X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną in vitro w Niemczech-Monachium
Odpowiedz

in vitro w Niemczech-Monachium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jest tu ktos kto podchodzi badz podchodził do in vitro w Monachium ?

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • JustBelieve Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byc moze ja bede podchodzić, sprawa jest w toku, a wlasciwie to jestem na poczatku drogi. A Ty podchodziłas tu?

Synek 1.11.2019 ❤️
    53 cm i 3210g
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ