X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną in vitro w Niemczech-Monachium
Odpowiedz

in vitro w Niemczech-Monachium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jest tu ktos kto podchodzi badz podchodził do in vitro w Monachium ?

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • JustBelieve Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byc moze ja bede podchodzić, sprawa jest w toku, a wlasciwie to jestem na poczatku drogi. A Ty podchodziłas tu?

Synek 1.11.2019 ❤️
    53 cm i 3210g
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ