In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w tym wątku (przeskoczyłam z Novum). Dziewczyny, co jeśli transfer jest nieudany (9 dtp beta <1, nie mam już nadziei na inny wynik), dostanę okres czy dopiero jak zejdę z leków? Pewnie sama nie mogę tego wszystkiego odstawić? Biorę progesteron, Estrofem i Encorton. I czy myślicie że jest jakaś przeszkoda żeby w nowym cyklu od razu robić kolejny transfer? Nie byłam przestymulowana, czuję się ok (poza tym że nie wyszło....)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 11:57
-
Japonka bardzo mi przykro że sie nie udało ale widze ze jeszcze macie mrozaczki wiec trzymam kciuki. Myśle ze nie ma przeciwskazan do kolejnego transferuale to chyba tez zalezy od kliniki. U mnie zawsze każą odczekac jeden cykl.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,jestem tutaj nowa i chciałabym się Was zapytać o Wasze doświadczenia .Mianowicie 27.11.2017 miałam criotransfer dwóch zarodków na cyklu bezowulacyjnym po tygodniu miałam zrobić progesteron, który wyszedł 17,74 ng/ml aktualnie nie ma mojego lekarza i zastanawiam się czy taki poziom nie jest za niski? Jak było z Waszych przypadkach?
-
Japonka, czysto teoretycznie 9dpt 2dniowego zarodka, to troche za wczesnie za odstawienie lekow. Powtorz bete ze 3dni i jak będzie negatywna to mozesz odstawiac. Encorton o pol dawki co 3dni.
Aguskaaa, prg jak na cykl sztuczny jest ok. -
Bella93 wrote:Japonka, czysto teoretycznie 9dpt 2dniowego zarodka, to trochę za wczesnie za odstawienie lekow. Powtorz bete ze 3dni i jak będzie negatywna to mozesz odstawiac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 15:08
-
japonka wrote:Tak,sama nic nie odstawiłam i mam wizytę w czwartek a jeszcze przed nią robię betę na wszelki wypadek (lekarka mówiła mi żeby zrobić za 12 dni w dniu transferu), ale wynik jest 0,67 więc moim zdaniem ciąży nie ma i nie będzie.
-
KaśkaKwa wrote:Gratuluję kochana !
Ja czekam jutro rano na telefon czy mam przyjeżdżać na transfer
Niestety dziś w 4 dobie był 8 komórkowy ze znaczną fragmentacja.
A kiedy kazali robić Ci 1 betę ? -
nick nieaktualny
-
akilegna♥ wrote:Kuczka kciuki za punkcje, nie stresuj się, będzie dobrze. Ile jajek wyhodowalas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 18:38
KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Skoro przez cały dzień Cię tu nie ma, to należy rozumieć, ze transfer się odbył? Trzymam kciuki :* ja mam jutro punkcję i stres mnie zjada...
Dziś miałam mieć transfer... moja jedna jedyna komórka nie rozwinęła się...
Teraz przerwa 3 cykle ;-( -
Kuczka wrote:Dzięki jajek mam 7 w lewym jajniku i 8 w prawym, ale mam pcos i boje się o ich jakość ale już jutro będzie więcej wiadomo
Obyś miała piękny prezent na Mikołajki !!!
Kuczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaśkaKwa wrote:Obyś miała piękny prezent na Mikołajki !!!