X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Martuśka87 Ekspertka

Wysłany: 21 października, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Dziewczyny czy robilyscie badanie progesteronu w ciąży?
    Ja zrobiłam dzisiaj żeby tak nie iść "z pustymi rękoma" w środę do invimedu, zwlaszcza ze na tej wizycie czesto lekarze manipulują dawkowaniem lekow. I wyszedł mi 24,06.

Przeczytałam tylko tyle ze w II trymestrze ( ja jestem 6+2) normy są od 25,4 do 83,3.

Zrobilam tez bete w sumie nie wiem po co, 4583
    Progesteron bardzo ładnie ,ja nigdy takiego nie miałam nawet na zastrzykach .
    Beta też ładnie rośnie więc trzymam kciuki za środę 🤞

Claudia Ferrari lubi tę wiadomość

Ona 36 AMH- 0,352☹️
    On 41 słabe nasienie
    2006 ciąża naturalna dziewczynka 🥰
    2012 ciąża naturalna dziewczynka 🥰

2014 torbiel jajnika prawego-operacja
    2018 torbiel jajnika lewego-operacja
    2019 torbiel jajnika prawego operacja

Styczeń 2023 rozpoczęcie starań o trzecią 🤰

04.2024 I inseminacja ☹️

05.2024. II inseminacja ☹️

06.2024 I in vitro ,5 komórek ,3 zarodki które przestały się rozwijać w 3 dobie ☹️

07.2024 II in vitro ,2 komórki b.słabe ☹️

20.08.2024 In vitro z KD
    09.09.2024 transfer 4.1.1 🥰 5.1.1 ❄️
    8 dpt - 117
    10 dpt- 316
    22 dpt - pęcherzyk zarodkiem i ❤️
    9t6d - 2.99 cm i tętno 173

Cudzie trwaj 🙏🙏🥰
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 21 października, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa na forum wrote:
    Jak się czujesz? Transfer bez problemów? Ja też brałam nospe profilaktycznie przez jakiś czas, nawet nie pamiętam jak długo, ale do pierwszego usg na pewno. Później też, ale tylko jak odczuwałam podbrzusze.
    Ja spoko...podobno coś tam mi opadało...tak samo jak samo jak przy Szczepanku...nirmoge się doczekać i nieukrywam.ze marzę aby się udało...

• Nowa na forum Autorytet

Wysłany: 21 października, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Dziewczyny czy robilyscie badanie progesteronu w ciąży?
    Ja zrobiłam dzisiaj żeby tak nie iść "z pustymi rękoma" w środę do invimedu, zwlaszcza ze na tej wizycie czesto lekarze manipulują dawkowaniem lekow. I wyszedł mi 24,06.

Przeczytałam tylko tyle ze w II trymestrze ( ja jestem 6+2) normy są od 25,4 do 83,3.

Zrobilam tez bete w sumie nie wiem po co, 4583
    Dobre wyniki, super 👍🍀✊

Claudia Ferrari lubi tę wiadomość

37+3: 2600 g 🥰

age.png
  • Nowa na forum Autorytet

Wysłany: 21 października, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia, później te przyrosty już nie są takie wielkie. Czekaj do środy, zrobiłaś co mogłaś, stres i zamartwianie nie pomaga ✊🍀

Claudia Ferrari, Martuśka87, Elka198321 lubią tę wiadomość

37+3: 2600 g 🥰

age.png
  • Tigra Autorytet

Wysłany: 22 października, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.
    Róża89 wrote:
    Cudownie! Trzymam kciuki :) ja miałam przy transferze progesteron 11 z haczykiem i lekarz mówił że ładny... Jedynie co to kazał kontynuować Duphaston. A nospe po co?? Przy bólach podbrzusza??? Teraz też już czekam na pierwsza betę :)
    Niski ten progesteron,dziwi mnie podejście twojego doktora.Miałam wyższy a dostałam dodatkowo zastrzyki.

Elka trzymam kciuki.Mnie po transferze powiedzieli,że gdyby były skurcze to mogę sięgnąć po nospe,przez jakiś czas brałam.

ET 18.04.2024 wylęgnięty zarodek
    Beta hcg- 4 dpt 15
    6 dpt 70
    12 dpt 1298
    14 dpt 3800

preg.png
  • Martuśka87 Ekspertka

Wysłany: 22 października, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tigra wrote:
    Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi.

Niski ten progesteron,dziwi mnie podejście twojego doktora.Miałam wyższy a dostałam dodatkowo zastrzyki.

Elka trzymam kciuki.Mnie po transferze powiedzieli,że gdyby były skurcze to mogę sięgnąć po nospe,przez jakiś czas brałam.

Wiesz co mój lekarz też twierdzi że progesteron 11 jest dobry z takim progiem KD udało mi się za pierwszym razem i teraz jest 9tc i wszystko jest ok .
    Co do progesteronu to są różne szkoły .
    Mi mój lekarz mówił że nie patrzy się na pojedynczy wynik proga tylko na kombinacje leków z progesteronem . Są leki dopochwowe które bardzo dobrze działają w macicy a już słabiej wychodzą w krwi .Dlatego nie zawsze trzeba się sugerować wynikiem progesteronu .

monester, Tigra, Róża89 lubią tę wiadomość

Ona 36 AMH- 0,352☹️
    On 41 słabe nasienie

04.2024 I inseminacja ☹️

06.2024 I in vitro ,5 komórek ,3 zarodki które przestały się rozwijać w 3 dobie ☹️

20.08.2024 In vitro z KD
    8 dpt - 117
    10 dpt- 316

Cudzie trwaj 🙏🙏🥰
  • Mery0211 Znajoma

Wysłany: 22 października, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj 9dpt sprawdziłam betę 25,4 i progesteron 20,22, zarodek był dwudniowy nawet wcześniej nie wiedziałam za można taki transferować. Martwi mnie ten progesteron, czy nie jest za niski ?

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    9dpt- beta 35,4
    11dpt- beta 68,1
    13dpt- beta 146
    19dpt - beta 1652
    26dpt - mamy zarodek i❤️
    27dpt- 🖤
  • Martuśka87 Ekspertka

Wysłany: 22 października, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mery0211 wrote:
    Dziewczyny wczoraj 9dpt sprawdziłam betę 25,4 i progesteron 20,22, zarodek był dwudniowy nawet wcześniej nie wiedziałam za można taki transferować. Martwi mnie ten progesteron, czy nie jest za niski ?
    Jaki za niski ,jest bardzo wysoki . Moj progesteron z pozytywną betą był 7,90 tylko że ja dostawałam progesteron który nie wychodzi w krwi czyli duphostan i żel crionone który dobrze działa w macicy a słabo wychodzi w krwi . Po pozytywnej becie wywalczyłam zastrzyki na dwa tygodnie żeby podnieść progesteron dla swojego spokoju .
    Teraz jestem tylko na duphostanie i jest 9 tc i jest wszystko ok .
    To mnie zaskoczyłaś że transferują zarodek dwudniowy ,nawet tego nie wiedziałam 😅
    Więc już można Gratulować🥰 spokojnej i nudnej ciąży 💚

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października, 10:21

Mery0211 lubi tę wiadomość

Ona 36 AMH- 0,352☹️
    On 41 słabe nasienie

04.2024 I inseminacja ☹️

20.08.2024 In vitro z KD
    8 dpt - 117
    10 dpt- 316

Cudzie trwaj 🙏🙏🥰
  • Giosiek Autorytet

Wysłany: 22 października, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mery0211 wrote:
    Jak na 9 dpt dwudniowca, to bardzo ładna beta i świetny progesteron 😊
    Ja miałam kiedyś transfer 2 zarodków dwudniowych, ale to ze względu na to, że trzeci dzień wypadał w sobotę, a w weekend klinika była zamknięta.
    Skoro masz dziś 9 dpt, to wychodzi, że transfer miałaś w niedzielę. Także klinika musiała mieć inny powód do tak wczesnego transferu 🤔

Martuśka87, Mery0211 lubią tę wiadomość

age.png

Starania od 06.2012
    Dwie kliniki w DE (2016-2019): 3 IUI, 1x IVF, 4x ICSI (6 zarodków, 4 transfery)
    Eurofertil Ostrava (2020-2022): 2x ICSI (6 zarodków, 5 transferów - 1x cb i poronienie zatrzymane 14 tc/18 tc)
    Reprofit Brno (2023): 1x ICSI (5 zarodków, 2 transfery - 1x cb i Princess na świecie 😍)
  • Mery0211 Znajoma

Wysłany: 22 października, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giosiek wrote:
    Jak na 9 dpt dwudniowca, to bardzo ładna beta i świetny progesteron 😊
    Ja miałam kiedyś transfer 2 zarodków dwudniowych, ale to ze względu na to, że trzeci dzień wypadał w sobotę, a w weekend klinika była zamknięta.
    Skoro masz dziś 9 dpt, to wychodzi, że transfer miałaś w niedzielę. Także klinika musiała mieć inny powód do tak wczesnego transferu 🤔
    Wczoraj był ten 9 dzień i faktycznie transfer miałam w sobotę a niedziala zamknięta klinika. Dziękuję za odpowiedź bo jakos nie dawało mi to spokoju.

9dpt- beta 35,4
    11dpt- beta 68,1
    13dpt- beta 146
    19dpt - beta 1652
    26dpt - mamy zarodek i❤️
    27dpt- 🖤
  • Mery0211 Znajoma

Wysłany: 22 października, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka87 wrote:
    Jaki za niski ,jest bardzo wysoki . Moj progesteron z pozytywną betą był 7,90 tylko że ja dostawałam progesteron który nie wychodzi w krwi czyli duphostan i żel crionone który dobrze działa w macicy a słabo wychodzi w krwi . Po pozytywnej becie wywalczyłam zastrzyki na dwa tygodnie żeby podnieść progesteron dla swojego spokoju .
    Teraz jestem tylko na duphostanie i jest 9 tc i jest wszystko ok .
    To mnie zaskoczyłaś że transferują zarodek dwudniowy ,nawet tego nie wiedziałam 😅
    Więc już można Gratulować🥰 spokojnej i nudnej ciąży 💚
    Dziękuję , Tobie również życzę wszystkiego dobrego, rośnijcie zdrowo 🥰

Martuśka87 lubi tę wiadomość

9dpt- beta 35,4
    11dpt- beta 68,1
    13dpt- beta 146
    19dpt - beta 1652
    26dpt - mamy zarodek i❤️
    27dpt- 🖤
  • AMI Przyjaciółka

Wysłany: 22 października, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem dość świeża na forum, ogólnie obecnie czekam na wyniki badań moich zarodków PGT, ale ponieważ już mam przecieki że skończyła się kasa na kolejne procedury z dofinansowaniem, to zaczynam szykowac plan B na wypadek jak nic nie będę mieć do transferu.
    Z racji wieku i małej liczby jaj rozważam dość poważnie KD. Czy możecie doradzić tak ogólnie gdzie najlepiej próbować opcji z KD? Wydaje mi się z tego co czytałam że w Czechach, ale może podzielicie się jakimiś wskazówkami gdzie są jakie opcje, ceny etc. Obecnie jestem w Invimedzie i wiem, że tutaj nie jest to fajne (komórki są tylko mrożone). Gdybym podeszła do tego na NFZ to spoko moege spróbować ale jak mam to robić komercyjnie to chciałabym wybrać najlepszą opcję.
    Z góry wam dziękuję i pozdraiwam wszystkie, gratuluję Wam sukcesów <3

oboje 40lat
    AMH 1.06---> 0,76
    wyniki u obojga okey, jeden jajnik działa
    startujemy z IVF wrzesień 2024
    I stymulacja: Menopur --> 3 oocyty--> mamy 2x❄️5BB.
    PGTa--->mamy 2 mozaiki
    11.2024 Transfer ...⏳🍀
  • WiosnyFanka Autorytet

Wysłany: 22 października, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMI wrote:
    Cześć dziewczyny. Jestem dość świeża na forum, ogólnie obecnie czekam na wyniki badań moich zarodków PGT, ale ponieważ już mam przecieki że skończyła się kasa na kolejne procedury z dofinansowaniem, to zaczynam szykowac plan B na wypadek jak nic nie będę mieć do transferu.
    Z racji wieku i małej liczby jaj rozważam dość poważnie KD. Czy możecie doradzić tak ogólnie gdzie najlepiej próbować opcji z KD? Wydaje mi się z tego co czytałam że w Czechach, ale może podzielicie się jakimiś wskazówkami gdzie są jakie opcje, ceny etc. Obecnie jestem w Invimedzie i wiem, że tutaj nie jest to fajne (komórki są tylko mrożone). Gdybym podeszła do tego na NFZ to spoko moege spróbować ale jak mam to robić komercyjnie to chciałabym wybrać najlepszą opcję.

Nam po nieudanych procedurach w Polsce, udało się finalnie w Reprofit w Ostrawie. Z całego serca to miejsce polecam. Cennik znajdziesz na ich stronie www.

AMI lubi tę wiadomość

Starania od 2019.
    ET zarodek 3-dniowy: beta 0;
    FET 5AA KD (Encorton): beta 0;
    FET 4AA KD (Encorton, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
    FET 3AA KD (Accofil, Atosiban, Neoparin, Embryoglue): beta 0;
    FET 4AB KD (Immunoglobuliny, Neoparin, Embryoglue): przy beta 2500 ciąża pozamaciczna;
    FET HB/2 po PGT-A KD (Immunoglobuliny, Neoparin): 8dpt - beta 110; 10dpt - beta 254; 12dpt - beta 468; 14dpt - beta 1024; 17dpt - beta 3987 (pęcherzyk w macicy);
    31dpt (7+2): CRL - 10,5mm i mamy serduszko;
    8+1: CRL - 1,73cm;
    11+5: CRL - 5,00cm (Nifty ok, Pappa ok. Będzie chłopak);
    13+6: CRL - 7,97cm
    21+4: połowkowe (475g Człowieka)
    35+5: narodziny synusia - 2450g

age.png
  • Raija86 Ekspertka

Wysłany: 22 października, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMI wrote:
    Ale z mrożonych też są ciąże :) ja podeszłam do In vitro z kd w Invikcie we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza z ich banku i możliwości wyboru dawczyni samemu. Dzięki temu, że komórki były mrożone, to wszystko zajęło mi tylko dwa dni (nie licząc transportu komórek z innego miasta).

AMI, Angelles lubią tę wiadomość

preg.png[/url]
    Rocznik 86
    Mąż 74 (wszystkie wyniki ok)
    Bardzo niskie AMH: 0,5
    Luty 2023: 1. in vitro na własnych komórkach
    Słaba odpowiedź, pobrano 3 komórki, do transferu przetrwała jedna.
    Beta 0
    Luty 2024: decyzja o in vitro z KD
    Kwiecień: wybór idealnej dawczyni, transport komórek z Warszawy do klinki Invicta we Wrocławiu.
    Maj 2024: mąż oddaje nasienie, jego wyniki dają nam gwarancję 1 blastocyty.
    Po 5 dniach mamy 3 z 6! Mrożenie.
    3 czerwca transfer.
    5dpt: beta 9, niski progesteron, więcej leków
    10dpt: beta 239, trochę wyższy progesteron
    12 dpt: beta 457.4, nie mierzyłam progesteronu
    14dpt: beta 1377 (!), ładny progesteron
    14dpt: widać pęcherzyk
    21dpt: beta 18130 (!!), super progesteron
    6t2d: 5 mm i serduszko <3
    11t3d: badania Nifty ok, będzie dziewczynka :)
    20t5d: badanie połówkowe: wszystko w porządku
  • Martuśka87 Ekspertka

Wysłany: 22 października, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMI wrote:

Mi lekarz mówił że KD mrożone i świeże mają taką samą skuteczność ,więc nie wiem jak to jest 🤷‍♀️
    Ja miałam KD mrożone z kliniki bocian i udało się za pierwszym razem .
    Znam trzy dziewczyny które miały komórki świeże i niestety ciąża biochemiczna albo beta 0
    Mi się wydaje że wszystko inne musi się zgrać i nie jest to kwestia czy komórka jest mrożona czy świeża

Nawet nie wiedziałam że już nie ma kasy z dofinansowania rządowego programu bo wiem że w mojej klinice jeszcze przyjmują pary bo znajoma ma w piątek wizytę kwalifikacyjną,kurcze oby zdążyła jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października, 14:06

Trinity_Nea lubi tę wiadomość

Ona 36 AMH- 0,352☹️
    On 41 słabe nasienie

04.2024 I inseminacja ☹️

20.08.2024 In vitro z KD
    8 dpt - 117
    10 dpt- 316

Cudzie trwaj 🙏🙏🥰
  • AMI Przyjaciółka

Wysłany: 22 października, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka87 wrote:
    Mi lekarz mówił że KD mrożone i świeże mają taką samą skuteczność ,więc nie wiem jak to jest 🤷‍♀️
    Ja miałam KD mrożone z kliniki bocian i udało się za pierwszym razem .
    Znam trzy dziewczyny które miały komórki świeże i niestety ciąża biochemiczna albo beta 0
    Mi się wydaje że wszystko inne musi się zgrać i nie jest to kwestia czy komórka jest mrożona czy świeża

Nawet nie wiedziałam że już nie ma kasy z dofinansowania rządowego programu bo wiem że w mojej klinice jeszcze przyjmują pary bo znajoma ma w piątek wizytę kwalifikacyjną,kurcze oby zdążyła jeszcze
    Tzn u mnie też dalej kwalifikują ale no obecnie na przyszły rok, niby n marzec dopiero. Jak jesteś w trakcie procedury i się nie uda to na następną próbę, która ci miała od ręki przysługiwać" też czekasz w kolejce... Tylko że no ja ktoś ma 40 lat to troche słabo bo no nie ma juz czasu na czekanie :/ Ogólnie nie wiem czy tak jest wszędzie, w Invimed Wrocław tak jest no i ja nie chce czekać w nieskończoność dlatego szukam planu B.. Dziękuję Wam za porady, zaczynam zagłębiać temat bo faktycznie wybór jest trudny, każda opcja ma plusy i minusy :)

oboje 40lat
    AMH 1.06---> 0,76
    wyniki u obojga okey, jeden jajnik działa
    startujemy z IVF wrzesień 2024
    I stymulacja: Menopur --> 3 oocyty--> mamy 2x❄️5BB.
    PGTa--->mamy 2 mozaiki
    11.2024 Transfer ...⏳🍀
  • Martuśka87 Ekspertka

Wysłany: 22 października, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMI wrote:
    Tzn u mnie też dalej kwalifikują ale no obecnie na przyszły rok, niby n marzec dopiero. Jak jesteś w trakcie procedury i się nie uda to na następną próbę, która ci miała od ręki przysługiwać" też czekasz w kolejce... Tylko że no ja ktoś ma 40 lat to troche słabo bo no nie ma juz czasu na czekanie :/ Ogólnie nie wiem czy tak jest wszędzie, w Invimed Wrocław tak jest no i ja nie chce czekać w nieskończoność dlatego szukam planu B.. Dziękuję Wam za porady, zaczynam zagłębiać temat bo faktycznie wybór jest trudny, każda opcja ma plusy i minusy :)
    A ok teraz rozmumiem ,no to faktycznie dobrze mieć plan B .
    Ale widzę że masz dwie blaski 5 BB więc spokojnie bo plan B może się do niczego nie przydać .
    Trzymam kciuki 🤞💚🍀

AMI lubi tę wiadomość

Ona 36 AMH- 0,352☹️
    On 41 słabe nasienie

04.2024 I inseminacja ☹️

20.08.2024 In vitro z KD
    8 dpt - 117
    10 dpt- 316

Cudzie trwaj 🙏🙏🥰
  • Angelles Ekspertka

Wysłany: 22 października, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Spóźnia mi się miesiączka. 2 dnia cyklu miałam pojawić się w klinice do rozpoczęcia przygotowań do transferu na cyklu sztucznym. Wychodzi na to, że wtedy kiedy się zapisałam będę miała max 1 dzień. Czy jest sens jechać w takim przypadku? Czy koniecznie musi to być 2 gi dzień? Z tego co się ostatnio dowiedziałam po 16 dniach ( od drugiego czy pierwszego dnia cyklu?) robią transfer. Zaplanowałam wszystko w pracy i tę wizytę i transfer ale chyba wszystko na nic. Ze względu na nawał pracy nie mogę przełożyć tej wizyty w tym miesiącu....pewnie będziemy musieli wszystko przełożyć 😭I czy muszę zrobić jakieś badania z krwi na taką wizytę w 2 dc jeśli jakimś cudem zaraz dostanę okres? Czy zrobią mi na miejscu?

• Martuśka87 Ekspertka

Wysłany: 22 października, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Spóźnia mi się miesiączka. 2 dnia cyklu miałam pojawić się w klinice do rozpoczęcia przygotowań do transferu na cyklu sztucznym. Wychodzi na to, że wtedy kiedy się zapisałam będę miała max 1 dzień. Czy jest sens jechać w takim przypadku? Czy koniecznie musi to być 2 gi dzień? Z tego co się ostatnio dowiedziałam po 16 dniach ( od drugiego czy pierwszego dnia cyklu?) robią transfer. Zaplanowałam wszystko w pracy i tę wizytę i transfer ale chyba wszystko na nic. Ze względu na nawał pracy nie mogę przełożyć tej wizyty w tym miesiącu....pewnie będziemy musieli wszystko przełożyć 😭I czy muszę zrobić jakieś badania z krwi na taką wizytę w 2 dc jeśli jakimś cudem zaraz dostanę okres? Czy zrobią mi na miejscu?
    Ja byłam tydzień przed miesiączką i dostałam leki które musiałam brać 2dc czyli estrofem i 13-14 dniu cyklu miałam USG .Byłam też na cyklu sztucznym .
    Na USG lekarz rozpisał mi dalsze leki i ustali kiedy mąż ma przyjść oddać nasienie . Wyniki krwi robiłam dopiero na wizytę usg .
    A po transferze normalnie poszłam do pracy i nie brałam zwolnienia tzn miałam tylko wolny dzień w którym odbył się transfer .
    Jedź normalnie na wizytę jak jesteś zapisana bo na tej wizycie i tak tylko leki dostaniesz ,u mnie żadnych badań nie robił .

Angelles lubi tę wiadomość

Ona 36 AMH- 0,352☹️
    On 41 słabe nasienie

04.2024 I inseminacja ☹️

20.08.2024 In vitro z KD
    8 dpt - 117
    10 dpt- 316

Cudzie trwaj 🙏🙏🥰
  • Saimi Autorytet

Wysłany: 22 października, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles
    U nas akurat zawsze w 3dc było usg i badanie progesteron, prolaktyna, estradiol. Ale u nas był duży problem z endo więc musieliśmy mieć pod kontrolą. Badania z krwi robiliśmy w Klinice po wizycie i wieczorem (mając wyniki) ustalałyśmy z lekarzem co dalej.
    Myślę, że dużego znaczenia nie ma czy to 1,2 czy 3dc. Ja i tak bym jechała będąc na Twoim miejscu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października, 18:51

Angelles lubi tę wiadomość

Starania od 2017 r.
    Ona - 36l, mthfr, hashimoto, b. niskie amh, b. duży problem z endo
    On - 36l, wszystko ok

I IUI - 2019 nieudane
    I IVF - 25.09.23
    7dpt - Beta Hcg - 71 ; prog 231
    11dpt - Beta Hcg - 745 ; prog 172
    15dpt - Beta Hcg - 4174
    24dpt - jest zarodek z ❤️ (szpital, jednorazowe krwawienie bez przyczyny)
    31dpt - CRL 10mm 💓
    11+2 - CRL 45mm 🧡
    13+3 - CRL 70 mm, I prenatalne ok 💝
    17+3 - 200 g., 17 cm dziewczynki 😍
    20+3 - połówkowe, 340 g dziewczynki 🤩 skr. szyjka
    22+3 - 510 g., 28 cm gwiazdeczki 🥰 skr. szyjka
    26+3 - 910 g., 37 cm gwiazdeczki 💖 skr. szyjka
    30+3 - III prenatalne, 1580 g. dzielnej dziewczynki ❤️ od dziś szpital - b. skr. szyjka
    32+2 - 1980 g. 😍
    33+2 - 2150g. 🤩
    35+2 - 2600g. 💖
    36+2 - 2900g. 🧡
    36+6 - Alicja już na świecie! 🥰💓

age.png
‹‹ 589 590 591 592 593 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ