In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
islanegra:
Aniu sama się zastanawiam! Stricte na AMH od dłuższego czasu biorę Modulator homocysteiny, duże dawki witaminy D oraz DHEA od 3 miesięcy 3x1. Może jednak mają cudowne właściwości?? Nie robiłam badań od października, więc nawet nie wiem czy spadło czy utrzymuje się na podobnym poziomie. Jak przyjdzie co do czego będę zaciskać kciuki, by Tobie również obrodziło w komórki;)
Islanegra a co daje modulator homocysteiny przy niskim AMH? -
Deseo wrote:Madzialena- trzymam kciuki i teraz relaxxxx do 22 - moje imieniny
Zuza- gratulacje!!!!
I moje też
Dopiero mowlam urodziny, zaraz Walentynki i potem imieniny. Moj mąż ma przechlapane w lutym:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 21:41
ania8306 lubi tę wiadomość
M&M -
Madzialenaaa wrote:Melduje się po transferze
Podano dwa zarodki klasy A z witryfikacja.
Jeden zarodek zamrozony. Czekamy na informacje odnośnie 3 zarodków klasy B , czy będzie można je również zamrozić.
Badanie bety planowane na 22 lutego.
Super Niech niuńki się rozgoszczą na 9 m-cy
Bardzo mocno trzymam kciuki7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Zuzanna gratulacje jeszcze raz wyślij ciążowe wiruski na forum
Magdalenaaa trzymam kciuki za bąbelki
teraz czas będzie ciągnął się niemiłosiernieniepłodność idiopatyczna, 5 lat starań
3 IUI
09.2015 IVF 1
11.2015 ICSI 2
02.2016 ICSI 3
04.2016 crio
02.2017 ICSI 4
04.2017 ICSI 5- 21 komórek tylko 2 blastki
05.2017 crio blastusi +AH
-
islanegra wrote:Aniu sama się zastanawiam! Stricte na AMH od dłuższego czasu biorę Modulator homocysteiny, duże dawki witaminy D oraz DHEA od 3 miesięcy 3x1. Może jednak mają cudowne właściwości?? Nie robiłam badań od października, więc nawet nie wiem czy spadło czy utrzymuje się na podobnym poziomie. Jak przyjdzie co do czego będę zaciskać kciuki, by Tobie również obrodziło w komórki;)
Dziękuję za kciuki Ja też biorę metylowane: kwas foliowy i witaminy B, witaminę D i Dhea - tylko mniejsze dawki7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
zuzanna wrote:Dziewczyny- beta 394. Proszę powiedzcie mi czy jak w normach podany jest 4-5 tydzień ciąży to mam liczyc od dnia miesiączki czy od momentu owulacji?
Miałaś może objawy , które mogłyby zwiastowac tak dobre wieści?invimed Wrocław
09.2016 - I IUI -
I procedura IVF
09.02.2017 r - transfer 2 zarodków
21.02.2017 r. beta HCG - 363,70 mIU/ml.
23.02.2017 r. beta HCG - 835,70 mIU/ml
10.03.2017 r. - USG - biję jedno serduszko
-
mietata wrote:Madzialena kciuki
MałeSłonko, który to twój dzien stymulacji? Ja miałam we wtorek etsradiol na poziomie 500 z hakiem, dziś 2236, po dodaniu menopuru tak skoczyło.
Pęcherzyki dzielnie siedzą, sztuk 9, największe dziś po 16 miały, także rosną 2 mm na dobę. Z punkcji w sobotę zatem nici, będzie w poniedziałek. W sobotę kolejne podglądanie, teraz mam dawkę menopuru 225 i 2/3 gonalopeptylu, już bez gonalu.
Kto jeszcze na punkcję w poniedziałek?
z innej beczki...
wszystko super fajnie, ale mam teraz zonk, leczę moją biedną ósemkę, ale ona nie chce się znieczulać...jadę jeszcze w sobotę do dentysty, ma jakieś inne znieczulenie przynieść, ale jak nie zadziała to się chyba zabiję, mam niski próg bólu zębowego i już mi próbowała robić na żywca i nie daję rady, mam ząb w połowie wyleczony....
Polecam Ci Wójcik Dental Clinic, bo chyba z Wawy jestes...?
Tam znieczulenie do zeba podaja inaczej, jakims urzadzeniem, a nie zastrzykiem. Na stronie www na pewno maja napisane jak to sie nazywa.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Madzialenaaa wrote:Gratulacje:*:*
Miałaś może objawy , które mogłyby zwiastowac tak dobre wieści?ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnymietata wrote:Madzialena kciuki
MałeSłonko, który to twój dzien stymulacji? Ja miałam we wtorek etsradiol na poziomie 500 z hakiem, dziś 2236, po dodaniu menopuru tak skoczyło.
Pęcherzyki dzielnie siedzą, sztuk 9, największe dziś po 16 miały, także rosną 2 mm na dobę. Z punkcji w sobotę zatem nici, będzie w poniedziałek. W sobotę kolejne podglądanie, teraz mam dawkę menopuru 225 i 2/3 gonalopeptylu, już bez gonalu.
Kto jeszcze na punkcję w poniedziałek?
z innej beczki...
wszystko super fajnie, ale mam teraz zonk, leczę moją biedną ósemkę, ale ona nie chce się znieczulać...jadę jeszcze w sobotę do dentysty, ma jakieś inne znieczulenie przynieść, ale jak nie zadziała to się chyba zabiję, mam niski próg bólu zębowego i już mi próbowała robić na żywca i nie daję rady, mam ząb w połowie wyleczony.... -
Nie ma znaczenia, to indywidualna reakcja organizmu, ale rzadko sie zdaza, zwlaszcza w tej ciezkiej postaci.
-
Teoretycznie hiperka może złapać każdego ale im więcej komórek tym większe prawdopodobieństwo. Zabezpiecz się po prostu - pij bardzo dużo wody i zadbaj o min. 1,5 g białka/kg masy ciała. Ja jadłam 2gr i piłam tyle, że sikałam co pół godz.
U mnie wszystko okej, od dziś estrofem i zaczynam przygotowania do crioBella93, Madzialenaaa, Deseo, islanegra lubią tę wiadomość
-
MalaHD wrote:U mnie wszystko okej, od dziś estrofem i zaczynam przygotowania do crio