In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czar-nula wrote:Gosia jak tam Twoje zarodki? U mnie zamrozili 3x8A a dwa słabsze 8B zostawili na obserwacji do 5-6 doby. Dzwoniła Pani że jeden jest już morulą a drugi troszkę słabszy. Mam nadzieję że dadzą radę W ogóle myślałam że jak klasa B to już nic z tego.. <głupia>
Dadzą radę dadzą, ja telefon będę miała dopiero jutro po 3 dobie, ale chyba jak by się coś działo to by chyba zadzwonili sama nie wiem, tak czy inaczej muszę czekać do jutraGosia95 -
Chce#Być#Mama wrote:Słuchajcie ja w niedziele wzięłam ostatnia tabletkę anty. Od wczoraj mam tylko brązowe plamienie okresu nic, nie wiem czy czekać jeszcze czy uznać to co jest za okres i robić te zastrzyki z Menopur??4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
czar-nula wrote:Gosia jak tam Twoje zarodki? U mnie zamrozili 3x8A a dwa słabsze 8B zostawili na obserwacji do 5-6 doby. Dzwoniła Pani że jeden jest już morulą a drugi troszkę słabszy. Mam nadzieję że dadzą radę W ogóle myślałam że jak klasa B to już nic z tego.. <głupia>
U Ciebie też są tzw 3 weryfikacje ?Gosia95 -
Zizu87 wrote:Dziewczyny ja już po punkcji. Udało się pobrać 5 komórek Teraz czekam do jutra na najważniejszy telefon.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Chce#Być#Mama wrote:Słuchajcie czy jeśli pójdę w 8dc a miałam napisane 6-7 dc na kontrole przy braniu Menopur to coś strasznego się stanie ??
Zadzwon do kliniki i popros o konstrukcje. -
Chce#Być#Mama wrote:Słuchajcie czy jeśli pójdę w 8dc a miałam napisane 6-7 dc na kontrole przy braniu Menopur to coś strasznego się stanie ??
U mnie w 6dc okazało się ze się słabo stymuluje, zmodyfikowano leki, doszedł Cetrotide. Ja bym nie ryzykowała na własną rękę, zawsze w razie wątpliwości możesz skontaktować się z Klinika i zapytać. -
czar-nula wrote:Jeden zarodek bo istnieje zagrożenie hiperką, miałam 22 jajka i brzuch jak balon nadal
Kiedy testujesz?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄