In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mum2b wrote:Hej, nieśmiało dołączam do Was. Dziś 1 dc do criotransferu. Powiedzcie jakie bierzecie/bralyscie dawki estrofemu na sztucznym?Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Flowwer wrote:A kwoczka z Ciebie teraz niech maleństwo się mości.
Kiedy testujesz?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
czar-nula wrote:Dobre wieści Gosia! A wiesz jakiej są klasy?
Hm w sumie nie, powiedziała że dobrze się rozwijają w 3 dobie, ja zapytałam czy w takim przypadku transfer w poniedziałek, powiedziała że na dzień dzisiejszy tak ale jak jak się coś zmieni to mają jeszcze dzwonić w poniedziałek rano, gdyby nie rozwinęły się do blastocysty, To pewnie będzie przełożonyGosia95 -
Nadal w niepewności;(
Dziś rano dzwoniłam ... komórka zapłodniona, ale z fragmentacją problemy.
Wtorek 14:30 transfer, rano przed transferem mają dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać.
Transfer jeśli się odbędzie to w 5 dobie po zapłodnieniu. -
KaśkaKwa wrote:Nadal w niepewności;(
Dziś rano dzwoniłam ... komórka zapłodniona, ale z fragmentacją problemy.
Wtorek 14:30 transfer, rano przed transferem mają dzwonić czy w ogóle mamy przyjeżdżać.
Transfer jeśli się odbędzie to w 5 dobie po zapłodnieniu.KaśkaKwa, Gosia95 lubią tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
Chce#Być#Mama - to idziemy równo z cyklem
Ja od jutra zaczynam kłucie, tylko próbuje się do mojego doktora wbić bo w czwartek nie ma już wolnych terminów a w piątek ma urlop
Mam nadzieje, ze uda mu się gdzieś mnie wcisnąć
Invimed Wrocław
PCOS, niedoczynność, hashimoto, leczymy się od grudnia 2016
07.2017 - 1 IUI
19.12.2017 - punkcja (IVM); 22.12.2017 - transfer 2 okruszków - beta 0,1
Został 1 bałwanek. -
Tak jak wcześniej pisałam jestem w ciązy.Dzisiaj 16 dtp. Znowu się denerwuje. Miałam wczoraj jakiś słaby dzień.I do tego troche stresu doszło. Brzuch mnie bolał jakieś skurcze miałam. W nocy przez sen też czułam, że macica mi się skurcza. Dzisiaj znowu błogi spokój. Nic mnie nie boli i nic nie czuje. Boję się, że te skurcze zaszkodziły ciąży i coś złego się stało? Dziewczyny miała któraś też tak?bycznim
-
patus_ wrote:Chce#Być#Mama - to idziemy równo z cyklem
Ja od jutra zaczynam kłucie, tylko próbuje się do mojego doktora wbić bo w czwartek nie ma już wolnych terminów a w piątek ma urlop
Mam nadzieje, ze uda mu się gdzieś mnie wcisnąćXxxxxx -
bycznim wrote:Tak jak wcześniej pisałam jestem w ciązy.Dzisiaj 16 dtp. Znowu się denerwuje. Miałam wczoraj jakiś słaby dzień.I do tego troche stresu doszło. Brzuch mnie bolał jakieś skurcze miałam. W nocy przez sen też czułam, że macica mi się skurcza. Dzisiaj znowu błogi spokój. Nic mnie nie boli i nic nie czuje. Boję się, że te skurcze zaszkodziły ciąży i coś złego się stało? Dziewczyny miała któraś też tak?
Dziewczyno nie analizuj tak wszystkiego bo zwariujesz -
bycznim wrote:Tak jak wcześniej pisałam jestem w ciązy.Dzisiaj 16 dtp. Znowu się denerwuje. Miałam wczoraj jakiś słaby dzień.I do tego troche stresu doszło. Brzuch mnie bolał jakieś skurcze miałam. W nocy przez sen też czułam, że macica mi się skurcza. Dzisiaj znowu błogi spokój. Nic mnie nie boli i nic nie czuje. Boję się, że te skurcze zaszkodziły ciąży i coś złego się stało? Dziewczyny miała któraś też tak?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
bycznim wrote:Zrobiłam tylko od rana test i jest pozytywny. Ale tym się raczej nie sugeruje bo pewnie hormon hcg utrzymuje się w moczu jeszcze przez jakiś dłuższy czas?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
2019 naturalsik
-
bycznim wrote:Tak jak wcześniej pisałam jestem w ciązy.Dzisiaj 16 dtp. Znowu się denerwuje. Miałam wczoraj jakiś słaby dzień.I do tego troche stresu doszło. Brzuch mnie bolał jakieś skurcze miałam. W nocy przez sen też czułam, że macica mi się skurcza. Dzisiaj znowu błogi spokój. Nic mnie nie boli i nic nie czuje. Boję się, że te skurcze zaszkodziły ciąży i coś złego się stało? Dziewczyny miała któraś też tak?Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Chce#Być#Mama wrote:Hej czy Menopur po rozpuszczeniu trzeba trzymać w lodowce ?