In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzwonili z kliniki dwa jajeczka się zapłodniły, rozwijają się na razie prawidłowo następny telefon w sobotę, tak się denerwuje że szok aż ręce mi się trzęsły
Reni, Zizu87, innamorata88, Flowwer, kasica49, pi84, Kotowa, mięsko lubią tę wiadomość
Gosia95 -
Gosia95 wrote:Dziewczyny dzwonili z kliniki dwa jajeczka się zapłodniły, rozwijają się na razie prawidłowo następny telefon w sobotę, tak się denerwuje że szok aż ręce mi się trzęsły
Gosiu to wspaniała wiadomość!!
Trzymam kciuki za jutrzejszy telefon -
Gosia95 wrote:Dziewczyny dzwonili z kliniki dwa jajeczka się zapłodniły, rozwijają się na razie prawidłowo następny telefon w sobotę, tak się denerwuje że szok aż ręce mi się trzęsły
Gosia95 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Chce#Być#Mama wrote:Ja czekam na okres i od 2 dc Menopur 150 tylko jeden mam brać z tego co czytam to dziewczyny biorą minimum dwa leki do stymulacji sama nie wiem. A ile mniej więcej trwa proces stymulacji ?
Ja od 1 dc rano robiłam zastrzyk z gonapeptylu a wieczorem menopur,11 dc miałam ostatni zastrzyk oraz zastrzyk z ovitrelle w wczoraj czyli 12dc punkcje jajnikówGosia95 -
Chce#Być#Mama wrote:Ja czekam na okres i od 2 dc Menopur 150 tylko jeden mam brać z tego co czytam to dziewczyny biorą minimum dwa leki do stymulacji sama nie wiem. A ile mniej więcej trwa proces stymulacji ?
Ja brałam tylko Gonal do 6 dnia. Potem doszedł Menopur i Cetrotide. Co z tego wyszło zobaczymy jutro o 10 u mnie punkcja wypada w 14 dniu cyklu. -
Zwykle po monitoringu podczas stymulacji dokłada się drugi lek stymulujący plus coś przeciw samoistnemu pęknięciu pęcherzyków, więc spokojnie, jeszcze się nakłujesz . Moja stymulacja trwała tylko 7 dni, 10dc miałam już punkcję. Powodzenia!!
-
-
Zizu87, Gosia95, KaśkaKwa, mięsko lubią tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
czar-nula wrote:Super! trzymam kciuki. Ja już po transferze, podali mi tylko jeden zarodek bo jeśli będzie ciąża istnieje zagrożenie hiperką. Jajniki mam masakryczne. No cóż nastawiłam się na dwa ale bardzo się cieszę z jednego maluszka Ja w pierwszej procedurze brałam tylko gonal, teraz gonal, menopur i cetrotide i były lepsze efekty, ale też większe dawki.
Super ja też trzymam mocno kciuki ✊✊KaśkaKwa, Tysia11 lubią tę wiadomość
Gosia95 -
innamorata88 wrote:Niestety przy pcos można naprodukować i z 40 pęcherzyków, ale co z tego jak przeważnie co najmniej połowa jest do kosza.
Tak, miałam. U nas z beznadziejnego materiału uciułaliśmy 3 zarodki 2-3dniowce i 1 blastka. Młody jest 3-dniowcem na cyklu, w którym mieliśmy punkcję. Doktor stwierdziła, że tak pięknego endometrium jak w tym cyklu u mnie nie uzyska, więc pojechaliśmy z tematem i się udało! Mamy jeszcze 2 mrozaki na stanie.
Ja też miałam piękne Endo 14mm dwa dni przed punkcja, nigdy takiego nie miałam .... Zawsze 9mm -
Gosia95 wrote:Super ja też trzymam mocno kciuki ✊✊
Dziewczyny powiedzcie mi czy po punkcji bierzecie estrofem I w jakim celu ? -
KaśkaKwa wrote:Gosiu , Czarnula serdecznie wam gratuluję i trzymam kciuki ❤️❤️❤️
Dziewczyny powiedzcie mi czy po punkcji bierzecie estrofem I w jakim celu ?
Tak ja biorę dopochwowo do tego też lutinus. Estrofem jest preparatem estrogenu hormonu warunkujacego między innymi wzrost śluzówki macicyKaśkaKwa lubi tę wiadomość
Gosia95 -
Dziewczyny, czy ktoras z Was robila badanie ANA? Dzis odebralam wynik I nie wiem jak o to zinterpretowac
* Przeciwciala przeciwjadrowe ANA : W badanym materiale w mianie 1:80 nie wykryto obecnosci przeciwcial przeciwjadrowych
* BLOT ANA/ENA dotatni
HISTON dodatni
Zmartwil mnie ten wynik dodatni
8 lat staran
2016 Gameta Gdynia
2nieudane IUI
02.2017 krotki protokol -morula, biochemiczna
05.2017 dlugi protokol - 3BB (-)
08.2017 crio 4CC 9tc [*] -
Gosia jak tam Twoje zarodki? U mnie zamrozili 3x8A a dwa słabsze 8B zostawili na obserwacji do 5-6 doby. Dzwoniła Pani że jeden jest już morulą a drugi troszkę słabszy. Mam nadzieję że dadzą radę W ogóle myślałam że jak klasa B to już nic z tego.. <głupia>
mięsko lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik