko dlaczego tak mało pęcherzyków mimo dobrego amh4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
innamorata88 wrote:Przykro mi Która klinika? Czym byłaś stymulowana?
Niby dobra z polecenia... Przychodnia Novum Warszawa.
Gonal i Menopur razem ... -
czar-nula wrote:O kurczę przykro mi ale musisz wierzyć innego wyjścia nie ma. Czym byłaś stymulowana? U mnie z 22 pobranych komórek, 10 było prawidłowych. Zapłodnili 6 i w drugiej dobie 4 zaroki 4A i 2 4B. W porzedniej stymulacji miałam 8 komórek, 4 prawidłowe.
22 komórki pięknie .... moja jedna marna, niedojrzała... nadziei brak ;-(
Gonal i Menopur razem ... -
Gosia95 wrote:Rozumiem Cię doskonale mi dzisiaj pobrali 2 więc też szału nie ma, tezż mi smutno i żal bo nie wiem czy coś z nich będzie, no ale musimy walczyć dalej
No Gosiu to możemy razem popłakać... mnie jeszcze dobili podejrzeniem, że nie wzięłam zastrzyku, beta jednak potwierdziła, że wzięłam..
Dodatkowo komórka niedojrzała - potrzymają ją jeden dzień w płynach i zobaczą.. ale ja już wiem... przedłużają tylko moje cierpienie ....
Kolejna stymulacja za 3 mc ;-(
-
czar-nula wrote:Jakie miałaś dawki leków? i które to podejście u Ciebie? U mnie przy pierwszym było bardzo delikatnie
1 podejście u mnie brałam menopur dawki na początku 150, 250 i chyba że dwa trzy razy 300 może za małe dawki dlatego tak mało pęcherzyków, sama już nie wiem zdołowalam się nawet nie wiadomo czy wogole dojdzie do transferu z tych dwóchGosia95 -
KaśkaKwa wrote:Podgląd nr.3 (11dc)
Rano zbiłam jedną ampułkę MENOPURU ;-(
Lekarz stwierdził, że nie wie co ze mną zrobić ;-(
Za duży rozstrzał pęcherzyków za duże i za małe pęcherzyki ;-(
Estriadol-4780
progesteron - 0,3
Po wizycie:
jp- 24,21,17,15 i masa mniejszych
jl- 21,19,15,12 i mniejsze
endo : 14mm
PUNKCJA - 29.11.2017 godzina 12:304 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
Gosia95 wrote:1 podejście u mnie brałam menopur dawki na początku 150, 250 i chyba że dwa trzy razy 300 może za małe dawki dlatego tak mało pęcherzyków, sama już nie wiem zdołowalam się nawet nie wiadomo czy wogole dojdzie do transferu z tych dwóch4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
syska89 wrote:Dziewczyny nie zalamujcie sie liczy sie jakosc , ta jedna czy dwie moga okazac sie tymi wlasciwymi. Wazne zeby sie teraz ladnie zaplodnily I dzielily.trzymam mocno kciuki
Tak, też to dzisiaj słyszałam od lekarza że jednym pobiora 5 I nic z ich nie będzie a drugiej jedna i się udaje, trochę się zdołowałam na sali były dziewczyny co pobrali 5 czy 6 a mi dwieGosia95