Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Cara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikki0304 wrote:
    U Nas beta 0, 10 dpt. Wszystko niby ok. Leki, endometrium, zarodek dobrej klasy a tu i tak sie nie udało... znowu. Ciekawe gdzie leży problem? Mamy jeszcze dwie próby ale ja od tych leków to czuje ze bede niedługo świecić... Co robić?
    Nikki, a jaka jest Twoja historia? Jakie badanie masz zrobione?

Niestety KD, mimo powszechnego pojęcia, nie daje gwarancji sukcesu, czego jestem najlepszym dowodem 🤷‍♀️ Ja zawsze słyszałam, ze u mnie to tylko problem mojego wielu i komórek, wystarczy podmienić komórkę na młodszą i będzie sukces. Taaaak....

• Hope_89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cara wrote:
    Dziewczyny, jestem dziś 6 dpt, beta 8.94. Transfer o 14.30, badanie o 9.30, choć nie wiem, czy to ma znaczenie.

Czy znacie jakieś pozytywne historie z takim niskim startem? Ciężko mi wierzyć w pozytywne zakończenie, gdy poprzednio w ten dzien mialam bete prawie 52, a i tak zakończyła sie CB 😪

@Martuśka, dzis juz 7 dpt, idź na betę. Beta prawdę powie. Jaki test robiłaś? Ja dzis rano siknelam na Pinka strumieniowego o czułości 10 i biały. Choć jak na niego patrzę, to wiem dokladnie, gdzie powinna byc kreska, więc moze jednak cos tam przebija, ale to juz naprawdę trzeba chcieć cos tam zobaczyć. Mąż twierdzi, że nic tam nie ma 😆
    Jednak Facelle są czulsze, wyłapywały bete ok 6.
    Ja miałam betę w 6dpt- 8
    Sikaniec, czego nigdy nie robiłam jeden pokazał cień a później nic. Myślałam, że to koniec a później 10dpt-beta 50 , dopiero później wystrzeliła.
    Wydaje się, że pozna implantacja a później było juz serduszko, jutro mam kolejne USG😉

Cara, Martuśka87 lubią tę wiadomość

event.png[/url]
  • Cara Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_89 wrote:
    Ja miałam betę w 6dpt- 8
    Sikaniec, czego nigdy nie robiłam jeden pokazał cień a później nic. Myślałam, że to koniec a później 10dpt-beta 50 , dopiero później wystrzeliła.
    Wydaje się, że pozna implantacja a później było juz serduszko, jutro mam kolejne USG😉
    Wspaniale, dajesz nadzieję 😍

• Komanuss Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuśka87 wrote:
    Jestem 7dpt zarodka 5.1.1 a test o czułości 10 pink biały aż razi w oczy .
    Przy poprzednim transferze 7dpt miałam już widoczną kreskę …
    Nastawiam się już na niepowodzenie 😫
    Jeszcze moze sie rozkrecic

Ona '89
    On '86

■niskie amh
    ■wysokie fsh

❤️ naturals grudzień 2025
    ♡ 9+2- 3cm
    ♡ 12+5 tc 6,9 cm 🌼 (prenatalne - niskie ryzyka, ukrywa płeć)
    ♡ 14 tc 🐨 92 gram
    ♡ 18tc 🦫 238 gram ( wciąż nie znam płci ale w brzuszku się wierci)
    ♡ 19+2 tc baby girl 🩷🩷🩷
    ♡ 20+5 tc 🐹418g
    preg.png

Czekamy na Marcelinke 🩷
  • Hope_89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cara wrote:
    Wspaniale, dajesz nadzieję 😍
    A porównywałam do poprzedniego to miałam 40 w 6dpt

Cara lubi tę wiadomość

event.png[/url]
‹‹ 879 880 881 882 883
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ