In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Chce#Być#Mama wrote:Hej czy Menopur po rozpuszczeniu trzeba trzymać w lodowce ?8 lat staran
2016 Gameta Gdynia
2nieudane IUI
02.2017 krotki protokol -morula, biochemiczna
05.2017 dlugi protokol - 3BB (-)
08.2017 crio 4CC 9tc [*] -
hej dawno mnie tu nie bylo ale powpli szykujemy sie do kolejnego podejcia...
schudlam 12 kg i po nowym roku chcemy zaczac
przypomnijcie mi dziewczyny na kiedy sie umowic d lekarza? wiem ze musze miec wymazyw okrelonym dniu cyklu i jakies badania krwi tez chyba w okreslonych dniach cyklu nie? powiem wam ze ostatnie pol roku skupilam sie na odchudzaniu i jakos tak pozapominalam wszytko a nie chcialabym przyjechac do dr za szybko albo za pozno... jk najlepiej sie umowic?Bella93 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Chce#Być#Mama wrote:Ja od wczoraj biorę Menopur 150j i w piątek 8.12 mam wizytę kontrolna zobaczymy jak będę się stymulować .
-
kasica49 wrote:Witam ja jutro 6dpt i coraz bardziej sie stresuje i jeszcze biegunka mnie dopadla,gratulacje bycznim
kasica49 lubi tę wiadomość
bycznim -
Gosia95 wrote:A ja już po transferze, wracam do domu z 5 dobowym blastkiem, drugi został zamrożony,teraz pozostało tylko czekanie, ostatnią weryfikacje mam 23 grudnia, to byłby chyba najpiękniejszy prezent
Ja czekam jutro rano na telefon czy mam przyjeżdżać na transfer
Niestety dziś w 4 dobie był 8 komórkowy ze znaczną fragmentacja.
A kiedy kazali robić Ci 1 betę ? -
KaśkaKwa wrote:Gratuluję kochana !
Ja czekam jutro rano na telefon czy mam przyjeżdżać na transfer
Niestety dziś w 4 dobie był 8 komórkowy ze znaczną fragmentacja.
A kiedy kazali robić Ci 1 betę ?
Pierwszą weryfikacje mam już 7 grudnia w czwartek potem w sobotę 9 grudnia ale to będą informacje telefoniczne bardziej odnośnie leków, potem 14 I 23 wizyta i wszystko się wyjaśniGosia95